Faqja KryesoreARKIVA E VENDEVE TE PUNES


Nr.Vendi i punes Kategoria e punes Kompania Dt. mbylljes
1 Inxhinier Zbatimi Inxhinier ndertimi Kevin Construksion 30.04.2012
2 Agjent Shitje Shitje Fe.Fa.Ta 07.04.2012
3 Agjent Shitjesh pėr rrethin e Durrėsit Shitje UAB 10.04.2012
4 Financier(Arketar) Financier Abissnet 10.04.2012
5 IBS Sales Specialist Inxhinier telekomunikacioni AMC 06.04.2012
6 Key Account Executive Shitje Primo Communications shpk 15.04.2012
7 Operator Telefonik Marketing Infinity Calls Sh.p.k 30.04.2012
8 Administrator Sistemesh Inxhinier telekomunikacioni Communication Progress 30.04.2012
9 E-Shop Coordinator Informaticien Neptun1 10.04.2012
10 Asistent Logjistike Logjistikė Neptun1 10.04.2012
11 Commercial Manager Menaxhim Neptun1 10.04.2012
12 Keshilltar Financiar Shitje NOA 16.04.2012
13 Keshilltar Financiar Shitje NOA 16.04.2012
14 Keshilltar Financiar Shitje NOA 16.04.2012
15 Keshilltar Financiar Shitje NOA 16.04.2012
16 Keshilltar Financiar Shitje NOA 16.04.2012
17 Keshilltar Financiar Shitje NOA 16.04.2012
18 Keshilltar Financiar Shitje NOA 16.04.2012
19 Inxhinier mekanik Inxhinier mekanik ANAS shpk
Kompani Rekrutimi
05.04.2012
20 Agjente Shitjeje Projekt Pinguli & Jorganxhi Advertising 30.04.2012
21 Mekanik Industria mekanike KERRI shpk 30.11.-1
22 Channel Manager Shitje PECB 26.04.2012
23 Account Manager Shitje PECB 30.11.-1
24 Promocion Marketing FACTORIAL 27.03.2012
25 Agjent Shitje Shitje ARSTL GROUP 30.03.2012
26 Agjent Soft Collection Operator EOS Albania 30.03.2012
27 Inxhinier Energjitike Inxhiner sistemesh DM Consulting Services 21.04.2012
28 Specialist Marketingu & Shitjesh Marketing DM Consulting Services 21.04.2012
29 PERFAQESUESE SHITJESH Shitje AVON Cosmetics 31.03.2012
30 Menaxhues Portofoli Ekonomist NOA 30.03.2012
31 Java developer for Web Applications Programues ne Web Base shpk 20.04.2012
32 Finance Financier Imifarma Shpk 26.03.2012
33 Specialist Transporti Inxhinier Abissnet 20.04.2012
34 Inxhinier per Fibrat Optike Inxhinier Abissnet 15.04.2012
35 Promocion Marketing ARSTL GROUP 29.03.2012
36 Menaxher Shitjesh Menaxhim ARSTL GROUP 29.03.2012
37 Operator Telefonik Marketing Infinity Calls Sh.p.k 19.04.2012
38 Kordinator Marketingu dhe Promocioni Marketing ARSTL GROUP 29.03.2012
39 Specialist Transporti Inxhinier Abissnet 30.03.2012
40 Agjent Shitjesh Shitje UAB 25.03.2012
41 Promo Team Member Shitje Albtelecom & Eagle Mobile 02.04.2012
42 Menaxher i Shitjeve Menaxhim ABCom Shpk 19.04.2012
43 Operatore Operator ids 31.03.2012
44 Operatore/Supervizore Operator ids 31.03.2012
45 AGJENT SHITJE Marketing NOA 30.03.2012
46 AGJENT SHITJE Marketing NOA 30.03.2012
47 AGJENT SHITJE Marketing NOA 30.03.2012
48 AGJENT SHITJE Marketing NOA 30.03.2012
49 AGJENT SHITJE Marketing NOA 30.03.2012
50 AGJENT SHITJE Marketing NOA 30.03.2012
51 AGJENT SHITJE Marketing NOA 30.03.2012
52 specialist shitjesh Ne Durres Administrim biznesi Abissnet 25.03.2012
53 Supervizore Operator IDS- PGO 25.03.2012
54 operatore telemarketingu Administrim biznesi Abissnet 31.03.2012
55 Marketing Marketing ANAS shpk
Kompani Rekrutimi
30.03.2012
56 KASIERE Shitje AVANCE SHPK 31.03.2012
57 Menaxher Shitjesh Menaxhim ARSTL GROUP 25.03.2012
58 Teknik Kompjuteri Informaticien Banka Societe Generale Albania 21.03.2012
59 Kryearketar/e, Dega Berat Ekonomist Banka Societe Generale Albania 21.03.2012
60 Brand Events Manager Marketing Coca-Cola Bottling Albania Shpk 24.03.2012
61 Supervizore Operator IDS- PGO
Kompani Rekrutimi
20.03.2012
62 TELLER Ekonomist NBG Bank 23.03.2012
63 CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE AND TELLER Ekonomist NBG Bank 23.03.2012
64 I-Punonjės/e Marketing-u Marketing ERA 2000 13.05.2012
65 I-Punonjėse Finance Financier ERA 2000 13.05.2012
66 I-Punonjėse e Burimeve Njerėzore Burime njerezore ERA 2000 13.05.2012
67 Menaxhues Portofoli Ekonomist NOA 27.03.2012
68 Project Manager Menaxhim Management and Development Associates
Kompani Rekrutimi
19.03.2012
69 Head of Government Development Associates Division Menaxhim Management and Development Associates
Kompani Rekrutimi
19.03.2012
70 Head of Quality Development Associates Division Cilesi dhe Procedura Management and Development Associates
Kompani Rekrutimi
19.03.2012
71 korrier Logjistikė ManeTCI 25.03.2012
72 Software Development and Designer Programues ne Web AF@One 30.07.2012
73 PCB Designer/Developer Inxhinier elektronik AF@One 30.07.2012
74 PERFAQESUESE SHITJESH Shitje AVON Cosmetics 19.03.2012
75 PERFAQESUESE SHITJESH Shitje AVON Cosmetics 19.03.2012
76 Vajza Hostess Marketing Birra Tirana 12.03.2012
77 Nutrition Brand Manager Marredhenie me publikun dhe komunikim Agna Group 10.04.2012
78 Menaxher shitjesh Shitje Abitat Group Sh.p.k 09.04.2012
79 Business Sales Representative Shitje AMC 15.03.2012
80 Operator Telefonik Marketing Infinity Calls Sh.p.k 08.05.2012
81 Menaxher shitjesh per linjat e supermarketeve Menaxhim ARSTL GROUP 20.03.2012
82 Specialist Raportimi dhe Kontrolli financiar DM Consulting Services 08.04.2012
83 Menaxher Projekti Projekt DM Consulting Services 08.04.2012
84 Staf shites Shitje Negozi Negozi 31.03.2012
85 Head of Trade Marketing Role Marketing AMC 11.03.2012
86 Menaxher i shitjes Menaxhim shitjeve Login Systems Kosova 20.03.2012
87 TELLER Ekonomist NBG Bank 14.03.2012
88 Agjent shitjesh Shitje Abissnet 15.03.2012
89 dj Turizem albion grup 05.07.2012
90 Inspektor ne terren Agjensia e Adm.Kol. e te Drejt. te Artisteve AKDIE 15.03.2012
91 Specialist Transporti Inxhinier Abissnet 15.03.2012
92 Manaxher Shitje Menaxhim Redis Ltd 25.03.2012
93 Menaxher Shitjesh Menaxhim shitjeve ARSTL GROUP 15.03.2012
94 Graphic Designer Dizajner ARSTL GROUP 15.03.2012
95 Tiranė / Durrės, asistentė tė Shėrbimit tė Klientit DM Consulting Services 05.04.2012
96 Operatore/Supervizore Operator ids 16.03.2012
97 Operatore Operator ids 16.03.2012
98 programues Programues ne Web albion grup 01.07.2012
99 Marredhenie me publikun Marketing Falomo 10.03.2012
100 Marredhenie me publikun Marketing Falomo 10.03.2012
101 Prezantues showroom Marketing Falomo 11.03.2012
102 Vende te hapur pune (shitje parfumesh dhe make up) Administrim biznesi FM GROUP WORLD/PARFUME 03.06.2012
103 agjent / distributore Shitje FM GROUP WORLD/PARFUME 03.06.2012
104 distributor Menaxhim shitjeve FM-GROUP ALBANIA 31.03.2012
105 SPECIALIST ELEKTRIK ose ELEKTRONIK Inxhinier A BI ESSE 15.03.2012
106 Pricing Analyst Expert Marketing Albtelecom & Eagle Mobile 15.03.2012
107 Coke Brand Manager Marketing Coca-Cola Bottling Albania Shpk 05.03.2012
108 CUSTOMER SERVICE MANAGER Inxhinier PRINTEC ALBANIA ltd 12.03.2012
109 Quality Service Specialist Cilesi dhe Procedura Banka Societe Generale Albania 08.03.2012
110 Quality Service Supervisor Cilesi dhe Procedura Banka Societe Generale Albania 08.03.2012
111 Agjent Marketingu Marketing ZIKOP SH.P.K. 10.03.2012
112 OPERTAOR \ SUPERVIZOR Operator IDS 11.03.2012
113 Drejtues Teknik Vlorė Inxhinier ABCom Shpk 15.03.2012
114 Specialist IT Informaticien Kristal Communication shpk 20.03.2012
115 Programues Inxhinier elektronik Kristal Communication shpk 20.03.2012
116 Agjent Shitjesh, Fier Shitje UAB 10.03.2012
117 Specialist Transporti Inxhinier Abissnet 27.03.2012
118 Operator Telefonik Marketing Infinity Calls Sh.p.k 31.03.2012
119 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 10.03.2012
120 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 10.03.2012
121 Agjent Shitjesh, Tirane Shitje UAB 03.03.2012
122 Specialiste shitjesh tek Open Store TEG Administrim biznesi Abissnet 10.03.2012
123 Specialist Logjistike Inxhinier mekanik Abissnet 10.03.2012
124 Specialist Transporti Inxhinier Abissnet 10.03.2012
125 kasiere Financier AL_AM 07.03.2012
126 Perfaqesuese Shitjesh Shitje AVON Cosmetics 10.03.2012
127 AGJENT SHITJESH Menaxhim shitjeve Neptun 25.03.2012
128 Specialiste Marketingu Marketing Neptun 25.03.2012
129 Perfaqesuese Shitjesh Shitje AVON Cosmetics 10.03.2012
130 Perfaqesuese Shitjesh Shitje AVON Cosmetics 10.03.2012
131 Pėrfaqėsues Promocioni Elbasan Shitje ABCom Shpk 15.03.2012
132 Perfaqesues i Shitjeve te Biznesit nė Elbasan Shitje ABCom Shpk 15.03.2012
133 Tirana Own Stores Head of Section Shitje AMC 27.02.2012
134 Specialiste Marketingu Marketing Neptun 02.03.2012
135 AGJENT SHITJESH Menaxhim shitjeve Neptun 02.03.2012
136 Operator Telefonik Marketing Infinity Calls Sh.p.k 23.03.2012
137 TELLER Ekonomist NBG Bank 29.02.2012
138 CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE Ekonomist NBG Bank 29.02.2012
139 Menaxhues Portofoli Ekonomist NOA 07.03.2012
140 Senio Financier Financier ManeTCI 03.03.2012
141 Financier Financier ManeTCI 03.03.2012
142 Menaxhues Portofoli Ekonomist NOA 07.03.2012
143 Menaxhues Portofoli Ekonomist NOA 07.03.2012
144 Menaxhues Portofoli Ekonomist NOA 07.03.2012
145 Menaxhues Portofoli Ekonomist NOA 07.03.2012
146 Menaxhues Portofoli Ekonomist NOA 07.03.2012
147 Menaxhues Portofoli Ekonomist NOA 07.03.2012
148 Specialiste Marketingu Marketing Neptun 01.03.2012
149 Menaxher apo Mbikqyres Administrim biznesi Elnor & Click Food 20.03.2012
150 Brewmaster Projekt Elnor & Click Food 01.04.2012
151 Agjent shitjesh Menaxhim shitjeve ICT Services 20.05.2012
152 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 05.03.2012
153 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 05.03.2012
154 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 05.03.2012
155 Recepsioniste Marredhenie me publikun dhe komunikim ManeTCI 05.03.2012
156 operator telefonik Operator matias2008 19.03.2012
157 Operatore Operator ids 02.03.2012
158 Operatore/Supervizore Operator ids 02.03.2012
159 Mjek dietolog Mjek i specializuar SORI-AL SHPK 17.03.2012
160 recepsioniste Recepsionist albion grup 17.06.2012
161 Agjent shitjesh Shitje Abissnet 25.02.2012
162 korrier Logjistikė ManeTCI 01.03.2012
163 specialiste shitjesh Administrim biznesi Abissnet 02.03.2012
164 Programues Informaticien RT Design Group 31.03.2012
165 Drejtues i Shitjeve Menaxhim ABCom Shpk 01.03.2012
166 Inxhinier Mekanik Inxhinier mekanik SORI-AL SHPK 15.03.2012
167 agronom Agronom SORI-AL SHPK 15.03.2012
168 ekonomiste Ekonomist SORI-AL SHPK 15.03.2012
169 kimiste Kimist SORI-AL SHPK 15.03.2012
170 Specialiste Marketingu Marketing Neptun 25.02.2012
171 Business Applications Administrator Analist sistemi Balfin 20.02.2012
172 Shitje Parfume dhe Make up Shitje Federico Mahora Albania 14.06.2012
173 Operator Telefonik Marketing Infinity Calls Sh.p.k 14.03.2012
174 Vajza per Promocion Marketing Negozi Negozi 20.02.2012
175 Specialist Finance Ekonomist IMB - Instituti i Modelimeve nė Biznes 10.03.2012
176 Graphic Designer Dizajn dhe Pikture PIK Creative 10.03.2012
177 Shitje ne terren Shitje FM GROUP WORLD/PARFUME
Kompani Rekrutimi
30.11.-1
178 Shperndares Sherbim Transporti dhe Shperndarje MANIACARD 10.03.2012
179 Shites/e Shitje Neptun 20.02.2012
180 Koordinator prane nje shoqate biznesi Marketing BBZI Albania 24.02.2012
181 BRANCH MANAGER Administrim biznesi International Cmmercial Bank 20.02.2012
182 Supervizor/e ,Operator/e Operator IDS 24.02.2012
183 Oficer Kredie,Durres Financier Unioni Shqiptar Kursim Kredi 16.02.2012
184 Oficer Kredie,Berat Financier Unioni Shqiptar Kursim Kredi 16.02.2012
185 Graphic Designer Dizajn dhe Pikture Agna Group 09.03.2012
186 AGJENT SHITJESH Menaxhim shitjeve Neptun 20.02.2012
187 Administrator Sistemesh Inxhinier telekomunikacioni Communication Progress 15.03.2012
188 Operatore Telefonico Operator Fiber 08.05.2012
189 Financier Financier Albania Fashion Group 15.02.2012
190 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 25.02.2012
191 Analyst Programmer Informaticien Communication Progress 15.03.2012
192 Agjent Shitje Shitje GeCo 2003 Shpk 08.04.2012
193 IS Administrator Administrator rrjeti Balfin 19.02.2012
194 Administrim biznesi Administrim biznesi Abissnet 28.02.2012
195 Operator Telefonie Operator T•Connect sh.a. 06.03.2012
196 Operator Telefonik Marketing Infinity Calls Sh.p.k 07.03.2012
197 Web Designer Dizajner Meridiana Studio 21.02.2012
198 SHITES Shitje A BI ESSE 31.03.2012
199 Perfaqesuese te Departamentit te Produkteve Promocionale Marketing CONNEXT 31.03.2012
200 Soft Collection Agent Operator EOS Albania 13.03.2012
201 Agjent shitje Administrim biznesi AVON Cosmetics 02.03.2012
202 BUSINESS DEVELOPMENT/ADMINISTRATION MANAGER Administrim biznesi Klik Ekspo Group 03.03.2012
203 Tiranė / Durrės, asistentė tė Shėrbimit tė Klientit DM Consulting Services 03.03.2012
204 Operatore/Supervizore Operator ids 15.02.2012
205 Specialist i Transporit dhe Mirėmbajtje Logjistikė Abissnet 20.02.2012
206 Inxhinier Mekanik Inxhinier mekanik ACREM 12.02.2012
207 Video Production Artist CONNEXT 31.03.2012
208 Operatore Operator ids 15.02.2012
209 Shef Finance TEG Financier ManeTCI 10.02.2012
210 Retail Manager Menaxhim Albania Fashion Group 05.02.2012
211 Agjent Shitje Administrim biznesi Abissnet 15.02.2012
212 Switching and Routing Network Specialist Inxhinier ABCom Shpk 01.03.2012
213 Administrator Serverash Inxhinier ABCom Shpk 01.03.2012
214 AGJENT SHITJESH Menaxhim shitjeve Neptun 10.02.2012
215 Menaxher Kategorie (Produkti) Specialist Prokurimi Neptun 10.02.2012
216 Asistente Ekzekutive Sekretar/Asistent zyre Fondi Besa 01.03.2012
217 Office and Marketing Communications Manager Marketing Microsoft Albania 16.02.2012
218 Agjent shitje Menaxhim shitjeve HERBALIFE Distributor 15.02.2012
219 Inxhinier Inxhinier ndertimi Fe.Fa.Ta 10.02.2012
220 ekonomiste Ekonomist Emko shpk 28.02.2012
221 part-time Pedagog ITK ALBANIA 31.03.2012
222 IT Security Officer - IT Division Informaticien NBG Bank 10.02.2012
223 IT Specialist (daily shift) - IT Division Informaticien NBG Bank 10.02.2012
224 mesues Mesues ITK ALBANIA 31.03.2012
225 Financier Financier Albania Fashion Group 31.01.2012
226 Financier Pagesash Financier ManeTCI 04.02.2012
227 Menaxher i pergjithshem shitjesh. Menaxhim shitjeve sejega shpk 16.04.2012
228 Operatore/Supervizore Operator ids 31.01.2012
229 Agjente Shitje Administrim biznesi Abissnet 15.02.2012
230 Intership dhe Punesim i Plote per Agjente Marketingu ne Terren Marketing G-Next Media Solutions 16.02.2012
231 Sales Representative Shitje BTC Albania 01.03.2012
232 Operator Telefonik Marketing Infinity Calls Sh.p.k 25.02.2012
233 Agjent/e Shitjesh pėr Philips AVENT Shitje Neptun 31.01.2012
234 SALES MANAGER Informaticien Konsort 24.03.2012
235 Librarian Sekretar/Asistent zyre Canadian Institute of Technology 20.02.2012
236 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 30.01.2012
237 Soft Recovery Specialist Ekonomist Banka Societe Generale Albania 02.02.2012
238 Specialist per Profesionet e Lira dhe SME-te Ekonomist Banka Societe Generale Albania 29.01.2012
239 ARKETAR/E Ekonomist Banka Societe Generale Albania 29.01.2012
240 Programues PHP me experience ne Joomla Programues ICT Services 03.03.2012
241 Retail Manager Menaxhim Albania Fashion Group 27.01.2012
242 Agjent SHITJE Administrim biznesi Avon Cosmetics Albania 30.03.2012
243 Operatore Operator ids 31.01.2012
244 Manaxher shitje Menaxhim Elektromagjia shpk 05.02.2012
245 Administrator Sistemesh Inxhinier telekomunikacioni Communication Progress 15.01.2012
246 Asistent/e Dege Sekretar/Asistent zyre VisionFund Albania 25.01.2012
247 Inspektor ne terren Agjensia e Adm.Kol. e te Drejt. te Artisteve AKDIE 30.01.2012
248 Operator Telefonik Marketing Infinity Calls Sh.p.k 19.02.2012
249 Specialist Shitje Specialist sigurimi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 05.02.2012
250 Mjek Mjek i pergjithshem SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 05.02.2012
251 Specialist Statistike Statisticien SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 05.02.2012
252 Administrative Assistant Sekretar/Asistent zyre Studio Konsulence Ligjore dhe Fiskale 27.01.2012
253 Junior SAP FICO Specialist TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit S-Systems 10.02.2012
254 SAP Basis Administrator TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit S-Systems 10.02.2012
255 BRANCH MANAGER Ekonomist Banka Societe Generale Albania 23.01.2012
256 Punonjės tė Shėrbimit ndaj Klientit DM Consulting Services 17.02.2012
257 Branch Manager Ekonomist International Cmmercial Bank 24.01.2012
258 Loan officer Ekonomist International Cmmercial Bank 24.01.2012
259 Financier Financier ManeTCI 21.01.2012
260 Inxhinieri Kostoist dhe Preventivues Inxhinier ndertimi ManeTCI 21.01.2012
261 Specialist Thesari Financier ManeTCI 21.01.2012
262 AGJENT MARKETIMI DHE SHITJEJE Marketing IMB - Instituti i Modelimeve nė Biznes 31.01.2012
263 Asistente e Burimeve Njerezore Burime njerezore Agna Group 14.02.2012
264 Specialiste e Departamentit te Burimeve Njerezore Burime njerezore Agna Group 14.02.2012
265 Menaxher i Efektivitetit te Forces Shitese (SFE) Ekonomist NOA 31.01.2012
266 Agjente Shitje Shitje Abissnet 25.01.2012
267 Manaxhere Menaxhim Kristal Communication shpk 31.01.2012
268 Menaxher Marketing Babylon multimedia agency 12.03.2012
269 Menaxher/e Marketing Babylon multimedia agency 12.03.2012
270 specialiste shitjesh Administrim biznesi Abissnet 25.01.2012
271 Project Coordinator Marredhenie me publikun dhe komunikim Klik Ekspo Group 11.02.2012
272 Agjent shitjesh Shitje Abissnet 10.02.2012
273 SHITES Shitje A BI ESSE 31.01.2012
274 Menaxher Dege Menaxhim NOA 30.01.2012
275 Business Development & Sales Manager Shitje DM Consulting Services 21.01.2012
276 Menaxher Kategorie (Produkti) Specialist Prokurimi Neptun 20.01.2012
277 agente finanziario per chiamate outbound Operator FWS 31.01.2012
278 Teknik I Grafikes dhe Prepress Dizajn dhe Pikture CREO STUDIO ALBANIA 24.01.2012
279 Agjent Marketingu Marketing ZIKOP SH.P.K. 20.01.2012
280 Financier/e Financier Balfin 19.01.2012
281 Menaxher Kategorie Menaxhim Neptun 20.01.2012
282 Menaxher i Zhvillimit te Biznesit Menaxhim NOA 30.01.2012
283 Financier/e Financier Balfin 19.01.2012
284 Shef Salle CRM - Menaxhimi i marredhenieve me klientin Kompleksi Turistik Aragosta 08.02.2012
285 Staf shites Shitje Negozi Negozi 15.01.2012
286 Operatore telefonike Operator matias2008 31.03.2012
287 Internal Auditor Audit Banka Societe Generale Albania 14.01.2012
288 Staf shites Shitje Negozi Negozi 31.01.2012
289 Agjent Shitjesh - Fier Shitje UAB 14.01.2012
290 Agjent/e Shitjesh pėr Philips AVENT - Kujdesi pėr nėnat dhe bebet Shitje Neptun 20.01.2012
291 Operatore/Supervizore Operator ids 15.01.2012
292 Operatore Operator ids 16.01.2012
293 Operator Telefonik Marketing Infinity Calls Sh.p.k 03.03.2012
294 Internship Projekt Green Line Albania 05.04.2012
295 Office Assistant Sekretar/Asistent zyre Jumbo 22.01.2012
296 Menaxhim shitje Menaxhim shitjeve Fe.Fa.Ta 10.01.2012
297 Recepsioniste Recepsionist ERA 2000 20.01.2012
298 Hosties (pritese) Projekt ERA 2000 25.01.2012
299 Inspektor Monitorimi ne terren Marketing Agjensia e Adm.Kol. e te Drejt. te Artisteve AKDIE 15.01.2012
300 Branch Manager; Customer Service Representative; Teller Ekonomist NBG Bank 09.01.2012
301 FINANCIER/E Financier PESPAGROUP 04.03.2012
302 Operator CAD Operator Engineering Systems 04.03.2012
303 INXHINIER MEKANIK Inxhinier mekanik PESPAGROUP 21.03.2012
304 MANAXHER IMPORT -EXPORT Menaxhim PESPAGROUP 21.03.2012
305 ARKITEKT Arkitekt PESPAGROUP 21.03.2012
306 Shites/e Shitje Neptun 10.01.2012
307 Sekretare e Departamentit te Studimeve Master Sekretar/Asistent zyre ISSAT 06.02.2012
308 Operatore Telefonie Operator T•Connect sh.a. 03.02.2012
309 Java DEVELOPER Programues SEI Consulting 03.02.2012
310 Furnitor & Magazinier Financier Kevin Construksion 31.01.2012
311 Punonjės tė Shėrbimit ndaj Klientit Marredhenie me publikun dhe komunikim DM Consulting Services 31.01.2012
312 Shefe Finance Financier Kevin Construksion 31.01.2012
313 Financiere Financier Kevin Construksion 31.01.2012
314 Call center manager CRM - Menaxhimi i marredhenieve me klientin Belle Air 19.01.2012
315 Inxhinier Planifikues Inxhinier ABCom Shpk 31.01.2012
316 Perfaqesuese Shitjesh Shitje ABCom Shpk 31.01.2012
317 Supervizor Financiar Financier ABCom Shpk 31.01.2012
318 Magazinier Operator ABCom Shpk 31.01.2012
319 Menaxher Dege Menaxhim ABCom Shpk 31.01.2012
320 Operator CAD Operator Engineering Systems 29.01.2012
321 Business Development & Sales Manager Shitje DM Consulting Services 10.01.2012
322 Agjent/e Shitjesh pėr Philips AVENT Shitje Neptun 31.01.2012
323 Durres, ofroj vend pune Specialiste Shitjesh Administrim biznesi Abissnet 31.01.2012
324 Durres, ofroj vend pune Specialiste Shitjesh Administrim biznesi Abissnet 31.01.2012
325 Ofroj vend pune Specialiste Shitjesh ne Elbasan Administrim biznesi Abissnet 31.01.2012
326 Business Development & Sales Manager Shitje DM Consulting Services 15.01.2011
327 Business Development & Sales Manager Shitje DM Consulting Services 17.01.2011
328 Administrative Assistant Sekretar/Asistent zyre Konsort 26.01.2012
329 Distributer Menaxhim shitjeve Herbalife-Ks-al 31.12.2011
330 Specialist Marketingu Marketing Abissnet 30.01.2012
331 Menaxhere Shitjesh(F) Menaxhim shitjeve Rali Color
Kompani Rekrutimi
31.01.2012
332 Trajnues Trajnim dhe zhvillim Agna Group 31.12.2011
333 Agjent shitjesh Shitje Abissnet 30.01.2012
334 Punonjės tė Shėrbimit ndaj Klientit Marredhenie me publikun dhe komunikim DM Consulting Services 31.12.2011
335 Project Coordinator Marredhenie me publikun dhe komunikim Klik Ekspo Group 30.01.2012
336 IT Administrator rrjeti Informaticien Union sh.p.k. 31.12.2011
337 Senior Account Manager Menaxhim i Projekteve New Moment 28.12.2011
338 Operatore Operator callcenter albania 31.12.2011
339 Operator Telefonik Operator Infinity Calls Sh.p.k 31.12.2011
340 Kontabilitet Kostoje Financier Abissnet 29.12.2011
341 Financial Officer/Office Manager Ekonomist New Moment 28.12.2011
342 FURNITOR Shitje Friends Distribucion 31.12.2011
343 MENAXHERE MARKETINGU Shitje Friends Distribucion 31.12.2011
344 Administrim biznesi Administrim biznesi Abissnet 25.12.2011
345 Estetiste Cilesi dhe Procedura EuroCosmetic Distribution 31.12.2011
346 Menaxher Produktesh Financier NOA 31.12.2011
347 Operator Telefonik Operator Infinity Calls Sh.p.k 31.12.2011
348 Specialiste e burimeve njerezore Burime njerezore WICONA-ALUFLOR 18.12.2011
349 Drejtor shitjesh Menaxhim shitjeve WICONA-ALUFLOR 31.12.2011
350 Menaxher Projekti Menaxhim AITA - Shoqata Shqiptare e Teknologjisė sė Informacionit (AITA) 08.01.2012
351 Business Analyst for the Core Banking System Informatike ekonomike Banka Societe Generale Albania 21.12.2011
352 Inxhinier Kostoist/Preventivues Inxhinier ManeTCI 31.12.2011
353 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 20.12.2011
354 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 20.12.2011
355 Punonjės tė Shėrbimit ndaj Klientit Marredhenie me publikun dhe komunikim DM Consulting Services 31.12.2011
356 Agjent Shitjes HERBALIFE Shitje Herbalife-KS-Al 12.01.2012
357 Loan Officer Ekonomist International Cmmercial Bank 12.01.2012
358 Specialist Normativash Logjistikė Abissnet 20.12.2011
359 Specialist Normativash Logjistikė Abissnet 20.12.2011
360 Operatore Operator ids 31.12.2011
361 Operatore/Supervizore Operator ids 31.12.2011
362 TEKNIK MEKANIK Inxhinier mekanik A BI ESSE 31.12.2011
363 SHITES Shitje A BI ESSE 31.12.2011
364 Drejtor shitjesh Ekonomist WICONA-ALUFLOR 31.12.2011
365 Promotore Marketing ElectronicLine Apple 30.12.2011
366 part-time Pedagog ITK ALBANIA 31.12.2011
367 Specialist i Zgjidhjeve Teknike Inxhinier telekomunikacioni Communication Progress 31.12.2011
368 Specialist shitjesh prane Abissnet Store Administrim biznesi Abissnet 31.12.2011
369 Teknik i Mesem Inxhinier elektrik Abissnet 15.12.2011
370 Financier Financier PESPAGROUP 30.12.2011
371 SALES MANAGER Informaticien Konsort 31.12.2011
372 Drejtor Shitjesh Menaxhim shitjeve WICONA-ALUFLOR 31.12.2011
373 ARKETAR/E ne Vlore Ekonomist Banka Societe Generale Albania 11.12.2011
374 ARKETAR/E ne Fier Ekonomist Banka Societe Generale Albania 11.12.2011
375 Branch Manager Ekonomist Banka Societe Generale Albania 11.12.2011
376 Financat dhe Administrata Financier DokuFest 16.12.2011
377 Manaxher i Shitjeve Administrim biznesi Negozi Negozi 29.12.2011
378 Punonjės tė Shėrbimit ndaj Klientit Marredhenie me publikun dhe komunikim DM Consulting Services 31.12.2011
379 Agjent Shitjesh per rrethin e Tiranes Shitje UAB 10.12.2011
380 INXHINIER Inxhinier mekanik PESPAGROUP 30.12.2011
381 Specialist suporti Administrator rrjeti Abissnet 10.12.2011
382 Office Manager Sekretar/Asistent zyre Redis Ltd 30.12.2011
383 Agjent shitjesh Shitje Abissnet 15.12.2011
384 Operatore Telefonie Operator T•Connect sh.a. 01.12.2011
385 Agjent me Shitjet direkte Shitje Trebeshina& H. lena 28.12.2011
386 Staf shites Shitje Negozi Negozi 29.12.2011
387 Punonjės tė Shėrbimit ndaj Klientit Marredhenie me publikun dhe komunikim DM Consulting Services 31.12.2011
388 Project Manager Menaxhim Management and Development Associates
Kompani Rekrutimi
06.12.2011
389 Specialiste Blerjesh Ekonomist Abissnet 10.12.2011
390 inxhinier ndertimi Inxhinier ndertimi R&T Group
Kompani Rekrutimi
30.12.2011
391 Agjent Shitjesh Shitje Friends Distribucion 25.12.2011
392 drejtues, rent a car Administrim biznesi R&T Group 05.12.2011
393 Manaxher Rent-Car Menaxhim shitjeve R&T Group 15.12.2011
394 Operatore/Supervizore Operator ids 05.12.2011
395 operatore Operator Synergica 24.12.2011
396 Trade Marketing Manager Marketing Coca-Cola Bottling Albania Shpk 01.12.2011
397 SALES AREA MANAGER Coca-Cola Bottling Albania Shpk 01.12.2011
398 PRODUCTION MANAGER Inxhinier mekanik “Uji i Ftohte Tepelene” 01.12.2011
399 PRODUCTION MANAGER Inxhinier mekanik “Uji i Ftohte Tepelene” 15.12.2011
400 Database Programming & Administration Informaticien NOA 30.11.2011
401 distributor Shitje FM-GROUP ALBANIA 31.12.2011
402 distributor Shitje FM-GROUP ALBANIA 31.12.2011
403 Agjent shitjesh Shitje Abissnet 30.11.2011
404 Kasiere Shitje Jumbo 01.12.2011
405 Menaxher Marketing ALAJDI 01.12.2011
406 • Analist Biznesi Front Office Informatike ekonomike Banka Societe Generale Albania 27.11.2011
407 Perfaqesuese shitje;sales manager Informatike ekonomike Divitech Computers 19.12.2011
408 Sales & Trade Marketing Representatives Central Albania Durres Shitje Profil Group 17.12.2011
409 Sales & Trade Marketing Representatives Southwest Albania Fier Shitje Profil Group 17.12.2011
410 DISTRIBUTOR Shitje FM-GROUP ALBANIA 31.12.2011
411 DISTRIBUTOR Shitje FM-GROUP ALBANIA 31.12.2011
412 Sales & Trade Marketing Representatives Central Albania Elbasan Shitje Profil Group 17.12.2011
413 Shites ne Shkoder Shitje Neptun 30.11.2011
414 distributor Shitje FM-GROUP ALBANIA 31.12.2011
415 DISTRIBUTOR Shitje FM-GROUP ALBANIA 31.12.2011
416 Account Manager Marketing CONNEXT 31.12.2011
417 Punonjese servisi Informaticien ElectronicLine Apple 15.12.2011
418 Graphic Designer Dizajner Neptun 26.11.2011
419 Operatore Operator Call Center Albania 20.11.2011
420 Auditor Audit Grant Thornton Albania 21.11.2011
421 Call Center Operator Shitje Belle Air 25.11.2011
422 Call Center Supervisor Shitje Belle Air 25.11.2011
423 Rekrutim Ekspres Operator Rekrutim Ekspres 11.12.2011
424 Executive Assistant Sekretar/Asistent zyre Jumbo 20.11.2011
425 Direttore del Centro di Formazione ‘Kardinal Mikel Koliqi” - Tirana Koordinim Projektesh Shoqata Internacionale per Solidaritetin 20.11.2011
426 Menaxher Produkti per Segmentin Agro Agronom NOA 09.12.2011
427 INXHINIER Inxhinier mekanik PESPAGROUP 20.11.2011
428 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 17.11.2011
429 Mjek Veteriner Veteriner Spitali Veterinar Ndėrkombėtar i Tiranės 30.11.2011
430 Asistente Administrative Sekretar/Asistent zyre PESPAGROUP 20.11.2011
431 Operator Call Center In/Outbound Operator FLATEL SHPK 07.12.2011
432 Operatore Operator ids 19.11.2011
433 Inspektor Monitorimi ne terren Marketing Agjensia e Adm.Kol. e te Drejt. te Artisteve AKDIE 15.11.2011
434 Magazinier Marketing PESPAGROUP 05.12.2011
435 Vende te hapur pune (shitje parfumesh dhe make up) Administrator rrjeti FM GROUP WORLD/PARFUME 31.12.2011
436 Vende te hapur pune (shitje parfumesh dhe make up) Administrim biznesi FM GROUP WORLD/PARFUME
Kompani Rekrutimi
31.12.2011
437 Specialist Marketingu Marketing Spitali Veterinar Ndėrkombėtar i Tiranės 21.11.2011
438 Manaxher Shitjesh Shitje Abissnet 15.11.2011
439 Manaxher Shitjesh Shitje Abissnet 15.11.2011
440 Specialist/e e Burimeve Njerezore Administrim biznesi Abissnet 15.11.2011
441 Menaxher Shitjesh Shitje RÖFIX Sh.p.k. 13.11.2011
442 Inxhinier Ndertimi Inxhinier ndertimi PESPAGROUP 04.12.2011
443 Rekrutim Ekspres Operator Rekrutim Ekspres 04.12.2011
444 Assistente Progetto Projekt Shoqata Internacionale per Solidaritetin 13.11.2011
445 Manaxher produkti Menaxhim Elektromagjia shpk 30.11.2011
446 Operator Administrim biznesi Abissnet 15.11.2011
447 Designer Dizajn dhe Pikture ERA 2000 30.11.2011
448 Administrative Assistant Sekretar/Asistent zyre Konsort 01.12.2011
449 Agjente Shitjesh Shitje Abissnet 10.11.2011
450 Operator telefonik Serbisht TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit T Connect 30.11.2011
451 Operator Marketing T Connect 30.11.2011
452 Ekonomiste/e Ekonomist Neptun 15.11.2011
453 Sales & Trade Marketing Representatives for the following region: Southwest Albania Fier Shitje Profil Group 30.11.2011
454 ARKETAR/E Ekonomist Banka Societe Generale Albania 06.11.2011
455 Zv. Drejtor Dege / CRM Senior Ekonomist Banka Societe Generale Albania 10.11.2011
456 ARKETAR/E Ekonomist Banka Societe Generale Albania 06.11.2011
457 ASISTENTE ZYRE (F) Ekonomist SAVRANA - CANDES 30.12.2011
458 Sekretare Sekretar/Asistent zyre ERA 2000 28.11.2011
459 CSR (Customer Service Representative) Ekonomist NBG Bank 04.11.2011
460 Specialist Tresury Financier ManeTCI 09.11.2011
461 Specialist/e Blerjesh Administrim biznesi Abissnet 10.11.2011
462 Psikolog/e Psikolog Shoqata Internacionale per Solidaritetin 27.11.2011
463 FINANCIER Financier A BI ESSE 31.12.2011
464 TEKNIK MEKANIK Inxhinier mekanik A BI ESSE 31.12.2011
465 SBB (Small Business Banking) Ekonomist NBG Bank 04.11.2011
466 Menxher rajonal Menaxhim shaga shpk 31.12.2011
467 Teknik i Mesem Administrator rrjeti Abissnet 01.11.2011
468 Marketing Specialist Marketing Konsort 31.12.2011
469 Manaxher Klienti Menaxhim PESPAGROUP 25.11.2011
470 Manaxher Furnitori Menaxhim PESPAGROUP 25.11.2011
471 Manaxher Prodhimi Menaxhim PESPAGROUP 25.11.2011
472 Departamenti i furnizimit (Import&Eksport) Menaxhim PESPAGROUP 10.11.2011
473 Agjente Shitjesh Shitje Altinbas Albania 25.11.2011
474 Trade Marketing Manager Marketing Coca-Cola Bottling Albania Shpk 30.10.2011
475 Rekrutim Ekspres Operator Rekrutim Ekspres 24.11.2011
476 Agjent Shitje Shitje Univers Reklama 15.11.2011
477 Visual Merchandising Shitje as fashion 30.11.2011
478 Business Development Manager Menaxhim shitjeve Konsort 31.12.2011
479 Menaxhues Portofoli Ekonomist NOA 20.11.2011
480 Menaxhues Portofoli Ekonomist NOA 20.11.2011
481 Menaxhues Portofoli Ekonomist NOA 20.11.2011
482 Menaxhues Portofoli Ekonomist NOA 20.11.2011
483 Shites ne Shkoder Shitje Neptun 19.11.2011
484 Agjent Shitjesh Shitje Friends Distribucion 18.11.2011
485 Agjent Shitjesh Shitje Friends Distribucion 18.11.2011
486 Agjent Shitjesh Shitje Friends Distribucion 18.11.2011
487 OPERATORE Operator almicom 18.12.2011
488 inxhinier ndertimi Inxhinier R&T Group 17.12.2011
489 inxhinier elektrik Inxhinier elektrik R&T Group 17.12.2011
490 Inxhinier telekomunikacioni Inxhinier telekomunikacioni R&T Group 17.12.2011
491 Preventues Inxhinier R&T Group 17.12.2011
492 Perfaqesues shitjesh Shitje R&T Group 17.12.2011
493 Specialist prokurimesh Inxhinier R&T Group 17.12.2011
494 Financier/e Ekonomist R&T Group 17.12.2011
495 IT Informaticien R&T Group 17.12.2011
496 Agjent shitjesh Shitje R&T Group 17.10.2011
497 Supervizor dyqanesh Shitje R&T Group 17.12.2011
498 Specialist i Zhvillimit tė Shėrbimeve me Vlerė tė Shtuar Informaticien Plus Communication 07.11.2011
499 Operatore/Supervizore Operator ids 17.11.2011
500 Agjent Shitjeje Marketing CONNEXT 23.10.2011
501 Inxhinier Mekanik per makineri prodhimi Inxhinier mekanik GULITI 14.12.2011
502 Teknik makinerish Specialist per sisteme elektrike dhe elektro mekanike GULITI 14.12.2011
503 FINANCIERE Financier PESPAGROUP 15.11.2011
504 Accountant Ekonomist Jumbo 31.10.2011
505 Kasiere Shitje Jumbo 22.10.2011
506 Inxhiner Mekanik Inxhinier mekanik Novamat shpk 28.10.2011
507 Menaxhim projektesh Koordinim Projektesh Novamat shpk 28.10.2011
508 Animator Social Punonjes social Shoqata Internacionale per Solidaritetin 24.10.2011
509 Specialiste Shitje Administrim biznesi Abissnet 24.10.2011
510 Shitese Shitje YamamaY 14.11.2011
511 Sales & Trade Marketing Representatives for Durres Shitje Profil Group 14.11.2011
512 Sales & Trade Marketing Representatives for Elbasan Shitje Profil Group 14.11.2011
513 Sales & Trade Marketing Representatives for Shkoder Shitje Profil Group 14.11.2011
514 Sales & Trade Marketing Manager for Albania Shitje Profil Group 14.11.2011
515 manaxher Marketing R&T Group 15.11.2011
516 TRADE MARKETING Marketing Coca-Cola Bottling Albania Shpk 23.10.2011
517 Menaxher i Pergjithshem Menaxhim ANAS shpk 31.10.2011
518 Specialist i Raportimit dhe Analizave Marketing Plus Communication 23.10.2011
519 Ekonomiste/e Ekonomist Neptun 31.10.2011
520 Media Assistant Marketing Agna Group 01.11.2011
521 Specialist/e Burimeve Njerezore Administrim biznesi Abissnet 25.10.2011
522 Rekrutim Ekspres Operator Rekrutim Ekspres 11.11.2011
523 Inxhinier Zbatimi Inxhinier ndertimi WICONA-ALUFLOR 18.11.2011
524 Shef Prodhimi/Inxhinier Inxhinier mekanik WICONA-ALUFLOR 18.11.2011
525 Agjente Turizmi Turizem IDEAL Travel 25.10.2011
526 Agjent Shitjesh Shitje UAB 21.10.2011
527 Agjente Shitje Shitje Abissnet 10.11.2011
528 Inspektor Monitorimi ne terren Marketing Agjensia e Adm.Kol. e te Drejt. te Artisteve AKDIE 30.10.2011
529 Shites/e Shitje Neptun 25.11.2011
530 Operatore Interneti Operator Kronos-net 30.11.2011
531 Shites ne Shkoder Shitje Neptun 20.10.2011
532 Shites ne Vlore Shitje Neptun 20.10.2011
533 Operatore Interneti Operator Kronos-net 31.12.2011
534 Menaxher Produkti pėr Shėrbimet me Vlerė tė Shtuar Marketing Plus Communication 18.10.2011
535 Operator telemarketingu Operator Voice Star
Kompani Rekrutimi
04.12.2011
536 Menaxher Marketing ALAJDI 03.11.2011
537 Senior Accountant Financier EUROFAST 18.10.2011
538 Agjent Marketingu Marketing FLORFARMA 02.11.2011
539 Operator Telefonik Marketing Infinity Calls Sh.p.k 31.12.2011
540 Administrator Database ne Departamentin TIK Informaticien International Commercial Bank 15.10.2011
541 Shites/e Shitje Neptun 15.10.2011
542 Menaxher Blerjesh Menaxhim PESPAGROUP 30.11.2011
543 Jurist/e Jurist PESPAGROUP 30.11.2011
544 Financier/e Financier PESPAGROUP 30.11.2011
545 Menaxher Transporti PESPAGROUP 30.11.2011
546 Arkiviste Ekonomist PESPAGROUP 30.11.2011
547 Drejtues PESPAGROUP 30.11.2011
548 Agjent SHITJE Administrim biznesi Avon Cosmetics Albania 30.11.2011
549 Oficer Kredie,Elbasan Financier Unioni Shqiptar Kursim Kredi 12.10.2011
550 Oficer Kredie,Gramsh Financier Unioni Shqiptar Kursim Kredi 12.10.2011
551 Ekonomiste Financier FLORFARMA 15.10.2011
552 OPERATORE TELEFONICO Operator Rekrutim Ekspres 31.10.2011
553 Agjent Doganor Sherbim Transporti dhe Shperndarje DM Consulting Services 29.10.2011
554 HR - Recruitment Specialist Burime njerezore Konsort 29.10.2011
555 IT Specialist Informaticien UAB 28.10.2011
556 Relationship Officer, CORPORATE BANKING Financier TIRANABANK 27.10.2011
557 Municipal Governance/Decentralization Expert (Albanian National) Projekt Cardno Emerging Markets 27.10.2011
558 Municipal Finance Expert Projekt Cardno Emerging Markets 27.10.2011
559 Asset Management Expert Projekt Cardno Emerging Markets 27.10.2011
560 Tax expert Projekt Cardno Emerging Markets 27.10.2011
561 Assistant/Translator Perkthyes KALO & ASSOCIATES 02.10.2011
562 Ekzekutiv Shitjesh (F/M) Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 31.10.2011
563 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 31.10.2011
564 Agjent Shitje Administrim biznesi Avon Cosmetics Albania 31.12.2011
565 pedagog/e Ekonomist ITK ALBANIA 24.10.2011
566 Agjent marketingu Marketing HyperService
Kompani Rekrutimi
30.09.2011
567 ekonomiste Ekonomist gtprofil shpk 15.10.2011
568 PUNONJES SIGURIE Specialist sigurimi Coca-Cola Bottling Albania Shpk 30.09.2011
569 Reklamues Shitje Neptun 23.10.2011
570 Agjent Shitje Marketing ORION sh.p.k. 23.10.2011
571 inxhinier Zbatimi Inxhinier WICONA-ALUFLOR 30.09.2011
572 INXHINIER PRODHIMI Inxhinier WICONA-ALUFLOR 30.09.2011
573 Keshilltar Financiar Shitje NOA 01.11.2011
574 BRANCH MANAGER Ekonomist Banka Societe Generale Albania 05.10.2011
575 INXHINIER PRODHIMI Inxhinier WICONA-ALUFLOR 30.09.2011
576 inxhinier Zbatimi Inxhinier WICONA-ALUFLOR 30.09.2011
577 ARKITEKT Arkitekt PESPAGROUP 29.10.2011
578 Financiere Financier Tobacco Holding Group Kosova 30.09.2011
579 Menaxher Marketing ALAJDI 01.10.2011
580 Senior Graphic Designer Dizajner Ashley & Holmes Tirana 20.10.2011
581 Agjent Shitje Marketing ORION sh.p.k. 20.11.2011
582 PERGJEGJES TURNI Inxhinier mekanik Coca-Cola Bottling Albania Shpk 30.09.2011
583 Account Manager Marredhenie me publikun dhe komunikim Ashley & Holmes Tirana 20.10.2011
584 Inxhinier Kimist Inxhinieri Kimike Trebeshina& H. lena 05.10.2011
585 Laburante kimiste Kimist Trebeshina& H. lena 05.10.2011
586 Elektricist Inxhinier elektrik Trebeshina& H. lena 05.10.2011
587 Drejtues Administrim biznesi Trebeshina& H. lena 05.10.2011
588 Aprovues Kredie NOA 01.10.2011
589 Aprovues Kredie NOA 30.09.2011
590 Aprovues Kredie NOA 30.09.2011
591 Aprovues Kredie NOA 30.09.2011
592 IT Administrator Rrjeti Informaticien Infinity Calls Sh.p.k 31.12.2011
593 Operator Shitjeje Operator Mymarket 22.09.2011
594 Sales Manager Agjent Udhetimi TravelPlus 01.10.2011
595 Shop Manager Menaxhim Neptun 25.09.2011
596 inxhinier ndertimi Inxhinier ndertimi R&T Group
Kompani Rekrutimi
30.12.2011
597 inxhinier elektrik Inxhinier elektrik R&T Group
Kompani Rekrutimi
30.12.2011
598 Financier/e Financier R&T Group
Kompani Rekrutimi
30.12.2011
599 Specialist prokurimesh Specialist Prokurimi R&T Group
Kompani Rekrutimi
30.12.2011
600 Preventues Inxhinier R&T Group
Kompani Rekrutimi
30.12.2011
601 Inxhinier telekomunikacioni Inxhinier telekomunikacioni R&T Group
Kompani Rekrutimi
30.12.2011
602 IT Informaticien R&T Group
Kompani Rekrutimi
30.12.2011
603 supervizor shitjesh Menaxhim R&T Group
Kompani Rekrutimi
30.12.2011
604 agjent - shitjesh Menaxhim R&T Group
Kompani Rekrutimi
30.12.2011
605 Perfaqesues shitjesh Shitje R&T Group
Kompani Rekrutimi
30.12.2011
606 Kodrdinatore Distribucioni Shitje R&T Group
Kompani Rekrutimi
30.12.2011
607 Supervizor magazine Ekonomist R&T Group 30.12.2011
608 Agjent Shitjesh per rrethin e Elbasanit Shitje UAB 30.09.2011
609 Shites/e per dyqanet e Qendres se re Tregtare, TEG (Tirana East Gate) ne Lunder, ne rrugen nacional Shitje Albania Fashion Group 25.09.2011
610 Kasier/e per dyqanet e Qendres se re Tregtare, TEG (Tirana East Gate) ne Lunder Shitje Albania Fashion Group 25.09.2011
611 Menaxher Dyqani, per dyqanet e Qendres se re Tregtare, TEG (Tirana East Gate) Menaxhim Albania Fashion Group 25.09.2011
612 Inxhinier Gjeodet Inxhinier Agjencia Kombetare e Provimeve 15.10.2011
613 Mjek Shendeti Publik Mjek i specializuar Agjencia Kombetare e Provimeve 15.10.2011
614 SPECIALIST AT DEPOSITS AND AFFLUENT UNIT Ekonomist NBG Bank 19.09.2011
615 Agjent Shitjesh per Biznesin Administrim biznesi Abissnet 14.10.2011
616 Agjent Shitjesh Administrim biznesi Abissnet 24.09.2011
617 Operator Shitje Neptun 25.09.2011
618 Sekretare Administrative Sekretar/Asistent zyre Communication Progress 30.09.2011
619 Operatore Operator Call Center Albania 13.10.2011
620 Accountant Ekonomist Jumbo 25.09.2011
621 Specialiste Blerjesh Administrim biznesi Abissnet 23.09.2011
622 Agjent Shitjesh, Tirane Shitje UAB 20.09.2011
623 • Arkėtar/e pėr degėn e saj nė BILISHT Ekonomist Banka Societe Generale Albania 20.09.2011
624 Audit Assistant Ekonomist Ernst & Young Albania 30.09.2011
625 Punonjese Shitje Imobiliare Kalemi 10.10.2011
626 FINANCIER Financier PESPAGROUP 01.10.2011
627 JURISTE Jurist PESPAGROUP 21.10.2011
628 Perfaqesues Shitjesh ne Rrethe Shitje New Century Sh.p.k. 10.10.2011
629 Accountant Ekonomist Neptun 23.09.2011
630 Menaxher per kasat dhe Sherbimin e Klientit Menaxhim Jumbo 20.09.2011
631 Menaxher Marketing ALAJDI 15.09.2011
632 Menaxher Marketingu Marketing WICONA-ALUFLOR 10.10.2011
633 Inxhinier Design/ Arkitekt Inxhinier WICONA-ALUFLOR 10.10.2011
634 Drejtor shitjesh Ekonomist WICONA-ALUFLOR 10.10.2011
635 Specialiste e burimeve njerezore Jurist WICONA-ALUFLOR 01.10.2011
636 Shef Logjistike Menaxhim WICONA-ALUFLOR 09.10.2011
637 Chief Accountant (CA/S) Financier KPMG 15.09.2011
638 Agjent/e Shitjesh pėr Philips AVENT Shitje Neptun 12.09.2011
639 - Analist Biznesi pėr Raportimet - Departamenti i Projekteve dhe Organizimit Ekonomist Banka Societe Generale Albania 11.09.2011
640 Ekzekutiv Shitjesh (F/M) Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 14.09.2011
641 Bankier Personal (Senior) pėr degėn e saj nė Gjirokaster Ekonomist Banka Societe Generale Albania 16.09.2011
642 Specialist/e Burimeve Njerezore Administrim biznesi Abissnet 17.09.2011
643 Animatore Sociale Punonjes social Shoqata Internacionale per Solidaritetin 11.09.2011
644 MENAXHER DYQANI Menaxhim shitjeve Neptun 01.10.2011
645 Financier/e Dyqani Ekonomist Neptun 01.10.2011
646 Menaxher Shitje Menaxhim Trebeshina& H. lena 15.10.2011
647 Executive Assistant Sekretar/Asistent zyre Ernst & Young Albania 18.09.2011
648 Lezhe Ekonomist/e Ekonomist Neptun 10.09.2011
649 Programues per Web Programues ARK IT 30.10.2011
650 Agjent Shitjesh, Fier Shitje UAB 12.09.2011
651 Agjent Shitje Marketing ORION sh.p.k. 30.10.2011
652 preventivues Inxhinier PESPAGROUP 02.10.2011
653 Financier/e Financier Landeslease Sh.a 30.10.2011
654 Specialist Business Intelligence Informaticien Plus Communication 19.09.2011
655 operator Operator baste sportive
Kompani Rekrutimi
30.10.2011
656 Agjente shitjesh ne terren (PARFUME & MAKE UP) Shitje FM GROUP WORLD/PARFUME 30.10.2011
657 Koordinator Shitesh Menaxhim Avon Cosmetics Albania 30.11.2011
658 Operatore Operator ids 10.10.2011
659 OPERATOR/E per KONSULENCE PARALEGALE Operator FireSPA AL 30.09.2011
660 Dizajner Marketing Pinguli & Jorganxhi Advertising 30.09.2011
661 Financier Financier PESPAGROUP 30.09.2011
662 .NET / JAVA Developer Informaticien Konsort 31.12.2011
663 IT Project Manager Menaxhim i Projekteve Konsort 31.12.2011
664 Asistente Departamenti Burime njerezore Agna Group 30.09.2011
665 Topograf Inxhinier ndertimi PESPAGROUP 30.09.2011
666 Lezhe Ekonomist/e Ekonomist Neptun 20.09.2011
667 recepsionist Recepsionist Kompleksi Turistik Aragosta 28.09.2011
668 Ekonomist Ekonomist Kompleksi Turistik Aragosta 28.09.2011
669 Menaxherč/e Marketingu Menaxhim Kompleksi Turistik Aragosta 28.09.2011
670 Manaxher Importi-Export Menaxhim PESPAGROUP 27.09.2011
671 INXHINIER Inxhinier mekanik PESPAGROUP 27.09.2011
672 Perfaqesues shitjesh per Biznesin Administrim biznesi Abissnet 05.09.2011
673 Menaxher Shitjesh, Agjente Marketingu Shitje Friends Distribucion 26.09.2011
674 Agjent Shitjesh Shitje Friends Distribucion 26.09.2011
675 Specialiste Shitje Administrim biznesi Abissnet 05.09.2011
676 Teknik i Mesem Inxhinier elektrik Abissnet 05.09.2011
677 Payment and Cost Accounting Unit Junior Specialist – Finance Department Financier Banka Societe Generale Albania 29.08.2011
678 Specialist per Aplikacionet Informaticien Communication Progress 30.09.2011
679 Agjent Shitjesh Menaxhim shitjeve Abissnet 07.09.2011
680 Executive Assistant Sekretar/Asistent zyre Ernst & Young Albania 05.09.2011
681 Operator Telefonik Operator Infinity Calls Sh.p.k 31.12.2011
682 Agjent Shitje Marketing ORION sh.p.k. 19.09.2011
683 Real Estate Appraiser Inxhinier NBG Bank 10.09.2011
684 ekonomiste Ekonomist gtprofil shpk 30.08.2011
685 inxhiniere mekanike Inxhinier mekanik gtprofil shpk 30.08.2011
686 Animator/e Punonjes social Shoqata Internacionale per Solidaritetin 11.09.2011
687 Associate Attorney Jurist CMS Adonnino Ascoli & Cavasola Scamoni sh.p.k. 10.09.2011
688 FINANCIER Financier A BI ESSE 31.12.2011
689 TEKNIK ELEKTRIK Inxhinier elektrik A BI ESSE 31.12.2011
690 TEKNIK MEKANIK Inxhinier mekanik A BI ESSE 31.12.2011
691 HR ASSISTANT Burime njerezore Carrefour 31.08.2011
692 Agjent Shitjesh, Fier Shitje UAB 26.08.2011
693 Recepsioniste Recepsionist ManeTCI 05.09.2011
694 Agjent Shitje Marketing ORION sh.p.k. 19.10.2011
695 Agjent Shitjesh per Biznesin Administrim biznesi Abissnet 19.09.2011
696 Shef Logjistike Ekonomist WICONA-ALUFLOR 18.10.2011
697 Inxhinier Design/ Arkitekt Inxhinier WICONA-ALUFLOR 18.10.2011
698 Shef Prodhimi/Inxhinier Inxhinier mekanik WICONA-ALUFLOR 18.10.2011
699 Inxhinier Zbatimi Inxhinier ndertimi WICONA-ALUFLOR 18.11.2011
700 Account Manager Marketing CONNEXT 31.08.2011
701 Jurist/Ekonomist Jurist I.R.Z. shpk 18.09.2011
702 Operator Marketing T Connect 17.09.2011
703 Bashkpuntor i Jashtėm Shitje AlbCard Ltd 01.09.2011
704 Laborante Inxhinieri Kimike ATLAS Sh.A 23.08.2011
705 Check-In Agent Recepsionist Belle Air 29.08.2011
706 Dizenjator Dizajn dhe Pikture Signarama 15.10.2011
707 Keshilltar Financiar Shitje NOA 31.08.2011
708 Keshilltar Financiar Shitje NOA 31.08.2011
709 Agjente Shitjesh Menaxhim shitjeve Abissnet 12.09.2011
710 Lezhe Ekonomist/e Ekonomist Neptun 20.08.2011
711 Agjent/e Shitjesh Shitje Abissnet 10.09.2011
712 CASH-OUTS MANAGER Menaxhim Carrefour 19.08.2011
713 Keshilltar Financiar Shitje NOA 20.08.2011
714 Agjent Biznesi Administrim biznesi Abissnet 20.08.2011
715 Keshilltar Financiar Shitje NOA 19.08.2011
716 OPERATORE TELEFONIKE Operator matias 31.10.2011
717 Money Market Dealer/Treasury & Dealing Room Ekonomist NBG Bank 12.08.2011
718 Pėrfaqėsues i Shitjeve tė Biznesit Shitje ABCom Shpk 18.08.2011
719 Head of Business Development Associates Division Administrim biznesi Management and Development Associates 25.08.2011
720 Head of Quality Development Associates Division Cilesi dhe Procedura Management and Development Associates
Kompani Rekrutimi
25.08.2011
721 Agjente Shitjesh Shitje ABCom Shpk 15.08.2011
722 Analist Biznesi pėr Raportimet – Drejtoria e Projekteve dhe Organizimit Financier Banka Societe Generale Albania 12.08.2011
723 PRODUCTION CHIEF Inxhinier mekanik Coca-Cola Bottling Albania Shpk 08.08.2011
724 Financier /Lezhe Financier Neptun 14.08.2011
725 agjent/e te shitjes Shitje Abc Inxhiniering Sh.p.k 20.08.2011
726 Reklamues / ELBASAN Shitje Neptun 30.08.2011
727 Asistent Menaxher Dyqani/ Korce Menaxhim Neptun 30.08.2011
728 Jurist Jurist Kevin Construksion 31.08.2011
729 Van Seller, Lushnje Shitje UAB 03.09.2011
730 Van Seller, Berat Shitje UAB 03.09.2011
731 Van Seller, Fier Shitje UAB 03.09.2011
732 Van Seller, Kavajė Shitje UAB 03.09.2011
733 Van Seller, Shkodėr Shitje UAB 03.09.2011
734 Van Seller, Tiranė Shitje UAB 03.09.2011
735 Van Seller, Sarandė Shitje UAB 03.09.2011
736 Van Seller, Krujė Shitje UAB 03.09.2011
737 Agjent Shitjesh, Tiranė Shitje UAB 10.08.2011
738 Sales&Distribution Supporting Analyst Shitje UAB 10.08.2011
739 Kantabilist/e Financier Landeslease Sh.a 01.10.2011
740 Perfaqesues Farmaceutiko - Mjekesor Farmacist VASS-MED sh.p.k 15.08.2011
741 Specialist Marketingu Marketing Abissnet 15.08.2011
742 Arkėtar/e Ekonomist Banka Societe Generale Albania 08.08.2011
743 BANKIER PERSONAL (CRM KORPORATE) Financier Banka Societe Generale Albania 05.08.2011
744 Bashkepunetor ne Blerje- Logjistike Marketing RÖFIX Sh.p.k. 31.08.2011
745 Bashkepunetor ne Blerje- Logjistike Marketing RÖFIX Sh.p.k. 31.08.2011
746 recepsionist Recepsionist Kompleksi Turistik Aragosta 12.08.2011
747 Ekonomist Ekonomist Kompleksi Turistik Aragosta 16.08.2011
748 Menaxherč/e Marketingu Menaxhim Kompleksi Turistik Aragosta 16.08.2011
749 PRODUCTION CHIEF Menaxhim Coca-Cola Bottling Albania Shpk 07.08.2011
750 OPERATOR/E per KONSULENCE PARALEGALE Operator FireSPA AL 30.08.2011
751 Teknik-inxhinier i makinerisė Inxhinier mekanik Cras Automation shpk 26.08.2011
752 Agjent marketingu - shitjeje Marketing Cras Automation shpk 26.08.2011
753 DEPARTMENT MANAGERS Menaxhim Carrefour 10.08.2011
754 Operator Telefonik Marketing Infinity Calls Sh.p.k 31.12.2011
755 Asistent Menaxher Dyqani/ Korce Menaxhim Neptun 31.08.2011
756 Specialist ne Departamentin e Kartave Ekonomist Fibank 26.08.2011
757 Trade Finance Specialist – Business Banking Division Ekonomist Banka Societe Generale Albania 06.08.2011
758 • Head of Trade Finance and Operations Sector – Business Banking Division Ekonomist Banka Societe Generale Albania 06.08.2011
759 Relationship Manager (Commercial) Administrim biznesi NBG Bank 29.07.2011
760 • Specialist per rekuperimin e kredive ne ndjekje – Sektori i Rekuperimit te Kredise – Drejtoria e R Ekonomist Banka Societe Generale Albania 03.08.2011
761 Webmaster & Web Developer Programues 123 06.08.2011
762 Administrator Administrim biznesi Omnis Sh.P.K. 31.10.2011
763 Menaxhues i Marredhenieve me Klientet-CRM Specialist Marketing NOA 29.07.2011
764 Trade Manager Shitje EuroCosmetic 30.08.2011
765 RECEIVING MANAGER/WAREHOUSE Menaxhim Carrefour 31.07.2011
766 Aprovues Kredie NOA 27.07.2011
767 Aprovues Kredie NOA 27.07.2011
768 Aprovues Kredie NOA 27.07.2011
769 Aprovues Kredie NOA 27.07.2011
770 Aprovues Kredie NOA 27.07.2011
771 Menaxher Shitjesh, Agjente Marketingu Shitje Friends Distribucion 31.08.2011
772 Inxhinier Elektronik Inxhinier elektronik ACREM 05.08.2011
773 Agjent Shitjesh Shitje Friends Distribucion 31.08.2011
774 Inxhinier Mekanik Inxhinier mekanik ACREM 10.08.2011
775 Inxhinier Elektrik Inxhinier elektrik ACREM 10.08.2011
776 Agjent Shitje Marketing Orion shpk 19.08.2011
777 Auditor Audit NOA 28.07.2011
778 Specialist Sigurimi Specialist sigurimi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 01.08.2011
779 Specialist Sigurimi Specialist sigurimi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 01.08.2011
780 Specialist Sigurimi Specialist sigurimi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 01.08.2011
781 Specialist Sigurimi Specialist sigurimi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 01.08.2011
782 Specialist Sigurimi Specialist sigurimi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 01.08.2011
783 Specialist Sigurimi Specialist sigurimi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 01.08.2011
784 Specialist Sigurimi Specialist sigurimi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 01.08.2011
785 Trajtues demi Inxhinier mekanik SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 01.08.2011
786 Trajtues demi Inxhinier mekanik SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 01.08.2011
787 Trajtues demi Inxhinier mekanik SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 01.08.2011
788 Trajtues demi Inxhinier mekanik SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 01.08.2011
789 Trajtues dhe Investigues demi Inxhinier mekanik SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 01.08.2011
790 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 20.07.2011
791 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 20.07.2011
792 Part-Time Designer Dizajner IMB - Instituti i Modelimeve nė Biznes 15.08.2011
793 Specialist Blerjesh Administrim biznesi Abissnet 30.07.2011
794 Junior Associate Attorney Jurist CMS Adonnino Ascoli & Cavasola Scamoni sh.p.k. 15.08.2011
795 Operator Operator Mymarket 20.08.2011
796 Specialiste e Burimeve Njerezore Burime njerezore ALUFLOR 24.07.2011
797 Drejtor Marketingu Menaxhim Abissnet 30.07.2011
798 Specialiste Shitjesh Menaxhim shitjeve Abissnet 30.07.2011
799 Agjent/e Shitje Shitje Abissnet 30.07.2011
800 Drejtor i Departamentit tė NOC Menaxhim Abissnet 30.07.2011
801 QUALITY CONTROLLER Kimist Coca-Cola Bottling Albania Shpk 17.07.2011
802 Specialiste e Departamentit te Burimeve Njerezore Burime njerezore Agna Group 31.07.2011
803 Software Engineer Informaticien PRINTEC ALBANIA ltd 08.08.2011
804 Account Manager Cosmetics/Agjent komercial i vetepunesuar Menaxhim shitjeve Curasano Albania 30.08.2011
805 Agjent shitje Shitje Fe.Fa.Ta 08.07.2011
806 Specialist Raportimi Ekonomist Union Bank 11.07.2011
807 Operator telemarketingu Operator Voice Star 05.10.2011
808 EXPERT IN MUNICIPAL FINANCE AND MANAGEMENT , LOCAL GOVERNANCE PROJECT, ALBANIA Projekt Tetra Tech 05.08.2011
809 DEPUTY CHIEF OF PARTY, LOCAL GOVERNANCE, ALBANIA Projekt Tetra Tech 05.08.2011
810 EXPERT IN FINANCE, LOCAL GOVERNANCE PROJECT, ALBANIA Projekt Tetra Tech 05.08.2011
811 EXPERT IN ADMINISTRATION, LOCAL GOVERNANCE PROJECT, ALBANIA Projekt Tetra Tech 05.08.2011
812 EXPERT IN MONITORING AND EVALUATION , LOCAL GOVERNANCE PROJECT, ALBANIA Projekt Tetra Tech 05.08.2011
813 EXPERT IN URBAN PLANNING, LOCAL GOVERNANCE PROJECT, ALBANIA Projekt Tetra Tech 05.08.2011
814 EXPERT IN ECONOMIC DEVELOPMENT AND GROWTH, LOCAL GOVERNANCE PROJECT, ALBANIA Projekt Tetra Tech 05.08.2011
815 EXPERT IN PUBLIC-PRIVATE SECTOR ENGAGEMENT, LOCAL GOVERNANCE PROJECT, ALBANIA Projekt Tetra Tech 05.08.2011
816 EXPERT IN COMMUNICATIONS/TRAINING/FACILITATION, LOCAL GOVERNANCE PROJECT, ALBANIA Projekt Tetra Tech 05.08.2011
817 Operator Telefonik Marketing Infinity Calls Sh.p.k 31.12.2011
818 Shites ne Elbasan Shitje Neptun 09.07.2011
819 Shites ne Lushnje Shitje Neptun 09.07.2011
820 Drejtues Teknik Inxhinier hidro VIRAGE shpk 01.12.2011
821 Asistene zyre Marketing SAVRANA - CANDES 30.09.2011
822 Agjent shitje Shitje SAVRANA - CANDES 30.08.2011
823 MENAXHER RAJONAL Shitje Shoqeria “Uji i ftohte Tepelene” shpk 05.07.2011
824 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 07.07.2011
825 Menaxher Dyqani/Shkoder. Menaxhim shitjeve Neptun 15.07.2011
826 Menaxher Shitje Menaxhim shitjeve Trebeshina& H. lena 10.07.2011
827 Agjent Shitje Shitje Trebeshina& H. lena 10.07.2011
828 Agjent/e Shitje Shitje Abissnet 10.07.2011
829 Koordinator Projekti Menaxhim i Projekteve ManeTCI 30.07.2011
830 Discover Vodafone - Graduate Opportunity TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit VODAFONE ALBANIA 31.12.2011
831 SALES TRAINER Coca-Cola Bottling Albania Shpk 05.07.2011
832 Financier Financier ManeTCI 15.07.2011
833 • Bankier Personal (Junior) Ekonomist Banka Societe Generale Albania 08.07.2011
834 • Arkėtar/e Ekonomist Banka Societe Generale Albania 08.07.2011
835 Arkėtar/e Ekonomist Banka Societe Generale Albania 08.07.2011
836 Koordinator Projekti Menaxhim i Projekteve ManeTCI 15.07.2011
837 ProCredit Bank Ekonomist ProCredit 10.09.2011
838 Software Engineer Informaticien PRINTEC ALBANIA ltd 04.07.2011
839 Specialist IT Informaticien Agjencia Kombetare e Provimeve 27.07.2011
840 Manaxher Blerje Menaxhim ManeTCI 15.07.2011
841 Drejtor i Telefonise Menaxhim shitjeve Abissnet 10.07.2011
842 ROUTE EXECUTIVE Coca-Cola Bottling Albania Shpk 30.06.2011
843 Agjent marketingu Marketing HyperService
Kompani Rekrutimi
23.07.2011
844 Designer dhe webdesigner Dizajner HyperService
Kompani Rekrutimi
23.07.2011
845 IT Informaticien HyperService
Kompani Rekrutimi
23.07.2011
846 SEKRETARE Sekretar/Asistent zyre HyperService
Kompani Rekrutimi
23.07.2011
847 Supervizor Menaxhim Trebeshina& H. lena 30.06.2011
848 MENAXHER RAJONALE Shitje Shoqeria “Uji i ftohte Tepelene” shpk 30.06.2011
849 Specialist Statistike Statisticien SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 10.07.2011
850 EKONOMISTE Ekonomist Perfume & Cosmetic 01.07.2011
851 Mjek Ndermarrje Mjek i pergjithshem Balfin 01.07.2011
852 Commercial Departament Assistant Marketing Albanian Telecommunications Union 17.07.2011
853 Jurist Jurist Agjencia Kombetare e Provimeve 11.07.2011
854 Shef i Sektorit te Sherbimeve Menaxhim Agjencia Kombetare e Provimeve 11.07.2011
855 Specialiste Shitjesh Menaxhim shitjeve Abissnet 30.06.2011
856 .NET/Java DEVELOPER Programues SEI Consulting 01.09.2011
857 Invoice Control Assistant Financier Belle Air 23.06.2011
858 Purchasing Accountant Financier Belle Air 23.06.2011
859 Storekeeper Logjistikė Belle Air 23.06.2011
860 IT SPECIALIST & Programmer Inxhinier telekomunikacioni Kristal Communication shpk 15.07.2011
861 Sales Analyst Shitje Hill International 22.06.2011
862 Internet Sales Manager Menaxhim Hill International 22.06.2011
863 Agjent Shitje Shitje Royal 30.06.2011
864 Shites ne Korce Shitje Neptun 20.06.2011
865 Shites ne Lezhe Shitje Neptun 20.06.2011
866 Visual Merchandising Shitje as fashion 01.09.2011
867 Intervistues / Anketues Intervistues ne terren Datacentrum 14.07.2011
868 Paid Aircraft Mechanic Trainee Industria mekanike Belle Air 23.06.2011
869 Paid Aircraft Engineer Trainee Inxhiner sistemesh Belle Air 23.06.2011
870 Assistant Flight Dispatcher Logjistikė Belle Air 23.06.2011
871 Payroll and Benefits Associate Burime njerezore Belle Air 23.06.2011
872 AREA MANAGER Coca-Cola Bottling Albania Shpk 20.06.2011
873 Dėshironi tė rrisni tė ardhurat tuaja? Shitje FM GROUP WORLD/PARFUME
Kompani Rekrutimi
31.10.2011
874 Shites ne Shkoder Shitje Neptun 20.06.2011
875 Shites ne Elbasan Shitje Neptun 20.06.2011
876 Shites ne Lushnje Shitje Neptun 20.06.2011
877 Asistent Menaxher Dyqani Menaxhim shitjeve Neptun 29.06.2011
878 Recepcioniste Turizem 6milje 09.07.2011
879 Jurist Jurist PESPAGROUP 31.07.2011
880 Manaxher/e Projektesh Administrim biznesi Abissnet 20.06.2011
881 Balanced Scorecard Coordinator Menaxhim Login Systems Albania 13.06.2011
882 Inxhinier Mekanik Inxhinier mekanik ManeTCI 30.06.2011
883 Specialiste Shitjesh Menaxhim shitjeve Abissnet 15.06.2011
884 Perfaqesues/e shitjeje Shitje MobileBee 11.06.2011
885 Merchandiser Marketing Jumbo 22.06.2011
886 Bashkepunetor ne Marketing- Blerje Marketing RÖFIX Sh.p.k. 17.06.2011
887 Branch Manager Administrim biznesi NBG Bank 07.07.2011
888 Keshilltar Financiar Shitje NOA 26.06.2011
889 Asistent Zyre Sekretar/Asistent zyre AIBA 06.07.2011
890 NOC Engineer Inxhinier telekomunikacioni Neofone 12.06.2011
891 Executive Assistant Sekretar/Asistent zyre Neptun 15.06.2011
892 Ekonomist Ekonomist Fe.Fa.Ta 15.06.2011
893 PROMOVUES OFERTASH Menaxhim shitjeve AGEMAR 20.06.2011
894 Programues Webi Programues ne Web Eureka 30.06.2011
895 Agjent shitjesh Agjent Imobiliar CITY 31.07.2011
896 Agjent shitje Shitje Fe.Fa.Ta 17.06.2011
897 Menaxher per kasat dhe Sherbimin e Klientit Menaxhim Jumbo 20.06.2011
898 Junior Accountant Ekonomist ManeTCI 30.06.2011
899 Sales Executive Shitje It 20.06.2011
900 JUNIOR AUDITOR Ekonomist BKT 06.06.2011
901 Web Developer Programues ne Web RedCloud 01.08.2011
902 Agjente Shitjesh Menaxhim shitjeve Abissnet 10.06.2011
903 Specialist Blerjesh Administrim biznesi Abissnet 30.11.-1
904 Key Account Manager Abissnet 10.06.2011
905 Specialist Blerjesh Administrim biznesi Abissnet 10.06.2011
906 Keshilltar Financiar Shitje NOA 10.06.2011
907 Menaxher Dege Menaxhim NOA 10.06.2011
908 Keshilltar Financiar Shitje NOA 10.06.2011
909 • Drejtor Rajonal Ekonomist Banka Societe Generale Albania 11.06.2011
910 • Drejtor Dege Ekonomist Banka Societe Generale Albania 11.06.2011
911 Shites ne Shkoder Shitje Neptun 01.07.2011
912 Shites ne VLORE Shitje Neptun 01.07.2011
913 Preventivues/Kostoist&Teknik zbatimi Inxhinier ndertimi Kevin Construksion 30.06.2011
914 Financiere Financier Kevin Construksion 01.07.2011
915 Teller Ekonomist NBG Bank 05.06.2011
916 Web design + Programim Web Programues ne Web New Media Communications 10.06.2011
917 Punonjes/e Marketingu Menaxhim shitjeve HOTEL DORO CITY 27.06.2011
918 DREJTOR DEGE/AGJENCIE Ekonomist BKT 15.06.2011
919 Market Research & Marketing Consultant Statisticien Colliers International 30.07.2011
920 • Analist Biznesi Kredie per Programin Informatik te Bankes – Sektori i Projekteve – Drejtoria e Pro Informatike ekonomike Banka Societe Generale Albania 01.06.2011
921 Recepsionist/e Recepsionist HOTEL DORO CITY 30.06.2011
922 Agjent Shitje Shitje Royal 30.06.2011
923 Informaticien Informaticien IMB - Instituti i Modelimeve nė Biznes 30.06.2011
924 Ekonomist Ekonomist IMB - Instituti i Modelimeve nė Biznes 30.06.2011
925 Inxhinier Elektrik Inxhinier elektrik ManeTCI 30.06.2011
926 Manaxher Blerje Menaxhim ManeTCI 20.06.2011
927 Training Manager Trajnim dhe zhvillim Neptun 31.05.2011
928 Assistente Executive Sekretar/Asistent zyre Neptun 31.05.2011
929 Jurist/e Jurist Kevin Construksion 30.06.2011
930 HR MANAGER Menaxhim Mercator-A 29.05.2011
931 Account Manager Marketing CONNEXT 20.08.2011
932 Menaxher Dege Menaxhim NOA 29.05.2011
933 Menaxher Projekti Menaxhim Orion shpk 18.06.2011
934 Menaxher Dege Menaxhim NOA 29.05.2011
935 Menaxher Dege Menaxhim NOA 29.05.2011
936 Zbatues Inxhinier ndertimi Call Center Albania 30.06.2011
937 Team Leader Marketing Wocs Sh.p.k.
Kompani Rekrutimi
01.09.2011
938 Assistente Executive Sekretar/Asistent zyre Neptun 22.05.2011
939 Costumer Service Engineers Inxhinier elektronik PRINTEC ALBANIA ltd 31.05.2011
940 INXHINIER SHĖRBIMESH Inxhinier elektronik PRINTEC ALBANIA ltd 31.05.2011
941 Projektues Inxhinier Abissnet 10.06.2011
942 Projektues Inxhinier Abissnet 10.06.2011
943 Furnitor Sherbim Transporti dhe Shperndarje Friends-Distribucion 31.05.2011
944 Agjent shitjesh Shitje Friends-Distribucion 31.05.2011
945 Agjente marketingu dhe menaxhere marketingu Marketing Friends-Distribucion 31.05.2011
946 Arkitekt Arkitekt Kontakt 13.06.2011
947 Ekzekutiv Shitjesh (F/M) Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 23.05.2011
948 Ekzekutiv Shitjesh per sezonin e veres Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 23.05.2011
949 Discover Vodafone - Graduate Opportunity TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit VODAFONE ALBANIA 30.05.2011
950 Jurist Jurist Kontakt 11.06.2011
951 Financier Financier Kontakt 12.05.2011
952 Drejtor Kantieri Inxhinier ndertimi Kontakt 12.06.2011
953 Specialisti IT programim Programues Digitalb 12.06.2011
954 Sales Manager Menaxhim shitjeve DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
18.05.2011
955 Menaxhere Shitjesh Menaxhim shitjeve Univers Promotions 20.05.2011
956 Asistente administrative Sekretar/Asistent zyre Studio Interni 10.07.2011
957 Inxhinier Inxhinier ndertimi PESPAGROUP 01.07.2011
958 • Specialist per Parandalimin e Pastrimit te Parave – Sektori i Kontrollit te Vazhdueshem – Drejtori Ekonomist Banka Societe Generale Albania 17.05.2011
959 Operator Telefonik Marketing Infinity Call Sh.p.k 10.12.2011
960 Agjent/e Shitje Shitje Abissnet 30.05.2011
961 Audit i Brendshem Audit Abissnet 19.05.2011
962 DREJTOR LOGJISTIKE Inxhinier mekanik Abissnet 20.05.2011
963 Specialist i Normativave Financier Abissnet 20.05.2011
964 Specialist i Normativave Financier Abissnet 20.05.2011
965 Specialist Transporti Inxhinier Abissnet 20.05.2011
966 Recepsionist Turizem Hotel OAZ 30.06.2011
967 Drejtor Ekzekutiv Menaxhim Orion shpk 06.08.2011
968 Inxhinier Planifikimi Inxhinier ABCom Shpk 11.05.2011
969 Menaxher Projekti Menaxhim AITA - Shoqata Shqiptare e Teknologjisė sė Informacionit (AITA) 12.05.2011
970 Asistent/e i/e projekteve Koordinim Projektesh AITA - Shoqata Shqiptare e Teknologjisė sė Informacionit (AITA) 12.05.2011
971 Specialist Marketingu QTU Marketing ACREM 14.05.2011
972 Agjent Shitje ne terren Shitje Trebeshina& H. lena 31.05.2011
973 Arkitekt Arkitekt PESPAGROUP 03.08.2011
974 Financiere Financier PESPAGROUP 03.08.2011
975 Oficer Kredie, Tirane Financier Unioni Shqiptar Kursim Kredi 15.05.2011
976 Oficer Kredie, Lushnje Financier Unioni Shqiptar Kursim Kredi 15.05.2011
977 Oficer Kredie, Berat Financier Unioni Shqiptar Kursim Kredi 15.05.2011
978 Oficer Kredie, Shkoder Financier Unioni Shqiptar Kursim Kredi 15.05.2011
979 Oficer Kredie, Elbasan Financier Unioni Shqiptar Kursim Kredi 15.05.2011
980 Marketing Marketing liaison_design 20.05.2011
981 operator Shitje V 1 International
Kompani Rekrutimi
31.08.2011
982 Arkitekt Arkitekt PESPAGROUP 02.07.2011
983 specialiste prokurimi Specialist Prokurimi Albanian Medical Group 30.05.2011
984 Financiere Administrim biznesi PESPAGROUP 01.07.2011
985 specialiste per thurje/rrobaqepese Artizan PESPAGROUP 01.08.2011
986 Marredhenie me Klientet Marketing Abissnet 05.05.2011
987 Audit Assistant Ekonomist Ernst & Young Albania 30.05.2011
988 Drejtor Finance Financier Abissnet 12.05.2011
989 Specialist Transporti Inxhinier Abissnet 07.05.2011
990 Ekonomist/e Ekonomist Marpillero&Associati International Sh.p.k. 20.05.2011
991 Inxhinier Ndertimi Inxhinier ndertimi ManeTCI 27.05.2011
992 inxhinier Inxhinier mekanik PESPAGROUP 31.05.2011
993 Inxhiner Zbatimi Inxhinier ndertimi PESPAGROUP 26.06.2011
994 • Specialist – Sektori i Operacioneve te Rrjetit Informatik – Drejtoria e Teknologjise se Informacio Informaticien Banka Societe Generale Albania 08.05.2011
995 Shitje Shitje FM GROUP WORLD/PARFUME
Kompani Rekrutimi
31.08.2011
996 Dizajner Dizajner Komtel 15.05.2011
997 Implementues / Trajner Trajnim dhe zhvillim Komtel 15.05.2011
998 MS Sharepoint 2010 administrator Informaticien Komtel 15.05.2011
999 Inxhinier i Automjeteve apo Inxhinier Komunikacioni Rrugore Inxhinier mekanik TTE Group L.L.C. 15.05.2011
1000 Sistem inxhinier Informaticien Komtel 15.05.2011
1001 Programer Programues Komtel 15.05.2011
1002 InxhinierZbatimi Inxhinier ndertimi ManeTCI 26.05.2011
1003 Prezantuese produkti (jo ne terren) Marketing WORLD FLEX 28.04.2011
1004 Head of Skills Development Associates Division Trajnim dhe zhvillim Management and Development Associates
Kompani Rekrutimi
06.05.2011
1005 Head of Government Development Associates Division Menaxher Management and Development Associates
Kompani Rekrutimi
06.05.2011
1006 Head of Business Development Associates Division Administrim biznesi Management and Development Associates
Kompani Rekrutimi
06.05.2011
1007 Head of Quality Development Associates Division Cilesi dhe Procedura Management and Development Associates
Kompani Rekrutimi
06.05.2011
1008 Head of Communications Development Associates Division Marketing Management and Development Associates
Kompani Rekrutimi
06.05.2011
1009 Head of Outsource Development Associates Division Menaxher Management and Development Associates
Kompani Rekrutimi
06.05.2011
1010 Receptionist Recepsionist Management and Development Associates
Kompani Rekrutimi
27.04.2011
1011 ARKETARE Ekonomist Banka Societe Generale Albania 03.05.2011
1012 Specialist Blerjesh Administrim biznesi Abissnet 28.04.2011
1013 Punonjes/e Marketingu Menaxhim shitjeve HOTEL DORO CITY 30.04.2011
1014 Manaxher shitjesh Menaxhim shitjeve Teknoxgroup Shqiperi shpk 31.05.2011
1015 Agjent Shitjesh - Berat & Lushnje Shitje UAB 30.04.2011
1016 Manager Marketing ANAS shpk
Kompani Rekrutimi
24.04.2011
1017 Agjent/e Shitje Shitje Abissnet 28.04.2011
1018 Menaxher i Teknikes (QTU) Inxhinier ACREM 30.04.2011
1019 Financier/e Financier Abissnet 28.04.2011
1020 Sales Manager Menaxhim shitjeve Landeslease Sh.a 15.06.2011
1021 Asistente Sekretar/Asistent zyre Neptun 01.05.2011
1022 Specialiste Shitjesh Menaxhim shitjeve Abissnet 23.04.2011
1023 Specialist Transporti Inxhinier Abissnet 27.04.2011
1024 MENAXHER DYQANI LEZHE Menaxhim shitjeve Neptun 22.04.2011
1025 Menaxher dyqani / Plus Menaxher Neptun 25.04.2011
1026 Software Developer Senior Programues ne Web OpenCubed 30.07.2011
1027 Training Manager Trajnim dhe zhvillim Neptun 01.05.2011
1028 AREA MANAGER Coca-Cola Bottling Albania Shpk 22.04.2011
1029 Mananaxher Shitje Menaxher Redis Printing 10.05.2011
1030 Pėrfaqėsues Shitjesh/Plus Shitje Neptun 25.04.2011
1031 Operatori Telefonici Operator Wocs Sh.p.k.
Kompani Rekrutimi
31.12.2011
1032 Dstributore Menaxhim shitjeve FM GROUP WORLD/PARFUME
Kompani Rekrutimi
31.08.2011
1033 Audit i Brendshem Audit Abissnet 23.04.2011
1034 Drejtor Dege Financier Banka Societe Generale Albania 22.04.2011
1035 Zv. Drejtor Dege / Bankier Personal Financier Banka Societe Generale Albania 22.04.2011
1036 Drejtor Rajonal Financier Banka Societe Generale Albania 22.04.2011
1037 Agjent Shitjesh - Shkodėr Shitje UAB 20.04.2011
1038 Ekzekutiv Shitjesh (F / M) Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 17.04.2011
1039 Kontrollor i Brendshem Audit Intesa Sanpaolo Bank Albania 11.04.2011
1040 DREJTOR LOGJISTIKE Inxhinier mekanik Abissnet 30.04.2011
1041 Operator telemarketingu Operator Voice Star 14.04.2011
1042 Drejtor Kreativ Dizajner CONNEXT 30.09.2011
1043 Specialist Sigurimi Specialist sigurimi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 15.04.2011
1044 Agjent i pasurive tė Paluejtėshme Agjent Imobiliar DM Consulting Services 13.04.2011
1045 Event Manager Menaxhim i Projekteve CONNEXT 30.09.2011
1046 Projektues Inxhinier Abissnet 13.04.2011
1047 Agjent Shitje Menaxhim shitjeve Avon Cosmetics Albania shpk 29.05.2011
1048 Specialist i kasave fiskale Financier Agna Group 15.05.2011
1049 HEAD OF LEGAL & GENERAL AFFAIRS Jurist Mercator-A 15.04.2011
1050 Sales & Marketing Manager Menaxher Fresh Line 01.05.2011
1051 Shitese tek dyqanet Fresh Line Shitje Fresh Line 10.05.2011
1052 Menaxhere projektesh Menaxher Sie albania 04.05.2011
1053 EKONOMISTE/ Lezhe Ekonomist Neptun 29.04.2011
1054 Agjent/e Shitje Shitje Abissnet 01.05.2011
1055 Specialist Blerjesh Administrim biznesi Abissnet 10.04.2011
1056 Recepsionist/e Recepsionist HOTEL DORO CITY 02.05.2011
1057 Drejtor Finance Financier Abissnet 21.04.2011
1058 Researcher Menaxher DM Consulting Services 10.04.2011
1059 Data Processing Specialist Menaxher DM Consulting Services 10.04.2011
1060 Fieldwork Manager Menaxher DM Consulting Services 10.04.2011
1061 Arkitekt Arkitekt PAS+P 01.08.2011
1062 EKONOMIST/E ELBASAN Ekonomist Neptun 10.03.2011
1063 EKONOMIST/E ELBASAN Ekonomist Neptun 10.04.2011
1064 Projektues Inxhinier Abissnet 04.04.2011
1065 Agjente marketingu Marketing Natural Pharma sh.p.k 10.04.2011
1066 Inxhinier Inxhinier mekanik PESPAGROUP 30.05.2011
1067 Marketing Manager Marketing DM Consulting Services 06.04.2011
1068 IT Office Specialist Administrator rrjeti Eversheds Bianchini 30.04.2011
1069 Audit i Brendshem Audit Abissnet 05.04.2011
1070 Asistene zyre Marketing SAVRANA - CANDES 20.06.2011
1071 Agjent shitje Shitje SAVRANA - CANDES 20.06.2011
1072 Researcher Menaxher DM Consulting Services 29.03.2011
1073 Pergjegjes Servisi Inxhinier mekanik Kadiu SHA 24.04.2011
1074 Financier Financier ANAS shpk 25.04.2011
1075 Data Processing Specialist Menaxher DM Consulting Services 29.03.2011
1076 Central and Northern Albania Sales Manager Menaxher UAB 10.04.2011
1077 Menaxher Shitjesh pėr zonėn e Shqipėrisė sė Mesme dhe tė Veriut Menaxher UAB 10.04.2011
1078 Manager Shitjesh Menaxher Opus Technology 31.05.2011
1079 Perfaqesues Rajonal Shitjesh per Sektorin Publik ne Kosove Administrim biznesi Megatek 10.04.2011
1080 Marketing Designer Dizajn dhe Pikture Megatek 10.04.2011
1081 Inxhinier Mekanik ne Sektorin e Prodhimit Inxhinier mekanik Aluflor 23.05.2011
1082 Financier/Statistike Financier SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 02.04.2011
1083 Agjent/e Shitje Shitje Abissnet 31.03.2011
1084 Cashier Operator Regi Sh.P.K 23.04.2011
1085 Audit i Brendshem Audit Abissnet 27.03.2011
1086 Asistent Arkitekte Arkitekt Aluflor 30.03.2011
1087 Asistente Administrative Sekretar/Asistent zyre Aluflor 01.05.2011
1088 MAGAZINIERE Operator Aluflor 30.04.2011
1089 Specilist Montimi Operator Aluflor 30.04.2011
1090 Shefe Logjistike Logjistikė Aluflor 01.05.2011
1091 Inxhinier Mekanik Inxhinier Civil Aluflor 15.05.2011
1092 SHKODER, OPERATORE TELEFONIKE Operator SCUTARI CONTACT CENTER
Kompani Rekrutimi
31.07.2011
1093 OPERATOR Operator almicom 22.04.2011
1094 Supervizor i rrjetit nentokesor Inxhinier ndertimi Abissnet 30.03.2011
1095 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 28.03.2011
1096 QUALITY CONTROLLER Kimist Coca-Cola Bottling Albania Shpk 28.03.2011
1097 Manaxher Blerje Menaxher ManeTCI 01.04.2011
1098 Ekzekutiv Shitjesh (F / M) Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 28.03.2011
1099 SHITES Shitje A BI ESSE 19.04.2011
1100 menaxher shitjesh Menaxhim shitjeve fm group
Kompani Rekrutimi
30.06.2011
1101 Kostoist/Preventivues Inxhinier ManeTCI 31.03.2011
1102 Manaxher Kontroll dhe Sigurim Cilesie Inxhinier ManeTCI 31.03.2011
1103 Asistente Sekretar/Asistent zyre PESPAGROUP 31.03.2011
1104 Perfaqesues Rajonal Shitjesh per Sektorin Privat Administrim biznesi Megatek 31.03.2011
1105 Ndihmes Financier Financier RÖFIX Sh.p.k. 21.03.2011
1106 Private Sales Sector Supervisor Menaxhim shitjeve Megatek sh.a 31.03.2011
1107 Marketing Journalist Gazetar Marketing&Media 10.04.2011
1108 Ekzekutiv Shitjesh (F / M) Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 25.03.2011
1109 Promotorė Marketing New Moment 21.03.2011
1110 Pergjegjes magazine Shitje RÖFIX Sh.p.k. 31.03.2011
1111 Agjent shitjesh imobiliar Agjent Imobiliar realestatecity-al 31.03.2011
1112 Menaxhere Shitjesh Menaxhim shitjeve Neptun 29.03.2011
1113 Inxhinier Inxhinier ndertimi PESPAGROUP 14.05.2011
1114 Jurist/e Jurist PESPA 14.05.2011
1115 Financier/e Financier sejega 28.03.2011
1116 Koordinator/e dhe asistent/e zyre Sekretar/Asistent zyre PESPA 14.05.2011
1117 Operator Operator Voice Star
Kompani Rekrutimi
21.03.2011
1118 Agjent/e Shitje Shitje Abissnet 23.03.2011
1119 DISTRIBUTOR/E Shitje FM-GROUP ALBANIA 30.04.2011
1120 DISTRIBUTOR/E Shitje FM-GROUP ALBANIA 30.04.2011
1121 DISTRIBUTOR/E Shitje FM-GROUP ALBANIA 01.05.2011
1122 Financial Officer/Office Manager Ekonomist New Moment 19.03.2011
1123 Key Account Manager Menaxher Abissnet 24.03.2011
1124 Menaxher i Teknikes (QTU) Inxhinier ACREM 26.03.2011
1125 ART DIRECTOR Artist New Moment 25.03.2011
1126 GRAPHIC DESIGNER Dizajner New Moment 25.03.2011
1127 COPYWRITER Artist New Moment 25.03.2011
1128 Agjent Shitje ne terren Shitje Trebeshina& H. lena 31.03.2011
1129 Client service executive/ manager Marredhenie me publikun dhe komunikim PEPSI 01.05.2011
1130 Sales & marketing manager Marketing Agna Group 01.05.2011
1131 kontaktues/e me klientet Marketing Valdrin 25.03.2011
1132 Perfaqesues Rajonal Shitjesh per Sektorin Publik ne Kosove Administrim biznesi Megatek 14.03.2011
1133 Perfaqesues Rajonal Shitjesh per Sektorin Publik Administrim biznesi Megatek 14.03.2011
1134 Private Sales Sector Supervisor Menaxhim shitjeve Megatek sh.a 14.03.2011
1135 Asistente Ekzekutivi Burime njerezore ManeTCI 31.03.2011
1136 FARMACISTE Farmacist farmaci 09.04.2011
1137 farmacist Farmacist farmaci 01.05.2011
1138 Supervizor i rrjetit nentokesor Inxhinier ndertimi Abissnet 13.03.2011
1139 Drejtor Finance Financier Abissnet 21.03.2011
1140 Teknik Ndertimi Inxhinier ManeTCI 31.03.2011
1141 Cold Drink Operation Manager Coca-Cola Bottling Albania Shpk 14.03.2011
1142 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 14.03.2011
1143 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 14.03.2011
1144 AGJENT SHITJE PER PLUS Shitje Neptun 07.04.2011
1145 Arkitekt ne Zbatim (interier) Arkitekt ManeTCI 31.03.2011
1146 Trukues Artist Eurocosmetic Distribution 22.03.2011
1147 Agjent Shitje Shitje Eurocosmetic Distribution 30.03.2011
1148 Recepsioniste Recepsionist Eurocosmetic Distribution 20.03.2011
1149 MENAXHER BLERJESH Inxhinier elektrik A BI ESSE 30.04.2011
1150 Inside Sales Account Manager Menaxher Cisco 21.03.2011
1151 Marketing Specialist Marketing Hygeia Hospital Tirana 15.03.2011
1152 Finance Manager Financier Ekonet AL 31.03.2011
1153 Supply Chain Planner Logjistikė Trenkwalder shpk 21.03.2011
1154 Operations Manager Menaxher Trenkwalder shpk 21.03.2011
1155 Logistics Coordinator Logjistikė Trenkwalder shpk 21.03.2011
1156 Logistics Coordinator, Import - Export Logjistikė Trenkwalder shpk 21.03.2011
1157 Customer Service Manager Menaxher Trenkwalder shpk 21.03.2011
1158 PRESALES SYSTEM ENGINEER pёr EMC Inxhinier Login Systems Albania 04.04.2011
1159 AGJENTE SHITJESH Administrim biznesi FM GROUP WORLD/PARFUME
Kompani Rekrutimi
03.07.2011
1160 Account Marketing APA 20.03.2011
1161 Graphic Designer Marketing APA 20.03.2011
1162 Corporate Fundraiser Menaxher SOS Children’s Villages Albania 05.03.2011
1163 Specialist Senior nė Shitje dhe Marketing (Software Product Manager) Menaxhim shitjeve Ekonet AL 31.03.2011
1164 Recepsionist/e Recepsionist HOTEL DORO CITY 28.03.2011
1165 AVON COSMETICS ALBANIA, MENAXHER SHITJESH PĖR RAJONIN DURRES Shitje Avon Cosmetics Albania 14.03.2011
1166 SPECIALIST SHITJESH (DESK SELLER) Shitje ALBA ELETTRICA 31.03.2011
1167 DREJTOR LOGJISTIKE Inxhinier mekanik Abissnet 07.03.2011
1168 Agjent/e Shitje Shitje Abissnet 10.03.2011
1169 Sourcing in Charge Inxhinier Gjeologji/Miniera Sara Albania shpk 30.03.2011
1170 Secretary Sekretar/Asistent zyre Sara Albania shpk 30.03.2011
1171 Zhvillues Biznesi TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit Cacttus Shpk 28.03.2011
1172 Agjent Shitjesh - Tirane Shitje UAB 10.03.2011
1173 FARMACISTE Farmacist farmaci 31.08.2011
1174 Operator telemarketingu Operator Voice Star 04.03.2011
1175 Operatore Operator PESPAGROUP 31.03.2011
1176 Financiere Administrim biznesi PESPAGROUP 31.03.2011
1177 Jurist Jurist Unioni Shqiptar Kursim Kredi 02.03.2011
1178 Supervizore Marketing PESPAGROUP 31.03.2011
1179 Magaziniere Marketing PESPAGROUP 31.03.2011
1180 Ekspert Ndermjetesimi Pronash Agjent Imobiliar CENTURY21 The Point 13.03.2011
1181 Supervizor i rrjetit nentokesor Inxhinier ndertimi Abissnet 01.03.2011
1182 Menaxher i Inspektoriatit te Rrjetit Administrator rrjeti Abissnet 01.03.2011
1183 Specialist i Normativave Financier Abissnet 01.03.2011
1184 Asistente Administrative/Recepcioniste Recepsionist Porcelanosa 15.03.2011
1185 DREJTOR LOGJISTIKE Inxhinier mekanik Abissnet 28.02.2011
1186 Menaxher/e tė projekteve Menaxhim i Projekteve STIKK 07.03.2011
1187 Shefe logjistike Ekonomist Aluflor 21.03.2011
1188 Sales Manager Menaxhim shitjeve Neptun 31.03.2011
1189 Agjent Shitjesh Marketing Orion shpk 17.04.2011
1190 Administrator Database TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit Union Bank 18.03.2011
1191 Operator telemarketingu Operator Voice Star
Kompani Rekrutimi
25.02.2011
1192 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 22.02.2011
1193 Junior Sales for TIRANA Menaxhim shitjeve globe williams al 24.02.2011
1194 Check-out and Customer Reception Supervisor Administrim biznesi Megatek sh.a 23.02.2011
1195 Pėrgjegjės i Marrėdhėnieve me Publikun & Koordinues Projektesh Marredhenie me publikun dhe komunikim DM Consulting Services 03.03.2011
1196 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 22.02.2011
1197 Menaxher Produkti Sigurimi Menaxher SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 05.03.2011
1198 Ekspert Inxhinier mekanik Inxhinier mekanik SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 05.03.2011
1199 Perfaqesues Rajonal Shitjesh per Sektorin Publik ne Kosove Administrim biznesi Megatek 02.03.2011
1200 Asistent logjistike Logjistikė Neptun 02.03.2011
1201 Private Sales Sector Supervisor Menaxhim shitjeve Megatek sh.a 02.03.2011
1202 Trainer IT Trajnim dhe zhvillim TETRA Solutions 28.02.2011
1203 Asistente Zyre Sekretar/Asistent zyre TETRA Solutions 24.02.2011
1204 Konsulent Telefonik Operator Datacontact al 28.02.2011
1205 Agjent/e Shitje Shitje Abissnet 24.02.2011
1206 CDO Supervisor Coca-Cola Bottling Albania Shpk 23.02.2011
1207 Asistente Zyre Sekretar/Asistent zyre SAVRANA - CANDES 20.03.2011
1208 Agjent shitje Marketing SAVRANA - CANDES 20.03.2011
1209 MENAXHER DYQANI LEZHE Menaxhim shitjeve Neptun 31.03.2011
1210 Menaxher i Inspektoriatit te Rrjetit Administrator rrjeti Abissnet 22.02.2011
1211 Shites/e Shitje Neptun 01.03.2011
1212 MENAXHER DYQANI DURRES Menaxhim shitjeve Neptun 01.03.2011
1213 Area Manager Menaxher Neptun 01.03.2011
1214 AGJENT RISHITES Menaxher Abissnet 19.02.2011
1215 Jurist Jurist PESPAGROUP 28.02.2011
1216 Operatore telefonike Operator Albacall sh.a 28.02.2011
1217 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 16.02.2011
1218 Supervizor i rrjetit nentokesor Inxhinier ndertimi Abissnet 20.02.2011
1219 Shef Finance Financier DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
24.02.2011
1220 Menaxher i Inspektoriatit te Rrjetit Administrator rrjeti Abissnet 20.02.2011
1221 Agjent Shitje SAVRANA - CANDES 07.04.2011
1222 Asistente Zyre (F) Marketing SAVRANA - CANDES 07.04.2011
1223 Perfaqesues Rajonal Shitjesh per Sektorin Publik ne Kosove Administrim biznesi Megatek 14.02.2011
1224 Perfaqesues Rajonal Shitjesh per Sektorin Publik Administrim biznesi Megatek 14.02.2011
1225 Private Sales Sector Supervisor Menaxhim shitjeve Megatek sh.a 14.02.2011
1226 Private Sales Sector Supervisor Menaxhim shitjeve Megatek sh.a 14.02.2011
1227 Perfaqesues Rajonal Shitjesh per Sektorin Publik Administrim biznesi Megatek 14.02.2011
1228 Menaxher Shitjesh Marketing ANAS shpk 28.02.2011
1229 Menaxher Shitjesh Shitje ANAS shpk 28.02.2011
1230 Koordinator Terreni Menaxhim shitjeve Avon Cosmetics Albania shpk 31.03.2011
1231 Office assistant Sekretar/Asistent zyre care direct 31.03.2011
1232 INXHINIER Inxhinier PESPAGROUP 28.02.2011
1233 Sales Manager Menaxhim shitjeve Landeslease Sh.a 01.05.2011
1234 Koordinator Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 10.02.2011
1235 Agjent/e Shitje Shitje Abissnet 14.02.2011
1236 Financiere Financier ALMEK 10.02.2011
1237 Masazher Infermier, Ndihmesmjek Royal 25.02.2011
1238 distributor,e Shitje FM-GROUP ALBANIA 31.03.2011
1239 distributor/e Shitje FM-GROUP ALBANIA 31.03.2011
1240 distributor/e Shitje FM-GROUP ALBANIA 30.03.2011
1241 distributor/e , agjemt shitjesh Shitje FM-GROUP ALBANIA 04.03.2011
1242 AGJENT/E SHITJESH / DISTRIBOTOR/E Shitje FM-GROUP ALBANIA 31.03.2011
1243 Specialist i Normativave Financier Abissnet 10.02.2011
1244 Menaxher i Inspektoriatit te Rrjetit Administrator rrjeti Abissnet 10.02.2011
1245 Key Account Manager Menaxher Abissnet 11.02.2011
1246 Teller Ekonomist NBG Bank 15.02.2011
1247 Relationship Manager (Commercial) Ekonomist NBG Bank 15.02.2011
1248 Financiere Financier UAB 12.02.2011
1249 Architetto/Ingegnere Arkitekt Marpillero&Associati International Sh.p.k. 04.03.2011
1250 Web Application Developer Informaticien Raiffeisen Bank Albania 10.02.2011
1251 Perfaqesues Rajonal Shitjesh per Sektorin Publik ne Kosove Administrim biznesi Megatek 15.02.2011
1252 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 11.02.2011
1253 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 07.02.2011
1254 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 07.02.2011
1255 ASISTENT MENAXHER DYQANI Menaxher Neptun 03.03.2011
1256 Kostoist/Preventivues Inxhinier ManeTCI 28.02.2011
1257 Manaxher Kontroll dhe Sigurim Cilesie Inxhinier ManeTCI 28.02.2011
1258 Ofsetist Industria mekanike Shtypshkronja Pegi 30.03.2011
1259 Bashkepunetor ne marketing- Blerje Marketing RÖFIX Sh.p.k. 28.02.2011
1260 menaxher Shitjesh Menaxher H.L Group 15.02.2011
1261 Manaxher per porosi pjesesh per makinat BMW Inxhinier mekanik H.L Group 15.02.2011
1262 Inxhinier mekanike Inxhinier H.L Group 15.02.2011
1263 Specialist per lyerje makinash Specialist per sisteme elektrike dhe elektro mekanike H.L Group 15.02.2011
1264 Puninjese e dep.te Porosive Cilesi dhe Procedura H.L Group 15.02.2011
1265 Asistente Kordinatore Administrative Sekretar/Asistent zyre H.L Group 15.02.2011
1266 Elektroauto Cilesi dhe Procedura H.L Group 15.02.2011
1267 Puninjese e dep.te Porosive Cilesi dhe Procedura H.L Group 15.02.2011
1268 Relationship Businees Officer, Durres Area Ekonomist TIRANABANK 10.02.2011
1269 Pėrgjegjės i Marrėdhėnieve me Publikun & Koordinues Projektesh Marredhenie me publikun dhe komunikim DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
16.02.2011
1270 Mesues Mesues Albanian Qatar Center 10.02.2011
1271 Agjent/e Shitje Shitje Abissnet 05.02.2011
1272 Area Sales Manager Administrim biznesi Abissnet 09.02.2011
1273 Private Sales Sector Supervisor Menaxhim shitjeve Megatek sh.a 10.02.2011
1274 IT Project Manager Menaxhim i Projekteve Konsort 01.07.2011
1275 Financiere Administrim biznesi Albanian Medical Group 28.02.2011
1276 Perfaqesues Rajonal Shitjesh per Sektorin Publik Administrim biznesi Megatek 10.02.2011
1277 Executive Assistant to Managing Director Sekretar/Asistent zyre TIRANABANK 10.02.2011
1278 Inxhinier Mekanik (Prodhimi) Inxhinier mekanik SELMANI IMP-EXP 20.02.2011
1279 Bashkepunetor ne marketing- Blerje Marketing RÖFIX Sh.p.k. 28.02.2011
1280 IT Engineer, Developer Programues Red Cloud 26.05.2011
1281 Marredhenie me Klientet Marketing Abissnet 15.02.2011
1282 Executive Director Menaxher AITA 03.02.2011
1283 Executive Director Menaxher Shoqata Shqiptare e Teknologjisė sė Informacionit (AITA) 03.01.2011
1284 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 06.02.2011
1285 Executive Director Menaxher Shoqata Shqiptare e Teknologjisė sė Informacionit (AITA) 03.02.2011
1286 Ekonomist, Gramsh Ekonomist Unioni Shqiptar Kursim Kredi 10.02.2011
1287 Financier/e Financier Abissnet 01.02.2011
1288 Agjent imobiliar Agjent Imobiliar realestatecity-al 28.02.2011
1289 Asistente zyre Sekretar/Asistent zyre Advansis 28.02.2011
1290 Specialist shitje Shitje Advansis 28.02.2011
1291 South Albania Area Manager Menaxher DM Consulting Services 10.02.2011
1292 Menaxher Shitjesh Menaxher DM Consulting Services 10.02.2011
1293 Sales Manager Shitje DM Consulting Services 10.02.2011
1294 Financial Manager Financier DM Consulting Services 10.02.2011
1295 Marketing Manager Marketing DM Consulting Services 10.02.2011
1296 Area Manager (Kosovo) Menaxher DM Consulting Services 10.02.2011
1297 Programues Programues Advansis 28.02.2011
1298 Perfaqesues Rajonal Shitjesh Administrim biznesi Megatek 31.01.2011
1299 Secretary Sekretar/Asistent zyre Eversheds Bianchini 31.01.2011
1300 shitje Marketing intergrafika 31.03.2011
1301 Local Project Coordinator Menaxhim i Projekteve ICON Institute Public Sector 29.01.2011
1302 Software Developer Informaticien ABCom Shpk 31.01.2011
1303 Menaxher i Telefonise Inxhinier ABCom Shpk 31.01.2011
1304 Jurist Jurist ABCom Shpk 31.01.2011
1305 IT Manager Informaticien ABCom Shpk 31.01.2011
1306 HE Head of Unit Inxhinier ABCom Shpk 31.01.2011
1307 Media Print Manager Marketing CONNEXT 31.03.2011
1308 Fizioteraspist Mjek i specializuar SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 31.01.2011
1309 Nursing Director Infermier, Ndihmesmjek Hygeia Hospital Tirana 31.01.2011
1310 Departamenti i PR & Kujdesi per Ekspozuesit Marredhenie me publikun dhe komunikim Klik Ekspo Group 19.02.2011
1311 BUSINESS DEVELOPER Informatike ekonomike Cacttus sh.a. 22.01.2011
1312 Kordinator projekti Menaxhim i Projekteve MACS 31.03.2011
1313 Product & Pricing Specialist Inxhinier ABCom Shpk 01.02.2011
1314 Agjent imobiliar Agjent Imobiliar realestatecity-al 18.02.2011
1315 Arkitekt ne zbatim Arkitekt ManeTCI 31.01.2011
1316 agjente per shitje biletash Agjent Udhetimi realestatecity-al 17.01.2011
1317 Specialist Blerjesh Administrim biznesi Abissnet 26.01.2011
1318 Administrative Assistant Administrim biznesi BlomInfo A/S 28.01.2011
1319 Marredhenie me Klientet Marketing Abissnet 27.01.2011
1320 Area Sales Manager Administrim biznesi Abissnet 27.01.2011
1321 Ekonomist Ekonomist ManeTCI 01.02.2011
1322 Asistente pėr Emision Televiziv Asistente per Emision Televiziv DM Consulting Services 19.01.2011
1323 Kėshilltar Tė Sigurimeve tė Jetės Shitje Safe-Invest
Kompani Rekrutimi
15.06.2011
1324 Specialist i Mbikėqyrjes sė Vazhdueshme – Sektori i Kontrollit te Vazhdueshem – Drejtoria e Riskut Ekonomist Banka Societe Generale Albania 24.01.2011
1325 Koordinator pėr Sigurinė Fizike Specialist sigurimi ProCredit 21.01.2011
1326 Ekspert Teknik Inxhinier Polyeco Albania 20.01.2011
1327 Agjent Shitjesh Menaxher Knauf Tirana Shpk 31.01.2011
1328 Agjent Shitjesh Menaxher Knauf Tirana Shpk 31.01.2011
1329 Agjentė pėr Mbledhjen e Kredive nė Vonesė Administrim biznesi OPPORTUNITY ALBANIA 13.02.2011
1330 Punonjes/e Prodhimi Operator Shoqeria Uji i Ftohte Tepelene shpk 24.01.2011
1331 operatore telefonico Operator Albacall sh.a 31.01.2011
1332 Commercial Departament Assistant Marketing Albanian Telecommunications Union 11.02.2011
1333 Menaxher Publikimesh Menaxher DM Consulting Services 31.01.2011
1334 Specialist ATM dhe POS Inxhinier elektronik ProCredit 15.01.2011
1335 Pergjegjes Zyre Menaxher SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 16.01.2011
1336 Arkitekt ne zbatim Arkitekt ManeTCI 17.01.2011
1337 Branch Manager in NBG Bank Ekonomist NBG Bank 19.01.2011
1338 Marketing Specialist Marketing Hygeia Hospital Tirana 21.01.2011
1339 Inxhinier Suporti Inxhinier Abissnet 11.01.2011
1340 instalim / programim Inxhiner sistemesh Union sh.p.k. 31.01.2011
1341 Agjent shitjesh Marketing sejega shpk 04.02.2011
1342 Shites/e Shitje Mercator-A 10.01.2011
1343 Programues Programues lab13 31.03.2011
1344 Marrėdhėnie me publikun - shitėse Shitje Kaliman Caribe Tirana shpk 02.02.2011
1345 Assistente Executive Sekretar/Asistent zyre Neptun 20.01.2011
1346 Menaxher Projektesh Administrim biznesi Abissnet 24.01.2011
1347 AGJENTE SHITJESH NE TERREN Shitje FM GROUP WORLD/PARFUME
Kompani Rekrutimi
31.01.2011
1348 SHITES/DREJTUS GRUPI Shitje FM GROUP WORLD/PARFUME
Kompani Rekrutimi
31.03.2011
1349 Regional Sales Representative Administrim biznesi Megatek 31.01.2011
1350 Check-out and Customer Reception Supervisor Administrim biznesi Megatek sh.a 31.01.2011
1351 Human Resources Specialist Burime njerezore Megatek sh.a 31.01.2011
1352 Customs/Border Advisor Koordinim Projektesh r2010 10.01.2011
1353 SHKODER, OPERATOR TELEFONIK CALL CENTER Operator SCUTARI CONTACT CENTER
Kompani Rekrutimi
31.03.2011
1354 Web Designer & Developer Programues ne Web The Dancing Bits 31.01.2011
1355 Punonjės tė Shėrbimit ndaj Klientit Marredhenie me publikun dhe komunikim DM Consulting Services 31.01.2011
1356 Financiere Financier Kevin Construksion 31.01.2011
1357 Shefe Finance Financier Kevin Construksion 31.01.2011
1358 Regjistrues i Pikave te Shitjes Intervistues ne terren Coca-Cola Bottling Albania Shpk 16.01.2011
1359 AGJENTE SHITJESH NE TERREN Shitje FM GROUP WORLD/PARFUME
Kompani Rekrutimi
02.02.2011
1360 Menaxher Menaxher Abissnet 16.01.2011
1361 Sales Manager Menaxhim shitjeve Neptun 09.01.2011
1362 PURCHASING COORDINATOR Shitje Mercator-A 07.01.2011
1363 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 10.01.2011
1364 South Albania Area Manager Menaxher DM Consulting Services 20.01.2010
1365 South Albania Area Manager Menaxher DM Consulting Services 20.01.2011
1366 AGJENT RISHITES Menaxher Abissnet 09.01.2011
1367 Asistent/e Menaxher Artistik Menaxher Abissnet 08.01.2011
1368 Agjent Shitje Shitje Royal 27.01.2011
1369 Menaxher Shitjesh Menaxher DM Consulting Services 20.01.2011
1370 agjent / distributore Shitje FM-GROUP ALBANIA 02.02.2011
1371 Ekonomist-e Ekonomist Royal 27.01.2011
1372 AUDITOR Audit Banka Societe Generale Albania 29.12.2010
1373 ekonimist-e Ekonomist Royal 24.01.2011
1374 Marketing Manager Marketing DM Consulting Services 07.01.2010
1375 Financial Manager Financier DM Consulting Services 07.01.2010
1376 Sales Manager Shitje DM Consulting Services 07.01.2010
1377 Marketing Manager Marketing DM Consulting Services 20.01.2011
1378 Financial Manager Financier DM Consulting Services 20.01.2011
1379 Sales Manager Shitje DM Consulting Services 20.01.2011
1380 Asistente Kordinatore Administrative Sekretar/Asistent zyre H.L Group 13.01.2011
1381 Ekonomist-e Ekonomist Royal 15.01.2010
1382 Inxhinier prane NOC Inxhinier Abissnet 23.01.2011
1383 Konsulent Shitjesh per Produktet Teknologjike Marketing Infosoft 15.01.2011
1384 Area Manager (Kosovo) Menaxher DM Consulting Services 22.01.2011
1385 Regional Sales Manager Shitje UAB 21.01.2011
1386 Senior System Engineer Inxhiner sistemesh DM Consulting Services 21.01.2011
1387 operatore Operator almicom 20.01.2011
1388 Specialist Marketingu Marketing Abissnet 17.01.2011
1389 Specialist ne Departamentin e Interkoneksionit Administrim biznesi Abissnet 17.01.2011
1390 Agjente Shitje Shitje Abissnet 17.01.2011
1391 operatore telefonike CRM - Menaxhimi i marredhenieve me klientin reclutamentihmg 16.01.2011
1392 operatore telefonico inbound Operator Albacall sh.a 16.01.2011
1393 Asistente e Administratorit te Pergjithshem Sekretar/Asistent zyre Infosoft 16.01.2011
1394 Executive Director Menaxher RDA Centre 22.12.2010
1395 Project Manager Menaxher RDA Centre 22.12.2010
1396 agjent / distributore Shitje FM GROUP WORLD/PARFUME
Kompani Rekrutimi
15.01.2011
1397 Pėrgjegjės Marketingut, P.R. & Web page Marketing DM Consulting Services 25.01.2011
1398 Specialist i Burimeve Njerėzore Burime njerezore DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
25.01.2011
1399 CHIEF ACCOUNTANT Financier Regency International Casino 15.01.2011
1400 FINANCE DIRECTOR Financier Regency International Casino 15.01.2011
1401 General Accountant Financier Regency International Casino 15.01.2011
1402 Payable Clerk Financier Regency International Casino 15.01.2011
1403 Revenue Auditor Audit Regency International Casino 15.01.2011
1404 Purchasing Supervisor Financier Regency International Casino 15.01.2011
1405 HUMAN RESOURCES CLERK Burime njerezore Regency International Casino 15.01.2011
1406 Inxhinier mekanike Inxhinier H.L Group 20.01.2011
1407 Financiere Financier H.L Group 15.01.2011
1408 Jurist Jurist H.L Group 20.01.2011
1409 Key Account Manager Menaxher Abissnet 19.01.2011
1410 Specialist Marketingu Marketing IMB - Instituti i Modelimeve nė Biznes 16.01.2011
1411 Web-Designer dhe WebMaster Programues ne Web S.I.E 15.01.2011
1412 Asistent i Magazines Ekonomist ANAS shpk
Kompani Rekrutimi
24.12.2010
1413 Opertaro telemarketingu Operator Voice Star 15.01.2011
1414 Medical Sales Rpresentative Marketing IMI FARMA 15.01.2011
1415 Financier/e Financier Abissnet 20.12.2010
1416 Agjent Shitje Administrim biznesi Abissnet 17.12.2010
1417 Asistent/e ne Servis (Kujdesi ndaj klientit) Inxhinier mekanik ANAS shpk
Kompani Rekrutimi
24.12.2010
1418 Inxhinier prane NOC Inxhinier Abissnet 15.12.2010
1419 Drejtues teknik Import Eksporti Farmacist DM Consulting Services 22.12.2010
1420 Farmaciste Farmacist DM Consulting Services 22.12.2010
1421 Menaxher Shitjesh Menaxher DM Consulting Services 22.12.2010
1422 Marketing Manager Marketing DM Consulting Services 22.12.2010
1423 Financial Manager Financier DM Consulting Services 22.12.2010
1424 Country Manager for Albania – Macedonia - Kosovo Menaxher DM Consulting Services 22.12.2010
1425 Sales Manager Shitje DM Consulting Services 22.12.2010
1426 Area Manager (Kosovo) Menaxher DM Consulting Services 15.12.2010
1427 Specialist ne Departamentin e Interkoneksionit Administrim biznesi Abissnet 13.12.2010
1428 Perfaqesues shitjesh ne terren Marketing Globi shpk 15.01.2011
1429 Tax Assistant Ekonomist Ernst & Young Albania 17.12.2010
1430 Asistent/e Administrative Marketing PASS 22.12.2010
1431 Asistent/e Marketing & Shitje Koordinim Projektesh PASS 22.12.2010
1432 Inspektor Shitjesh Shitje Agna Group 20.12.2010
1433 Agjent Shitje Shitje Agna Group 20.12.2010
1434 Specialist Marketingu Marketing Abissnet 15.12.2010
1435 Web Developpe Informaticien S.I.E 15.01.2011
1436 inxhinier mekanik ne fabrike te prodhimit te thaseve Inxhinier gulit shpk 19.01.2011
1437 Sales Shitje Semos Alts 08.12.2010
1438 Specialiste Shitjesh Menaxhim shitjeve Abissnet 11.12.2010
1439 Drejtor Finance Financier Abissnet 19.01.2011
1440 WebMaster / Web Design Programues ne Web Shekulli Media Group shpk 15.12.2010
1441 Specialist Sigurimi Specialist sigurimi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 19.12.2010
1442 Drejtor Dege per Sigurimet e Jetes Menaxhim shitjeve SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 19.12.2010
1443 Specialist /e Finance dhe Statistike Statisticien SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 19.12.2010
1444 Operator linje Operator Shoqeria Uji i Ftohte Tepelene shpk 25.12.2010
1445 Check-out and Customer Reception Supervisor Administrim biznesi Megatek sh.a 10.12.2010
1446 Human Resources Specialist Burime njerezore Megatek sh.a 10.12.2010
1447 Regional Sales Representatives Shitje Megatek sh.a 10.12.2010
1448 Building Materials Supervisor. Inxhinier ndertimi Megatek sh.a 10.12.2010
1449 NMC Engineer Inxhinier telekomunikacioni VODAFONE ALBANIA 15.01.2011
1450 Procurement Manager Marredhenie me publikun dhe komunikim ProCredit 15.12.2010
1451 Promoter Marketing Union sh.p.k. 15.12.2010
1452 Application Support Specialist Informaticien Trenkawalder shpk 10.12.2010
1453 Menaxher shitjes Menaxher IMI FARMA 07.12.2010
1454 Supply Chain Planner Logjistikė Trenkawalder shpk 10.12.2010
1455 Servis Kompjuterash Informaticien INTERSPEED 15.01.2011
1456 Agjent shitjesh Shitje office.al 08.12.2010
1457 Farmacist Farmacist PharmaCom Vokopola 29.01.2011
1458 Logistics/Order Supervisor Logjistikė Development Dynamics
Kompani Rekrutimi
05.12.2010
1459 Specialist i Sektorit te Menaxhimit te Produkteve - Divizioni Retail Ekonomist Banka Societe Generale Albania 30.11.2010
1460 Specialist i Sektorit te Organizimit Komercial dhe Zhvillimit te Tregut – Divizioni Retail Ekonomist Banka Societe Generale Albania 30.11.2010
1461 Agjente Shitje Shitje Abissnet 05.12.2010
1462 distributor Menaxhim shitjeve FM-GROUP ALBANIA 25.12.2010
1463 Application Support Specialist Informaticien Trenkawalder shpk 30.11.2010
1464 Coding Operator Operator Trenkawalder shpk 30.11.2010
1465 Data Analyst Informaticien Trenkawalder shpk 30.11.2010
1466 Logistics Coordinator Logjistikė Trenkawalder shpk 30.11.2010
1467 Logistics Coordinator, Import - Export Logjistikė Trenkawalder shpk 30.11.2010
1468 IT Systems and Workstation Specialist Informaticien Trenkawalder shpk 30.11.2010
1469 DBA & System Engineer Informaticien Trenkawalder shpk 30.11.2010
1470 Service Technician Inxhinier mekanik Trenkawalder shpk 30.11.2010
1471 Service Engineer Inxhinier elektrik Trenkawalder shpk 30.11.2010
1472 Service Desk Operator Informaticien Trenkawalder shpk 30.11.2010
1473 Network Engineer Informaticien Trenkawalder shpk 30.11.2010
1474 Supply Chain Planner Logjistikė Trenkawalder shpk 30.11.2010
1475 Financial Manager for Albania Financier DM Consulting Services 07.12.2010
1476 Sales Manager for Albania Shitje DM Consulting Services 07.12.2010
1477 Menaxher Produktesh Menaxher DM Consulting Services 07.12.2010
1478 Regional Sales Representatives Shitje Megatek sh.a 30.11.2010
1479 Supervizor nė Departamentin e Hidro Sanitarev Inxhinier hidro Megatek sh.a 30.11.2010
1480 Check-out and Customer Reception Supervisor Administrim biznesi Megatek sh.a 30.11.2010
1481 Farmaciste Farmacist DM Consulting Services 07.12.2010
1482 Drejtues teknik Import Eksporti Farmacist DM Consulting Services 07.12.2010
1483 shites/e Shitje gotech sh.p.k 14.12.2010
1484 Building Materials Supervisor. Inxhinier ndertimi Megatek sh.a 30.11.2010
1485 Country Manager for Albania – Macedonia - Kosovo Menaxher DM Consulting Services 07.12.2010
1486 Human Resources Specialist Burime njerezore Megatek sh.a 30.11.2010
1487 Area Manager (Kosovo) Menaxher DM Consulting Services 07.12.2010
1488 Marketing Manager for Albania Marketing DM Consulting Services 07.12.2010
1489 Inxhinier Inxhinier mekanik Redis Printing 23.01.2011
1490 Drejtoresh Marketingu Marketing Redis Printing 23.01.2011
1491 Agjent marketingu Marketing HyperService
Kompani Rekrutimi
01.12.2010
1492 IT Inxhinier elektronik HyperService
Kompani Rekrutimi
01.12.2010
1493 Koordinator terreni Menaxhim shitjeve SIE 20.12.2010
1494 IT Specialist Informaticien Infosoft SD 30.11.2010
1495 Sekretare/financiere Sekretar/Asistent zyre Union sh.p.k. 01.12.2010
1496 Agjent Shitje Shitje Harri Lena Group
Kompani Rekrutimi
19.12.2010
1497 Agjente Shitje Shitje harri lena group
Kompani Rekrutimi
25.11.2010
1498 Agjente Shitjesh Menaxhim shitjeve Abissnet 30.11.2010
1499 Head of Unsecured Loan Products Business Financier Raiffeisen Bank Albania 30.11.2010
1500 Central Albanian Sales Representatives/ Merchandisers Shitje Profil Group 30.11.2010
1501 South Albanian Sales Representatives/ Merchandisers Shitje Profil Group 30.11.-1
1502 North Albanian Sales Representatives/ Merchandisers Shitje Profil Group 30.11.2010
1503 Supervisor Menaxher Profil Group 30.11.2010
1504 South Albanian Sales Representatives/ Merchandisers Shitje Profil Group 30.11.2010
1505 INXINIER NDERTIMI Inxhinier ndertimi Intracom Telecom Albania 18.01.2011
1506 INXINIER ELEKTRIK Inxhinier elektrik Intracom Telecom Albania 31.12.2010
1507 ACCOUNT MANAGER Marketing Intracom Telecom Albania 18.01.2011
1508 INXINIER ELEKTRIK Inxhinier elektrik Intracom Telecom Albania 18.01.2011
1509 Teknik Elektrik Inxhinier a bi esse 03.12.2010
1510 Customer Support Engineer WCDMA/RAN - RAN Inxhinier telekomunikacioni Grupo Norconsulting SL
Kompani Rekrutimi
10.12.2010
1511 Field Operations Team Leader Inxhinier telekomunikacioni Grupo Norconsulting SL
Kompani Rekrutimi
16.12.2010
1512 Programist Senior Informaticien lab13 30.01.2011
1513 Financiere Financier Kevin Construksion 15.01.2011
1514 Jurist Jurist Kevin Construksion 30.11.2010
1515 SHKODER, OPERATOR TELEFONIK CALL CENTER Operator FSP GLOBAL
Kompani Rekrutimi
30.11.-1
1516 Regional Sales Representatives Shitje Megatek sh.a 20.11.2010
1517 Check-out and Customer Reception Supervisor Administrim biznesi Megatek sh.a 20.11.2010
1518 Human Resources Specialist Burime njerezore Megatek sh.a 20.11.2010
1519 Account Payable Clerk Ekonomist Megatek sh.a 20.11.2010
1520 Agjent Shitje Shitje Royal shpk 27.11.2010
1521 SHKODER, OPERATOR TELEFONIK CALL CENTER Operator FSP GLOBAL 15.01.2011
1522 Menaxher i Departamentit tė Integrimit tė Sistemeve Menaxher Cacttus sh.a. 16.11.2010
1523 Specialist pėr Siguri (Rrjeta dhe Databazė) Specialist sigurimi Cacttus sh.a. 16.11.2010
1524 Inxhinier i Zhvillimit Softuerik Informaticien Cacttus sh.a. 16.11.2010
1525 Inxhinier i Telekomunikimit Inxhinier telekomunikacioni Cacttus sh.a. 16.11.2010
1526 Menaxher i Projekteve Informatike ekonomike Cacttus sh.a. 16.11.2010
1527 Asistent i Menaxherit tė Zhvillimit tė Biznesit Informaticien Cacttus sh.a. 16.11.2010
1528 Menaxher produkti pėr pajisjet e rrjetit Inxhinier telekomunikacioni Login Systems Albania 15.11.2010
1529 Menaxher Shitjesh Shitje Login Systems Albania 15.11.2010
1530 Menaxher Shitjesh Menaxher DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
26.11.2010
1531 Pėrfaqėsues Shitjesh Shitje ABCom Shpk 21.11.2010
1532 Drejtues i Shitjeve Menaxher ABCom Shpk 21.11.2010
1533 Menaxher i Telefonise Inxhinier ABCom Shpk 21.11.2010
1534 farmaciste Farmacist rudifarma 29.12.2010
1535 " Specialist i Brand & Communication” Marketing ABCom Shpk 20.11.2010
1536 Drejtues i Shitjeve Shitje ABCom Shpk 20.11.2010
1537 MENAXHER SHITJESH Menaxhim shitjeve Neptun 20.11.2010
1538 Drejtues i Shitjeve Shitje ABCom Shpk 20.11.2010
1539 Drejtues i Shitjeve Shitje ABCom Shpk 20.11.2010
1540 Drejtues i Shitjeve Shitje ABCom Shpk 20.11.2010
1541 Pėrfaqėsues Shitjeje Shitje ABCom Shpk 20.11.2010
1542 Pėrfaqėsues Shitjeje Shitje ABCom Shpk 20.11.2010
1543 Pėrfaqėsues Shitjeje Shitje ABCom Shpk 20.11.2010
1544 Sales Manager Menaxher F&M Reklama 19.01.2011
1545 Traffic Manager (Kordinatore) Menaxher F&M Reklama 30.11.2010
1546 menaxher ne terren Menaxher baste sportive 30.11.2010
1547 Dizenjator Dizajner F&M Reklama 30.11.2010
1548 Asistente Ekzekutive Sekretar/Asistent zyre ORION sh.p.k. 16.11.2010
1549 Accountant Financier UAB 30.11.2010
1550 Perpunues infrofmacioni Operator FSP GLOBAL
Kompani Rekrutimi
15.01.2011
1551 Specialist Elektroauto Specialist per sisteme elektrike dhe elektro mekanike H.L Group 25.11.2010
1552 Specialist Motorrrist dhe Xhenerik Specialist per sisteme elektrike dhe elektro mekanike H.L Group 25.11.2010
1553 Specialist per lyerje makinash Specialist per sisteme elektrike dhe elektro mekanike H.L Group 25.11.2010
1554 Puninjese e dep.te Porosive Cilesi dhe Procedura H.L Group 25.11.2010
1555 Agjent Shitje Shitje DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
18.11.2010
1556 Sales Manager Shitje DM Consulting Services 20.11.2010
1557 Financial Manager Financier DM Consulting Services 20.11.2010
1558 Marketing Manager Marketing DM Consulting Services 20.11.2010
1559 Analist Kredie,Lushnje Financier Unioni Shqiptar Kursim Kredi 13.11.2010
1560 Sekretare Administrative Sekretar/Asistent zyre Communication Progress 20.11.2010
1561 Field Telecom Engineer Inxhinier telekomunikacioni Communication Progress 20.12.2010
1562 Specialist Elektroauto Specialist per sisteme elektrike dhe elektro mekanike H.L Group 25.11.2010
1563 Recepsioniste Sekretar/Asistent zyre Agna Group 01.12.2010
1564 Administrator Serverash Administrator rrjeti ABCom Shpk 15.11.2010
1565 Operatore Call Center Operator Bigtown 15.01.2011
1566 agjent shitje Shitje Neptun 20.11.2010
1567 Menaxher Shitje Shitje DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
18.11.2010
1568 Drejtor Ekzekutiv Administrim biznesi DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
18.11.2010
1569 Inxhiniere ndertimi dega hidroteknike Inxhinier Agna Group 01.12.2010
1570 Brand & Trade Manager Marketing Agna Group 01.12.2010
1571 Teknik Elektrik Specialist per sisteme elektrike dhe elektro mekanike a bi esse 17.11.2010
1572 Regional Sales Representatives Shitje Megatek sh.a 10.11.2010
1573 PERSONAL BANKER Financier Banka Societe Generale Albania 09.11.2010
1574 Telemarketing Manager Marketing DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
17.11.2010
1575 Diller Operator Vegas Casino 01.12.2010
1576 ISO Quality Agent/ Supervisor (M/F) Cilesi dhe Procedura Aleat Sh.p.k. 01.12.2010
1577 Area Manager Menaxher DM Consulting Services 15.11.2010
1578 Central Albania Area Manager Menaxher DM Consulting Services 15.11.2010
1579 South Albania Area Manager Menaxher DM Consulting Services 15.11.2010
1580 Drejtues teknik Import Eksporti Farmacist DM Consulting Services 15.11.2010
1581 Farmaciste Farmacist DM Consulting Services 15.11.2010
1582 Area Manager (Kosovo) Menaxher DM Consulting Services 15.11.2010
1583 Menaxher Publikimesh Menaxher DM Consulting Services 15.11.2010
1584 Check-out and Customer Reception Supervisor Administrim biznesi Megatek sh.a 10.11.2010
1585 Building Materials Supervisor. Inxhinier ndertimi Megatek sh.a 10.11.2010
1586 Paints Department Supervisor. Dizajn dhe Pikture Megatek sh.a 10.11.2010
1587 Supervizor nė Departamentin e Hidro Sanitarev Inxhinier hidro Megatek sh.a 10.11.2010
1588 Regional Sales Representatives Shitje Megatek sh.a 30.11.-1
1589 Menaxher Produktesh Menaxher DM Consulting Services 15.11.2010
1590 Administrator Kredie (Zevendesues) Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 02.11.2010
1591 Inxhiniere Komunikimi Inxhinier HyperService 27.12.2010
1592 Inxhiniere Mekanike Inxhinier mekanik HyperService 27.12.2010
1593 Inxhiniere Navale Inxhinier HyperService 27.12.2010
1594 Inxhinieri Elektrike Inxhinier elektrik HyperService
Kompani Rekrutimi
15.01.2011
1595 Audit i Brendshem, Tirane Audit Unioni Shqiptar Kursim Kredi 12.11.2010
1596 Analist Kredie/Ekonomiste Ekonomist Unioni Shqiptar Kursim Kredi 13.11.2010
1597 Agjent Marketingu Marketing Planet Tv 01.12.2010
1598 Agjent Agjent Imobiliar CENTURY21 Mei Properties 28.11.2010
1599 IT Expert TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit Drejtoria e Pėrgjithshme e Doganave 30.12.2010
1600 HEAD OF MANAGEMENT CONTROL AND CONSOLIDATION Financier Banka Societe Generale Albania 05.11.2010
1601 Administrator Rrjeti Administrator rrjeti Drejtoria e Pėrgjithshme e Doganave 30.12.2010
1602 Administrator Rrjeti Administrator rrjeti Drejtoria e Pėrgjithshme e Doganave 30.12.2010
1603 Sekretare Marredhenie me publikun dhe komunikim HyperService
Kompani Rekrutimi
18.12.2010
1604 Inxhiniere Inxhinier elektrik HyperService 27.12.2010
1605 Inxhiniere Komunikimi Inxhinier HyperService
Kompani Rekrutimi
27.12.2010
1606 Inxhiniere Mekanike Inxhinier mekanik HyperService
Kompani Rekrutimi
27.12.2010
1607 Inxhiniere Navale Inxhinier HyperService
Kompani Rekrutimi
27.12.2010
1608 Instruktore Autoshkolle Mesues HyperService 19.12.2010
1609 Informaticien Informaticien IMB - Instituti i Modelimeve nė Biznes 20.11.2010
1610 distributor Menaxhim shitjeve FM-GROUP ALBANIA 27.12.2010
1611 Drejtor Financiar Menaxher Cacttus sh.a. 09.11.2010
1612 Agjent Shitjesh - Durrės Shitje UAB 03.11.2010
1613 Menaxher Sektori Arkitekt Development Dynamics
Kompani Rekrutimi
01.11.2010
1614 Agjent Imobiljar Agjent Imobiliar Century 21 Ani 30.11.2010
1615 distributor Menaxhim shitjeve FM-GROUP ALBANIA 25.12.2010
1616 Agjent Shitjesh- Tiranė Shitje UAB 03.11.2010
1617 Agjent Shitje Shitje Royal shpk 31.10.2010
1618 Punonjes magazine Shitje Neptun 16.11.2010
1619 Administrator Rrjeti Administrator rrjeti Drejtoria e Pėrgjithshme e Doganave 30.12.2010
1620 MENAXHER DYQANI Menaxher Neptun 16.11.2010
1621 Financier Financier Neptun 16.11.2010
1622 Assistente Zyre Sekretar/Asistent zyre Neptun 16.11.2010
1623 Shites Shitje Neptun 16.11.2010
1624 Magazinier Shitje Neptun 16.11.2010
1625 Kasiere Shitje Neptun 16.11.2010
1626 Grants Manager Menaxher Chemonics Inc. 30.10.2010
1627 Sales Manager for Albania Shitje DM Consulting Services 04.11.2010
1628 Financial Manager for Albania Financier DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
04.11.2010
1629 Marketing Manager for Albania Marketing DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
04.11.2010
1630 DEPUTY BRANCH MANAGER/PERSONAL BANKER Shitje Banka Societe Generale Albania 24.10.2010
1631 Country Manager for Albania – Macedonia - Kosovo Menaxher DM Consulting Services 02.11.2010
1632 operatore Operator almicom 15.11.2010
1633 Help Desk Operator TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit Banka Societe Generale Albania 22.10.2010
1634 Area Manager Menaxher DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
31.10.2010
1635 Central Albania Area Manager Menaxher DM Consulting Services 31.10.2010
1636 South Albania Area Manager Menaxher DM Consulting Services 31.10.2010
1637 Operatore Telefonico Operator Albacall sh.a 30.11.2010
1638 EKONOMISTE Ekonomist ALDUR 17.10.2010
1639 MENAXHER DYQANI LUSHNJE Menaxher Neptun 29.10.2010
1640 Sekretare Sekretar/Asistent zyre DM Consulting Services 23.10.2010
1641 Commercial Relationship Manager Ekonomist NBG Bank 18.10.2010
1642 Sales Agent Shitje AEC 26.10.2010
1643 Ticketing agent Shitje Savatours 23.10.2010
1644 Tourism agent Turizem Savatours 23.10.2010
1645 Guide profesioniste turistike Turizem Savatours 23.10.2010
1646 Operator telefonik Operator Pifradue 10.11.2010
1647 Sekretare Sekretar/Asistent zyre DM Consulting Services 23.11.2010
1648 Farmaciste Farmacist Rudi Farma 15.01.2011
1649 Head of Business Banking Administrim biznesi International Cmmercial Bank 12.10.2010
1650 OFICER DELINKUENCE OPPORTUNITY ALBANIA 10.10.2010
1651 Farmacist Farmacist DM Consulting Services 28.10.2010
1652 Roll-Out Manager Inxhinier telekomunikacioni Development Dynamics
Kompani Rekrutimi
25.10.2010
1653 OFICER KREDIE OPPORTUNITY ALBANIA 10.10.2010
1654 OFICER DELINKUENCE OPPORTUNITY ALBANIA 30.11.-1
1655 Korrier Poste Sherbim Shperndarje dhe Transporti ABCom Shpk 07.10.2010
1656 Faqosese Dizajner Soni k 31.10.2010
1657 Asistent Teknik IT Informatike ekonomike TPKSolutions 31.10.2010
1658 Specialist Marketingu dhe Shitjesh Marketing TPKSolutions 31.10.2010
1659 Lektor i Kontabilitetit dhe Administrimit Financiar tė Informatizuar Financier TPKSolutions 31.10.2010
1660 Instruktore Autoshkolle Mesues HyperService
Kompani Rekrutimi
19.11.2010
1661 Manaxher per porosi pjesesh per makinat BMW Inxhinier mekanik H.L Group 12.10.2010
1662 Elektroauto Cilesi dhe Procedura H.L Group 12.10.2010
1663 agjent/shofer per shitje direkte ose me porosi Shitje Trebeshina& H. lena 12.10.2010
1664 supervizor per ndjekjen e shitjeve dhe pas shitjeve Menaxhim shitjeve Trebeshina& H. lena 12.10.2010
1665 Manaxher i pergjithshem shitjesh Menaxher Trebeshina& H. lena 12.10.2010
1666 Drejtues Teknik pėr Depo farmaceutike Farmacist DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
28.10.2010
1667 Drejtues teknik Import Eksporti Farmacist DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
28.10.2010
1668 kasiere dyqani Shitje Neptun 01.10.2010
1669 Farmaciste Farmacist DM Consulting Services 28.10.2010
1670 mesues Mesues elia style shpk 01.12.2010
1671 Pėrfaqėsues Shitjesh Shitje ABCom Shpk 05.10.2010
1672 Area Manager (Kosovo) Menaxher DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
28.10.2010
1673 marketing Marketing Gotech 27.10.2010
1674 Agjent Sigurie Specialist sigurimi icts2010 01.09.2010
1675 Specialist Administrator rrjeti B360 19.01.2011
1676 specialist Informaticien B360 15.12.2010
1677 Pergjegjes i Departamentit te Informatikes Informaticien Universiteti Kristal 30.09.2010
1678 CONFIGURATION MANAGER TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit DM Consulting Services 23.10.2010
1679 (SAN) ENGINEER TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit DM Consulting Services 23.10.2010
1680 ADOBE CONNECT ADMINISTRATOR TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit DM Consulting Services 23.10.2010
1681 CIS TRAINING SUPERVISOR TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit DM Consulting Services 23.10.2010
1682 CIS TRAINER Administrator rrjeti DM Consulting Services 23.10.2010
1683 FAS TRAINER TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit DM Consulting Services 23.10.2010
1684 FUNCTIONAL SERVICES SYSTEM ADMINISTRATOR Administrator rrjeti DM Consulting Services 23.10.2010
1685 SYSTEM ADMINISTRATOR (MICROSOFT) Administrator rrjeti DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
23.10.2010
1686 SYSTEM ADMINISTRATOR (UNIX) TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit DM Consulting Services 23.10.2010
1687 Young and motivated individuals to be trained CRM - Menaxhimi i marredhenieve me klientin Regency International Casino 08.10.2010
1688 Menaxher Produktesh Menaxher DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
15.10.2010
1689 Instruktore Autoshkolle Mesues HyperService
Kompani Rekrutimi
19.11.2010
1690 Oficer Kredie Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 29.09.2010
1691 Oficer Kredie Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 29.09.2010
1692 MICROSOFT OFFICE SHAREPOINT SERVER (MOSS) ENGINEER TIK - Teknologjia e Informacionit dhe Komunikacionit DM Consulting Services 23.10.2010
1693 Avokat prane Studios LIgjore Th.Sollaku & Partners Jurist Sollaku& Bele Law Firm 15.01.2011
1694 Teknik Inxhinier mekanik Neptun 30.10.2010
1695 Financiere Financier DM Consulting Services 29.09.2010
1696 Operatore telefonik Operator Albacall sh.a 30.09.2010
1697 Auditor Audit Ernst & Young Albania 30.09.2010
1698 Specialist i Zgjidhjeve Teknike Inxhinier telekomunikacioni Communication Progress 30.09.2010
1699 Human Resources Manager Burime njerezore DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
04.10.2010
1700 Agjent Imobiliar Agjent Imobiliar Century 21 Ani 30.09.2010
1701 Zyra e marketingut Marketing Gotech 15.01.2011
1702 Agjent Shitje Shitje Royal shpk 20.09.2010
1703 ekonomiste Ekonomist ALUFLOR CONSTRUCTION GROUP 01.10.2010
1704 CORPORATE BANKING SENIOR SPECIALIST Ekonomist Banka Kombetare Tregtare BKT 30.09.2010
1705 Menaxher Publikimesh Menaxher DM Consulting Services 17.10.2010
1706 Drejtues i Shitjeve Shitje ABCom Shpk 24.09.2010
1707 Ekonomiste Ekonomist Royal shpk 20.09.2010
1708 OFICER DELINKUENCE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 20.09.2010
1709 OFICER KREDIE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 20.09.2010
1710 Sales Analyst Informatike ekonomike UAB 27.09.2010
1711 menaxher ne terren Menaxher baste sportive
Kompani Rekrutimi
30.09.2010
1712 Country Manager for Albania – Macedonia - Kosovo Menaxher DM Consulting Services 07.10.2010
1713 Operatore Shkenca tė komunikimit Societa Italiana 13.11.2010
1714 Promovues/e Shkenca tė komunikimit Master-Card-Albania 09.12.2010
1715 Inzhinier Inxhinier mekanik ALUFLOR CONSTRUCTION GROUP 15.01.2011
1716 Financiere shitjesh+magazine Financier sejega 25.09.2010
1717 OFICER KREDIE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 14.09.2010
1718 Teknik Instalator Coax Operator ABCom Shpk 17.09.2009
1719 Analist Kredie Financier Unioni Shqiptar Kursim Kredi 20.09.2010
1720 Analist Kredie Financier Unioni Shqiptar Kursim Kredi 20.09.2010
1721 Analist Kredie Financier Unioni Shqiptar Kursim Kredi 20.09.2010
1722 Analist Kredie Financier Unioni Shqiptar Kursim Kredi 20.09.2010
1723 Area Manager Menaxher DM Consulting Services 30.09.2010
1724 Central Albania Area Manager Menaxher DM Consulting Services 30.09.2010
1725 North Albania Area Manager Menaxher DM Consulting Services 30.09.2010
1726 South Albania Area Manager Menaxher DM Consulting Services 30.09.2010
1727 Tax and Law Assistant Jurist Ernst & Young Albania 20.09.2010
1728 IT Manager Inxhinier ABCom Shpk 18.09.2010
1729 graphic designer Dizajner Neptun 01.10.2010
1730 GRAPHIC-DESIGNER Dizajner Agna Group 24.09.2010
1731 BRAND NUTRIOTION MANAGER Marketing Agna Group 24.09.2010
1732 bashkėpunėtor/e pėr marketingun dhe blerjen Marketing Rofix sh.p.k. 15.09.2010
1733 Financiere Financier DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
20.09.2010
1734 Specialist Marketingu Marketing IMB - Instituti i Modelimeve nė Biznes 31.10.2010
1735 Programues Web Programues ne Web Infosoft SD 31.10.2010
1736 ADMINISTRATOR Administrim biznesi Neptun 20.09.2010
1737 Masazhier/Estetiste Menaxher Eurocosmetic Distribution 30.09.2010
1738 Recepsiniste Recepsionist Eurocosmetic Distribution 30.09.2010
1739 HE Head of Unit Inxhinier ABCom Shpk 15.09.2010
1740 Jurist Jurist ABCom Shpk 15.09.2010
1741 HE Head of Unit Inxhinier ABCom Shpk 15.09.2010
1742 Operatore Call-center Operator A.A.A.A.C 19.01.2011
1743 Promotor per Turizmin Turizem dmt 15.01.2011
1744 Perfaqesues i Shitjeve te Biznesit Shitje ABCom Shpk 15.09.2010
1745 Drejtues i Shitjeve Shitje ABCom Shpk 15.09.2010
1746 Manaxher Shitje Menaxher Royal shpk 10.09.2010
1747 Teknik IT Administrator rrjeti Albaco Shoes 30.09.2010
1748 Agjent Imobiliar Agjent Imobiliar Century 21 Ani 30.09.2010
1749 Agjent Shitje Shitje Royal shpk 07.09.2010
1750 Agjent shitje Shitje Eurocosmetic Distribution 10.09.2010
1751 Magazinier Operator ABCom Shpk 06.09.2010
1752 Drejtues i Sektorit te finance-kontabilitetit Financier ABCom Shpk 06.09.2010
1753 Assistant of CEO Sekretar/Asistent zyre Aleat Sh.p.k. 30.09.2010
1754 Arketare Ekonomist ALUFLOR CONSTRUCTION GROUP 01.10.2010
1755 Project Manager Menaxhim i Projekteve Pinguli & Jorganxhi Advertising 10.09.2010
1756 Roje sigurimi Specialist sigurimi Aleat Sh.p.k. 30.09.2010
1757 Edukatore Mesues Topshti 01.10.2010
1758 Pėrkthyes Perkthyes Albaglobal 31.08.2010
1759 Agjent Agjent Imobiliar CENTURY21 Mei Properties 12.09.2010
1760 Ekomoniste Ekonomist al grup shpk 28.08.2010
1761 Agjent shitje Menaxhim shitjeve rainbow
Kompani Rekrutimi
23.12.2010
1762 2 Agjent tė shitjes Shitje SmartTech 30.08.2010
1763 Internship Trajnime Shkenca tė komunikimit DM Consulting Services 28.08.2010
1764 Ekonomiste Financier al grup shpk 25.08.2010
1765 Drejtor Kreativ Dizajner CONNEXT 18.09.2010
1766 Agjent Shitjesh Marketing CONNEXT 31.12.2010
1767 OFICER DELINKUENCE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 19.08.2010
1768 operator Operator baste sportive
Kompani Rekrutimi
31.08.2010
1769 OFICER DELINKUENCE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 19.08.2010
1770 OFICER DELINKUENCE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 19.08.2010
1771 Asistent Menaxher / Shkoder Menaxhim shitjeve Neptun 30.08.2010
1772 arkitekt Arkitekt ALUFLOR CONSTRUCTION GROUP 30.09.2010
1773 Agjent Shitjesh- Tiranė Shitje UAB 27.08.2010
1774 Elektricist Operator Elektro-Teknik H&L 19.10.2010
1775 Junior Auditor Audit Ernst & Young Albania 10.09.2010
1776 kamarier/ recepsionist/e Recepsionist kompleksi aragosta 30.10.2010
1777 Audit i Brendshėm Audit SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 10.08.2010
1778 Inspektor pėr Trajtimin e Dėmeve mbi Shėndetin pasoje e pėrdorimit te Mjeteve Motorike Cilesi dhe Procedura SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 10.08.2010
1779 Inspektor per Trajtimin e Demeve Cilesi dhe Procedura SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 16.08.2010
1780 Inspektor pėr Trajtimin e Dėmeve Materiale pasoje e pėrdorimit te Mjeteve Motorike Inxhinier mekanik SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 10.08.2010
1781 Inspektor per Trajtimin e Demeve Cilesi dhe Procedura SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 16.08.2010
1782 Inspektor per Trajtimin e Demeve Cilesi dhe Procedura SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 16.08.2010
1783 Inspektor per Trajtimin e Demeve Cilesi dhe Procedura SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 16.08.2010
1784 Assistant of IT manager Sekretar/Asistent zyre Aleat Sh.p.k. 01.10.2010
1785 Financier/e Financier Konsulence 19.08.2010
1786 menaxher shitjesh Menaxher ALUFLOR CONSTRUCTION GROUP 01.10.2010
1787 System Administrator Inxhinier Aleat Sh.p.k. 30.09.2010
1788 IT Technician Administrator rrjeti Aleat Sh.p.k. 30.09.2010
1789 Programues Programues Albaglobal 31.08.2010
1790 Account Manager Marketing CONNEXT 30.09.2010
1791 IT Project Manager Menaxhim i Projekteve everis 31.08.2010
1792 Senior Analyst / Architect Informaticien everis 31.08.2010
1793 Senior Analyst Programmer Programues everis 31.08.2010
1794 Programues Programues Albaglobal 31.08.2010
1795 Inxhinier zbatimi Inxhinier Civil ALUFLOR CONSTRUCTION GROUP 30.09.2010
1796 Financier Ekonomist ALUFLOR CONSTRUCTION GROUP 20.09.2010
1797 Magazinier Operator ALUFLOR CONSTRUCTION GROUP 20.09.2010
1798 specialist montimi Operator ALUFLOR CONSTRUCTION GROUP 20.09.2010
1799 Pergjegjes i Burimeve Njerezore Burime njerezore ALUFLOR CONSTRUCTION GROUP 21.09.2010
1800 Trade Marketing Executive Marketing Coca-Cola Bottling Albania Shpk 30.11.-1
1801 Furnitor Operator ALUFLOR CONSTRUCTION GROUP 21.09.2010
1802 Area Manager Menaxher DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
02.09.2010
1803 Central Albania Area Manager Menaxher DM Consulting Services 02.09.2010
1804 North Albania Area Manager Menaxher DM Consulting Services 02.09.2010
1805 South Albania Area Manager Menaxher DM Consulting Services 02.09.2010
1806 Koordinator i Produkteve tė Biznesit tė Madh Menaxher ProCredit 17.08.2010
1807 finance Financier Neptun 20.08.2010
1808 Pune ne internet Informaticien Pune ne internet 31.12.2010
1809 Drejtor nė Sektorin e Operacioneve me Kartat Menaxher ProCredit 31.08.2010
1810 Front Office Tirane Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1811 Analitik/Operacional Tirane Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1812 Front Office Durres Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1813 Front Office Shkoder Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1814 Front Office Lezhe Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1815 Front Office Laē Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1816 Front Office Pogradec Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1817 Front Office Korēe Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1818 Front Office Bilisht Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1819 Front Office Elbasan Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1820 Front Office Lushnje Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1821 Front Office Fier Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1822 Front Office Vlore Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1823 Front Office Gjirokaster Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1824 Front Office Sarande Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1825 Front Office Berat Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1826 Front Office Kukes Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1827 Analitik/Operacional Durres Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1828 Analitik/Operacional Shkoder Ekonomist ProCredit 12.12.2010
1829 Analitik/Operacional Lezhe Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1830 Analitik/Operacional Laē Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1831 Analitik/Operacional Pogradec Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1832 Analitik/Operacional Korēe Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1833 Analitik/Operacional Elbasan Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1834 Analitik/Operacional Bilisht Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1835 Analitik/Operacional Berat Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1836 Analitik/Operacional Lushnje Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1837 Analitik/Operacional Fier Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1838 Analitik/Operacional Vlore Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1839 Analitik/Operacional Gjirokaster Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1840 Analitik/Operacional Sarande Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1841 Analitik/Operacional Kukes Ekonomist ProCredit 31.12.2010
1842 UNIQA a.d Specialist sigurimi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 08.08.2010
1843 Specialist Sigurimi Specialist sigurimi UNIQA a.d Shkup 08.08.2010
1844 OFICER DELINKUENCE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 01.08.2010
1845 OFICER DELINKUENCE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 01.08.2010
1846 OFICER DELINKUENCE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 01.08.2010
1847 OFICER DELINKUENCE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 01.08.2010
1848 OFICER DELINKUENCE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 01.08.2010
1849 OFICER DELINKUENCE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 01.08.2010
1850 Product Trainer Trajnim dhe zhvillim Neptun 10.08.2010
1851 Asistent Menaxher / Elbasan Menaxher Neptun 10.08.2010
1852 Agjent Shitjesh Menaxhim shitjeve Friends Distribucion 31.07.2010
1853 Office Manager/ Finance Officer Sekretar/Asistent zyre New Moment 26.08.2010
1854 Account Manager Marketing New Moment 26.08.2010
1855 shitese Marketing A.E.Distribution sh.p.k. 10.08.2010
1856 Technical Engineer/ Sales Consultant DM Consulting Services 07.08.2010
1857 Financier Financier ManeTCI 10.08.2010
1858 Aktuar Statisticien SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 10.08.2010
1859 Inspektor pėr Trajtimin e Dėmeve Materiale pasoje e pėrdorimit te Mjeteve Motorike Inxhinier mekanik SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 08.08.2010
1860 Inspektor pėr Trajtimin e Dėmeve mbi Shėndetin pasoje e pėrdorimit te Mjeteve Motorike Cilesi dhe Procedura SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 08.08.2010
1861 Audit i Brendshem Audit SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 08.08.2010
1862 Audit i Brendshėm Audit SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 08.08.2010
1863 EXPERIENCED ACCOUNTANT Financier Mercator-A 06.08.2010
1864 Drejtor pranė Drejtorisė sė Shėrbimeve Inxhinier ndertimi Universiteti Kristal 10.09.2010
1865 OFICER KREDIE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 25.07.2010
1866 Financier/Kontabilist pranė Drejtorisė Ekonomike Administrim biznesi Universiteti Kristal 10.09.2010
1867 Manaxher Restoranti Menaxher Pinguli & Jorganxhi Advertising 10.08.2010
1868 IT Inxhinier elektronik HyperService
Kompani Rekrutimi
19.10.2010
1869 Sekretare Marredhenie me publikun dhe komunikim HyperService
Kompani Rekrutimi
18.12.2010
1870 Agjent marketingu Marketing HyperService
Kompani Rekrutimi
18.09.2010
1871 Shites Shitje a bi esse 31.07.2010
1872 furnitor Logjistikė Aluflor Construcion Group 15.08.2010
1873 Area Manager Menaxher DM Consulting Services 31.07.2010
1874 Central Albania Area Manager Menaxher DM Consulting Services 31.07.2010
1875 North Albania Area Manager Menaxher DM Consulting Services 31.07.2010
1876 South Albania Area Manager Menaxher DM Consulting Services 31.07.2010
1877 NMC SPECIALIST NCM - Kontrolli dhe Monitorimi i rrjetave AMC 18.07.2010
1878 Prepaid & OSS Support Specialist OSS - Sisteme te Mbeshtetjes se Veprimeve AMC 18.07.2010
1879 Senior Legal Professional Jurist KPMG Albania 25.07.2010
1880 Agjent Agjent Imobiliar CENTURY21 Mei Properties 12.09.2010
1881 Operator Operator Coca-Cola Bottling Albania Shpk 20.07.2010
1882 Dizajner Dizajner Green Advertise 31.12.2010
1883 Part Time Web Designer Dizajner IMB - Instituti i Modelimeve nė Biznes 20.07.2010
1884 Punim duralumini Operator Aluflor Construcion Group 08.08.2010
1885 Specialist Duralumini Cilesi dhe Procedura Aluflor Construcion Group 08.08.2010
1886 Technical Engineer/ Sales Consultant Monitorim Projektesh/Menaxhim shitjeve DM Consulting Services 22.07.2010
1887 Operatore Marketingu Marketing European Business Solutions 31.12.2010
1888 operator Operator baste sportive
Kompani Rekrutimi
30.07.2010
1889 Inxhinier zbatimi Inxhinier Civil Aluflor Construcion Group 08.08.2010
1890 Menaxher shitjesh Menaxher Aluflor Construcion Group 08.08.2010
1891 ekonomist Logjistikė Aluflor Construcion Group 08.08.2010
1892 D. burimeve njerezore Psikolog Aluflor Construcion Group 08.08.2010
1893 Jurist Jurist Aluflor Construcion Group 08.08.2010
1894 Shef finance Financier Aluflor Construcion Group 08.08.2010
1895 Project Manager Menaxhim i Projekteve DM Consulting Services 31.07.2010
1896 Pergjegjes marketingu Marketing DM Consulting Services 31.07.2010
1897 Customer Service Engineer/ Telecom Inxhinier telekomunikacioni Development Dynamics
Kompani Rekrutimi
25.07.2010
1898 Account Manager – Corporate Sales Shitje VODAFONE ALBANIA 31.08.2010
1899 Trainer Trajnim dhe zhvillim VODAFONE ALBANIA 31.08.2010
1900 CRM Systems Supervisor CRM - Menaxhimi i marredhenieve me klientin AMC 18.07.2010
1901 Aktuar Statisticien SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a 08.08.2010
1902 Asistent Profesor / Profesor i Asociuar i Menaxhmentit (Ref. BM0021) Pedagog Instituti Universum 20.07.2010
1903 Asistent Profesor / Profesor i Asociuar i Marketingut (Ref. BM0022) Pedagog Instituti Universum 20.07.2010
1904 Shef Finance Financier Te Stela Beergarden 20.07.2010
1905 Menaxher / Elbasan Menaxhim shitjeve Neptun 12.07.2010
1906 OFICER KREDIE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 10.07.2010
1907 Asistent Profesor / Profesor i Asociuar i Kontabilitetit (Ref. BM0023) Pedagog Instituti Universum 20.07.2010
1908 Asistent Profesor / Profesor i Asociuar i Shkencave Politike (Ref. PS0024) Pedagog Instituti Universum 20.07.2010
1909 Asistent Profesor / Profesor i Asociuar i Administrimit Publik (Ref. PA0025) Pedagog Instituti Universum 20.07.2010
1910 SOFTWARE DEVELOPER Inxhinier elektronik Eagle Mobile 30.07.2010
1911 Administrator Kredie Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 10.07.2010
1912 Specialist i Faturimit dhe Arkėtimit tė Klientėve Ekonomist ABCom Shpk 15.07.2010
1913 Asistente Financier Login Systems Kosova 20.07.2010
1914 Product Marketing Specialist Marketing Login Systems Kosova 20.07.2010
1915 Inxhinier Ndėrtimi Inxhinier ndertimi SBM Group Ltd. 31.08.2010
1916 INXHINIER/E Inxhinier RE.GI.AL ITALIANA COSTRUZIONI 07.07.2010
1917 Agjent Shitjesh Shitje ORION sh.p.k. 30.08.2010
1918 Administratore Zyre Sekretar/Asistent zyre Hair Clinic 01.08.2010
1919 Project Manager Financier RECURA Financials 30.07.2010
1920 Professional Associate Financier RECURA Financials 30.07.2010
1921 teknik per kasa fiskale Inxhinier elektrik A.E.Distribution sh.p.k. 15.07.2010
1922 Menaxher/e Dyqani Menaxher Mercator-A 14.07.2010
1923 Shitese Shitje Mercator-A 30.07.2010
1924 Kasjere Shitje Mercator-A 30.07.2010
1925 Hidraulik Inxhinier ManeTCI 10.07.2010
1926 Specialist per Certifikimin ISO Cilesi dhe Procedura Zig Consulting Al shpk 26.07.2010
1927 Designer Marketing New Moment 18.07.2010
1928 Manaxher Blerje Menaxher ManeTCI 10.07.2010
1929 Operator teleselling Operator HEKO MARKETING GROUP
Kompani Rekrutimi
31.12.2010
1930 Designer Dizajner Ami Event 22.07.2010
1931 Executive Assistant Sekretar/Asistent zyre Neptun 29.07.2010
1932 Promovues Produktesh Shitje ABCom Shpk 30.06.2010
1933 furnitor Logjistikė Aluflor Construcion Group 17.07.2010
1934 Specialist Duralumini Cilesi dhe Procedura Aluflor Construcion Group 17.07.2010
1935 Menaxher shitjesh Menaxher Aluflor Construcion Group 17.07.2010
1936 Specialist Duralumini Cilesi dhe Procedura Aluflor Construcion Group 17.07.2010
1937 Recepsioniste Recepsionist ManeTCI 30.06.2010
1938 Key account manager Menaxher Agna Group 29.06.2010
1939 Menaxher / Elbasan Menaxher Neptun 01.07.2010
1940 Trade & Brand Manager Menaxher Agna Group 29.06.2010
1941 Ing.Elektrik Inxhinier elektrik Elektro-Teknik H&L 16.08.2010
1942 Dizajner Marketing Pinguli & Jorganxhi Advertising 30.06.2010
1943 Pergjegjes turni Inxhinier Coca-Cola Bottling Albania Shpk 26.06.2010
1944 Agjent Shitjesh Shitje UAB 23.06.2010
1945 shperndares Shitje Publicita shpk 25.06.2010
1946 Lawyer/Attorney Jurist Development Dynamics 30.06.2010
1947 Punonjes shitje Shitje INTERBRANDS 30.06.2010
1948 Inxhinier Kantieri Inxhinier ndertimi ManeTCI 30.06.2010
1949 Menaxher Shitje XSA Co Sh.p.k. 30.06.2010
1950 Teknik Eskpresi Inxhinier elektronik XSA Co Sh.p.k. 31.08.2010
1951 Drejtor Financiar Financier DMTH Sh.p.k.
Kompani Rekrutimi
25.06.2010
1952 Menaxher pėr Hulumtim dhe Zhvillim (R&D) Menaxher DMTH Sh.p.k.
Kompani Rekrutimi
25.06.2010
1953 Zyrtar i Lartė Financiar Financier DMTH Sh.p.k.
Kompani Rekrutimi
25.06.2010
1954 Asistent i Financave Financier DMTH Sh.p.k.
Kompani Rekrutimi
25.06.2010
1955 Auditor i Brendshėm (IA) Audit DMTH Sh.p.k.
Kompani Rekrutimi
25.06.2010
1956 Menaxher Regjional i Shitjes dhe Marketingut (MRSHM) Menaxher DMTH Sh.p.k.
Kompani Rekrutimi
25.06.2010
1957 Asistent pėr Teknologji Informative (IT) Informaticien DMTH Sh.p.k.
Kompani Rekrutimi
25.06.2010
1958 Financier/e shitjesh+magazine Financier sejega 30.06.2010
1959 Senior Accountant Financier Development Dynamics
Kompani Rekrutimi
20.06.2010
1960 Key Account Manager Menaxher OSSH 12.06.2010
1961 IT Specialist Administrator rrjeti A.E.Distribution sh.p.k. 01.07.2010
1962 Key Account Manager Menaxher OSSH 12.06.2010
1963 Key Account Manager Menaxher OSSH 12.06.2010
1964 Key Account Manager Menaxher OSSH 12.06.2010
1965 Key Account Manager Menaxher OSSH 12.06.2010
1966 Agjent Shitjesh Shitje UAB 15.06.2010
1967 Ekonomist Finance Financier GoTech Sh.p.k 20.06.2010
1968 Pergjegjes i garancise Inxhinier elektrik GoTech Sh.p.k 20.06.2010
1969 Pergjegjes i Garancise Inxhinier mekanik GoTech Sh.p.k 20.06.2010
1970 OFICER KREDIE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 07.06.2010
1971 Sherbim Klienti Menaxher Ami Event 04.07.2010
1972 Country Manager Menaxher DM Consulting Services 18.06.2010
1973 Shefe Finance Financier Kevin Construksion 30.12.2010
1974 Team Leader Menaxher MDA 09.06.2010
1975 Asistente financiare Financier Kamza Development sh.p.k 10.06.2010
1976 Teknik i Autorizuar Inxhinier A.E.Distribution sh.p.k. 30.06.2010
1977 Magazinier Operator ABCom Shpk 10.06.2010
1978 Operator Operator BMT
Kompani Rekrutimi
02.12.2010
1979 Mekanik Inxhinier mekanik Shoqeria Uji i Ftohte Tepelene shpk 20.06.2010
1980 Elektricist Inxhinier elektrik Shoqeria Uji i Ftohte Tepelene shpk 20.06.2010
1981 Ekonomist Ekonomist Shoqeria Uji i Ftohte Tepelene shpk 20.06.2010
1982 Asistent (e) Sekretar/Asistent zyre Shoqeria Uji i Ftohte Tepelene shpk 20.06.2010
1983 Operatore Operator Visionna AL Shpk 31.12.2010
1984 HR & Admin Executive Burime njerezore Development Dynamics 20.06.2010
1985 Medical Representative Mjek i pergjithshem Med Rep 09.06.2010
1986 agjent ne terren Menaxher baste sportive
Kompani Rekrutimi
30.06.2010
1987 Menaxher Administrim biznesi Golden Albania Properties 10.06.2010
1988 Menaxhere/Marketing Menaxher Golden Albania Properties 10.06.2010
1989 Grafik Designer Dizajner AL-MAR 30.06.2010
1990 Elektricist Inxhinier elektrik ManeTCI 15.06.2010
1991 OFICER DELINKUENCE Jurist OPPORTUNITY ALBANIA 01.06.2010
1992 Pėrkthyes Perkthyes Albaglobal 10.06.2010
1993 Specialist i Dokumentacionit Teknik Operator ABCom Shpk 03.06.2010
1994 Sector Manager Menaxher Mr. Bricolage - Brico Iliria 30.09.2010
1995 Buyer Menaxher Mr. Bricolage - Brico Iliria 30.09.2010
1996 Agjent Shitjesh Shitje UAB 02.06.2010
1997 Early Work Out Officer Ekonomist Raiffeisen Bank Albania 01.06.2010
1998 Asistent IT Informaticien Boga & Associates 28.05.2010
1999 SHITES Shitje Neptun 31.05.2010
2000 Sales representative Shitje Albanian Airlines 15.06.2010
2001 Switching and Routing Network Specialist Informaticien ABCom Shpk 31.05.2010
2002 Asistente Zyre Sekretar/Asistent zyre ABCom Shpk 31.05.2010
2003 Shef Dekori Artist Ami Event 21.06.2010
2004 Teknik Inxhinier elektrik Lindita 22.05.2010
2005 Senior Field Engineer/Telecommunications Inxhinier telekomunikacioni Development Dynamics 10.06.2010
2006 Oficer Kredie Ekonomist Unioni Shqiptar Kursim Kredi 25.05.2010
2007 Inxhinier Inxhinier elektronik Redis Printing 18.06.2010
2008 Drejtor Shitjesh Marketing Redis Printing 18.06.2010
2009 Junior Assistant Audit KPMG 29.05.2010
2010 Junior Assistant Audit KPMG
Kompani Rekrutimi
29.05.2010
2011 menaxher Menaxher baste sportive
Kompani Rekrutimi
31.05.2010
2012 Drejtues dekori Artizan Ami Event 15.06.2010
2013 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 22.05.2010
2014 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 21.05.2010
2015 ekonomist Ekonomist Ami Event 14.06.2010
2016 Ekonomist Ekonomist Unioni Shqiptar Kursim Kredi 21.05.2010
2017 Ekonomist Ekonomist Unioni Shqiptar Kursim Kredi 21.05.2010
2018 Jurist Jurist ABCom Shpk 31.05.2010
2019 Menaxher Dege OPPORTUNITY ALBANIA 18.05.2010
2020 Inxhinier zbatimi Inxhinier Civil Aluflor Construcion Group 12.06.2010
2021 Menaxher shitjesh Menaxher Aluflor Construcion Group 12.06.2010
2022 D. burimeve njerezore Psikolog Aluflor Construcion Group 12.06.2010
2023 ekonomist Logjistikė Aluflor Construcion Group 12.06.2010
2024 Shef finance Financier Aluflor Construcion Group 12.06.2010
2025 Punim duralumini Operator Aluflor Construcion Group 12.06.2010
2026 Programues(m/f) Informaticien lab13 31.12.2010
2027 Graphic Designer Dizajner lab13 31.12.2010
2028 OFICER DELINKUENCE OPPORTUNITY ALBANIA 17.05.2010
2029 Agjent shperndarjeje Shitje Albania Distribution 31.05.2010
2030 OFICER KREDIE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 16.05.2010
2031 Trade & Brand Manager Menaxher Agna Group 21.05.2010
2032 Asistent/e tė projekteve Administrim biznesi STIKK 25.05.2010
2033 Manaxher Shitjesh & Marketingu Menaxher ManeTCI 30.05.2010
2034 Pėrfaqėsues Shitjeje Shitje ABCom Shpk 31.05.2010
2035 Agjent Shitjesh Shitje UAB 17.05.2010
2036 Specialist Finance Financier Unioni Shqiptar Kursim Kredi 15.05.2010
2037 Topograf Topograf ManeTCI 26.05.2010
2038 OFICER KREDIE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 10.05.2010
2039 Menaxher i Teknikes Inxhinier ACREM 25.05.2010
2040 Financier Financier ACREM 17.05.2010
2041 Sekretare Administrative Sekretar/Asistent zyre Communication Progress 15.05.2010
2042 Menaxher Mirembajtje Menaxher ACREM 25.05.2010
2043 kostoiste/preventivuese Inxhinier KEVIN CONSTRUKSION 31.12.2010
2044 Agjent Shitjesh Shitje UAB 11.05.2010
2045 Senior Accountant Financier American Company 15.06.2010
2046 Asistente Sekretar/Asistent zyre PEPSI 14.05.2010
2047 Agjent marketingu Marketing Eurogjici-Security 24.05.2010
2048 Supervizor Marketing Visionna AL Shpk 07.05.2010
2049 Financier Financier endi94 31.12.2010
2050 Koordinatore Menaxher PEPSI 15.05.2010
2051 Koordinator i Informacionit ne Dege (ICB) (si zevendesues per 6 muaj) OPPORTUNITY ALBANIA 05.05.2010
2052 Ekonomiste Ekonomist Anabel Sh.P.K 01.07.2010
2053 preventitor Marketing Valdrin 29.05.2010
2054 CEO - Personal Assistant Sekretar/Asistent zyre UAB 06.05.2010
2055 Service Engineer Inxhinier elektronik IRIS Shpk 27.06.2010
2056 Asistente marketingu Marketing Neptun 01.05.2010
2057 Kamarier/e Marredhenie me publikun dhe komunikim Rogner Hotel Europapark 14.05.2010
2058 Chief Accountant Financier UAB 04.05.2010
2059 Part-Time Designer Dizajner IMB - Instituti i Modelimeve nė Biznes 15.05.2010
2060 Administrator rrjeti Administrator rrjeti Infosoft SD 26.05.2010
2061 Suport IT Administrator rrjeti IVA Elektronik 31.08.2010
2062 Programues Programues IVA Elektronik 31.08.2010
2063 Ekspert VoIP Inxhinier telekomunikacioni IVA Elektronik 31.08.2010
2064 Teknik mirembajtjeje Inxhinier elektrik HYMERI KLEEMANN 31.12.2010
2065 Agjent promocioni Shitje Anabel Sh.P.K 01.08.2010
2066 Perfaqesuese e Yves Rocher Marketing IMI FARMA 31.05.2010
2067 Cashier Financier UAB 26.04.2010
2068 Perfaqesues Mjeksor Marketing IMI FARMA 31.05.2010
2069 Menaxher Produkti Shitje Abissnet 30.04.2010
2070 HR Specialist/Recruiter Burime njerezore Konsort 30.07.2010
2071 Ndihmes Financier/e Financier Abissnet 30.04.2010
2072 Perfaqesues i Yves Rocher Marketing IMI FARMA 31.05.2010
2073 Coordinator leasing Ekonomist Porsche Albanai 30.04.2010
2074 Financiere Financier XSA Co Sh.p.k. 30.04.2010
2075 IT Informaticien Neptun 01.05.2010
2076 Ekzekutiv Shitjesh Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 29.04.2010
2077 Specialist Transporti dhe Mirembajtjeje Inxhinier mekanik Abissnet 26.04.2010
2078 Inxhinier Inxhinier elektronik Redis Printing 15.05.2010
2079 Punonjes Shitje Shitje INTERBRANDS 30.11.-1
2080 Punonjes Shitje Shitje INTERBRANDS 31.05.2010
2081 Punonjes Shitje Shitje INTERBRANDS 31.05.2010
2082 Punonjes Shitje Shitje INTERBRANDS 31.05.2010
2083 Inxhinier Ndertimi Inxhinier Trenkwalder
Kompani Rekrutimi
14.04.2010
2084 Agjent marketingu Marketing Eurogjici-Security 30.04.2010
2085 Arketare Ekonomist Abissnet 21.04.2010
2086 OFICER KREDIE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 20.04.2010
2087 Inxhinier zbatimi Inxhinier Civil Aluflor Construcion Group 30.04.2010
2088 Menaxher shitjesh Menaxher Aluflor Construcion Group 30.04.2010
2089 Farmaciste Farmacist Farmaci 13.06.2010
2090 Shef finance Financier Aluflor Construcion Group 30.04.2010
2091 Jurist Jurist Aluflor Construcion Group 30.04.2010
2092 D. burimeve njerezore Psikolog Aluflor Construcion Group 30.04.2010
2093 Punim duralumini Operator Aluflor Construcion Group 30.04.2010
2094 ekonomist Logjistikė Aluflor Construcion Group 30.04.2010
2095 Sales Assistant Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 23.04.2010
2096 Manaxher Qendre Fier Menaxher ACREM 17.04.2010
2097 Kerkohen Operatore Operator Marketing Solutions
Kompani Rekrutimi
10.09.2010
2098 Drejtor Menaxhues Menaxher Cacttus sh.a. 30.04.2010
2099 Menaxher i Projekteve Menaxher Cacttus sh.a. 30.04.2010
2100 Trajner (Microsoft) Informaticien Cacttus sh.a. 30.04.2010
2101 Inxhinier i Sistemeve (Microsoft) Informaticien Cacttus sh.a. 30.04.2010
2102 Inxhinier i Sistemeve (Linux) Informaticien Cacttus sh.a. 30.04.2010
2103 Teknik i TI-sė Informaticien Cacttus sh.a. 30.04.2010
2104 Inxhinier (CISCO) Informaticien Cacttus sh.a. 30.04.2010
2105 Teknik i Rrjetave (CISCO) Informaticien Cacttus sh.a. 30.04.2010
2106 Zhvillues Informaticien Cacttus sh.a. 30.04.2010
2107 Inxhinier i Parashitjes Informaticien Cacttus sh.a. 30.04.2010
2108 Menaxher i Relacioneve me Klient (Account Manager) Administrim biznesi Cacttus sh.a. 30.04.2010
2109 Specialist i Produkteve Informaticien Cacttus sh.a. 30.04.2010
2110 Asistente Administrative/Recepcioniste Sekretar/Asistent zyre Cacttus sh.a. 30.04.2010
2111 Accountant Financier UAB 14.04.2010
2112 Senior Accountant Financier American Company 01.05.2010
2113 Senior Accountant Financier American Company 01.05.2010
2114 Agjent rishites per Gjirokastren Shitje Abissnet 15.04.2010
2115 Inxhinier prane Departamentit NOC Inxhinier Abissnet 15.04.2010
2116 Financiere shitjesh+magazine Financier sejega 14.04.2010
2117 Agjent/e Shitjesh per nje nga Agjensite e Shitjeve ne Tirane Shitje Abissnet 14.04.2010
2118 graphic designer Dizajner Neptun 15.04.2010
2119 Menaxher Dyqani /Elbasan Menaxher Neptun 15.04.2010
2120 Marketing Marketing Neptun 15.04.2010
2121 Menaxher prane Departamentit te Logjistikes Logjistikė Abissnet 12.04.2010
2122 Menaxher Dege OPPORTUNITY ALBANIA 12.04.2010
2123 Waiter Marredhenie me publikun dhe komunikim Sheraton Tirana Hotel 15.04.2010
2124 Assistant of Chief Engineer Inxhinier Civil Sheraton Tirana Hotel 25.04.2010
2125 Specialist Brumi Shitje euromax shpk 05.04.2010
2126 edukatore Mesues Kopesht dhe Cerdhe Topshti 01.06.2010
2127 Inxhinier Mekanik Inxhinier mekanik ManeTCI 01.05.2010
2128 InxhinierZbatimi Inxhinier ndertimi ManeTCI 01.05.2010
2129 Inxhinier zbatimi Inxhinier Civil Aluflor Construcion Group 25.04.2010
2130 OFICER KREDIE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 05.04.2010
2131 Administrator Kredie Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 09.04.2010
2132 Specialiste Shitjesh prane Abissnet Store Shitje Abissnet 06.04.2010
2133 Menaxhere e Abissnet Store Menaxher Abissnet 06.04.2010
2134 Mekanik-xhenerik Logjistikė Abissnet 07.04.2010
2135 Specialiste Rekrutimesh/Trainimesh Burime njerezore Abissnet 06.04.2010
2136 Inxhinier, Departamenti NOC Inxhinier Abissnet 06.04.2010
2137 Financier/Kontabilist Financier ikubINFO Software Solutions 17.04.2010
2138 Agjent Shitjesh Shitje ikubINFO Software Solutions 17.04.2010
2139 Punim duralumini Operator Aluflor Construcion Group 31.03.2010
2140 Menaxher/Ass.Menaxher Menaxher euromax shpk 30.03.2010
2141 Pėrkthyes Perkthyes Albaglobal 15.04.2010
2142 Menaxher i Shitjeve Direkte Shitje Abissnet 30.03.2010
2143 Pergjegjes ne Prodhim Inxhinier mekanik Albaco Shoes 31.03.2010
2144 Agjent Imobilia Agjent Imobiliar Century 21 Ani 20.06.2010
2145 Axhente shitje biletash Shitje KAM INTERNATIONAL SHPK 30.03.2010
2146 test Administrim biznesi DM Consulting Services 20.03.2010
2147 Specialist prane Departamentit te Logjistikes Inxhinier mekanik Abissnet 31.03.2010
2148 Specialist prane Departamentit te Logjistikes Inxhinier mekanik Abissnet 23.03.2010
2149 ACCOUNTING Financier Neptun 31.03.2010
2150 Sekretare/Asistente Sekretar/Asistent zyre zyre konsulence komerciale 17.04.2010
2151 OFICER KREDIE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 23.03.2010
2152 Specialiste/Specialist Billing-u Ekonomist Abissnet 22.03.2010
2153 Roje Turni III Operator Abissnet 22.03.2010
2154 Senior Accountant Financier PRINTEC ALBANIA ltd 25.03.2010
2155 Asistente Departamenti Sekretar/Asistent zyre PEPSI 20.04.2010
2156 Agjent Imobilia Agjent Imobiliar Century 21 Ani 13.05.2010
2157 Punonjes Shitje Shitje INTERBRANDS 31.05.2010
2158 Menaxher shitjesh Menaxher Aluflor Construcion Group 25.03.2010
2159 D. burimeve njerezore Psikolog Aluflor Construcion Group 25.03.2010
2160 ekonomist Logjistikė Aluflor Construcion Group 25.03.2010
2161 Jurist Jurist Aluflor Construcion Group 25.03.2010
2162 Shef finance Financier Aluflor Construcion Group 25.03.2010
2163 Asistente Administrative Sekretar/Asistent zyre Restorant-Hotel Aragosta 31.05.2010
2164 Menaxher/e Marketingu Marketing ORION sh.p.k. 12.04.2010
2165 Menaxher Marketing Albaco Shoes 20.03.2010
2166 Menaxher / Elbasan Menaxher Neptun 29.03.2010
2167 Finance Elbasan Financier Neptun 29.03.2010
2168 SHITES / Elbasan Shitje Neptun 29.03.2010
2169 graphic designer Dizajner Neptun 29.03.2010
2170 Marketing Assistant Marketing Neptun 29.03.2010
2171 ART DIRECTOR / GRAPHIC DESIGNER Dizajner On Time Concept 15.04.2010
2172 Client Service Executive/ Manager Marredhenie me publikun dhe komunikim On Time Concept 15.04.2010
2173 .NET / JAVA Developer Informaticien Konsort 09.07.2010
2174 IT Consultant Informaticien Konsort 09.07.2010
2175 Technical Manager Inxhinier elektronik DV GROUP Ltd 31.05.2010
2176 Product Manager Inxhinier elektronik DV GROUP Ltd 01.05.2010
2177 Agjemt Shitje Shitje a bi esse 23.03.2010
2178 Asistente Ekonomist a bi esse 23.03.2010
2179 Specialist Ndricimi Shitje a bi esse 23.03.2010
2180 Agjent Shitje Shitje a bi esse 23.03.2010
2181 Administrative Assistant Sekretar/Asistent zyre Konsort 09.06.2010
2182 Business Development Manager Menaxhim i Projekteve Konsort 09.07.2010
2183 IT Consultant - ERP Informaticien Konsort 09.07.2010
2184 MENAXHER DYQANI Menaxher Neptun 29.03.2010
2185 SHITES Shitje Neptun 29.03.2010
2186 FINANCE Financier Neptun 29.03.2010
2187 Pre-Sales Engineer /Junior Account Manager Menaxhim shitjeve S&T ALBANIA SH.P.K 26.03.2010
2188 Agjent Shitje Marketing LR Cosmestics 31.03.2010
2189 Kontabilist i/e Operator i/e ne Programin Financa 5 Financier Florion Mara (Kontabilist i Miratuar) 20.03.2010
2190 Ekonomist Ekonomist Unioni Shqiptar Kursim Kredi 15.03.2010
2191 Arketare Ekonomist Abissnet 11.03.2010
2192 Punonjes Shitje Shitje INTERBRANDS 30.11.-1
2193 Punonjes Shitje Shitje INTERBRANDS 30.04.2010
2194 Agjent Shitjesh Shitje UAB 30.11.-1
2195 Agjent Shitjesh Shitje UAB 10.03.2010
2196 marketing Marketing Neptun 14.03.2010
2197 Mjek Gjinekolog Mjek i specializuar KLINIKA MJEKESORE 30.03.2010
2198 Specialist Marketingu/Promocioni Marketing Abissnet 10.03.2010
2199 Administrator Serverash Administrator rrjeti ABCom Shpk 13.03.2010
2200 Koordinator Marketing Neptun 14.03.2010
2201 IT Developer Administrator rrjeti ABCom Shpk 13.03.2010
2202 Brand Executive Marketing Coca-Cola Bottling Albania Shpk 14.03.2010
2203 Trade Marketing Executive Marketing Coca-Cola Bottling Albania Shpk 12.03.2010
2204 Specialist Promocioni Marketing Abissnet 10.03.2010
2205 Assistant of CEO Sekretar/Asistent zyre ALEAT 29.03.2010
2206 operatori telefonici Operator DATA NET EVOLUTION 31.03.2010
2207 Mjek Gjinekolog Mjek i specializuar KLINIKA MJEKESORE 01.05.2010
2208 Oficer Kredie Ekonomist Unioni Shqiptar Kursim Kredi 15.03.2010
2209 Oficer Kredie Ekonomist Unioni Shqiptar Kursim Kredi 15.03.2010
2210 Oficer Kredie Ekonomist Unioni Shqiptar Kursim Kredi 15.03.2010
2211 Mjek laboratori Mjek i specializuar KLINIKA MJEKESORE 30.04.2010
2212 Drejtuese e Sektorit te Finances Ekonomist ABCom Shpk 10.03.2010
2213 Operatore suporti Inxhinier Abissnet 07.03.2010
2214 Menaxher Departamenti Menaxher Abissnet 07.03.2010
2215 Inxhinier zbatimi Inxhinier Civil Aluflor Construcion Group 24.03.2010
2216 Jurist Jurist Agjencia per Kerkim, Teknologji dhe Inovacion 15.03.2010
2217 Mekanik-xhenerik Logjistikė Abissnet 05.03.2010
2218 Agjent Shitje Marketing AIMA shpk 05.03.2010
2219 PERGJEGJES SEKTORI Menaxhim i Projekteve Agjencia per Kerkim, Teknologji dhe Inovacion 24.03.2010
2220 SPECIALIST Menaxhim i Projekteve Agjencia per Kerkim, Teknologji dhe Inovacion 24.03.2010
2221 asistent menaxheri Administrim biznesi R-FIX 05.03.2010
2222 Asistente Administrarive Sekretar/Asistent zyre Medfaushpk 28.02.2010
2223 FInance Officer Financier PRINTEC ALBANIA ltd 01.03.2010
2224 OFICER DELINKUENCE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 28.02.2010
2225 ASS. I MENAXHERIT GJENERAL Ekonomist MOB IN 02.03.2010
2226 Ass.Administrativ Ekonomist MOB IN 02.03.2010
2227 Arktitekt/e Interior Arkitekt MOB IN 02.03.2010
2228 Programues Informaticien Infosoft SD 22.03.2010
2229 Executive Assistant Sekretar/Asistent zyre Neptun 25.02.2010
2230 IN & VAS Support Engineer Informaticien VODAFONE ALBANIA 30.03.2010
2231 operatore telefonik Operator Teleperformance Albania 21.06.2010
2232 OFICERE KREDIE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 22.02.2010
2233 graphic designer Dizajner Neptun 31.03.2010
2234 Environmental Engineer Inxhinier mjedisi Coca-Cola Bottling Albania Shpk 25.02.2010
2235 Software Developer Informaticien Infosoft SD 17.03.2010
2236 Agjent Shitjesh Shitje sejega shpk 28.02.2010
2237 Pėrkthyes Perkthyes Albaglobal 15.03.2010
2238 Agjent Shitjesh Shitje UAB 22.02.2010
2239 Design (Disain) Dizajner Agjensi Promocionale 31.03.2010
2240 Sekretare Administrim biznesi IPM ALBANIA 30.11.-1
2241 Sekretare Administrim biznesi IPM ALBANIA 28.02.2010
2242 Agjent Imobilia Agjent Imobiliar Century 21 Ani 14.06.2010
2243 Technical Manager Inxhinier elektronik DV GROUP Ltd 31.05.2010
2244 Product Manager Inxhinier elektronik DV GROUP Ltd 03.03.2010
2245 Koordinator/e i Marrėdhėnieve me Publikun Marredhenie me publikun dhe komunikim ProCredit 17.02.2010
2246 Senior Auditor Audit ProCredit 23.02.2010
2247 KORDINATORE Marketing Neptun 03.03.2010
2248 ACCOUNTING Financier Neptun 01.03.2010
2249 Commercial Administrator (Ref: CA/H) Administrim biznesi KPMG 17.02.2010
2250 Network Services Engineer Administrator rrjeti VODAFONE ALBANIA 30.11.-1
2251 Core Network Engineer Informaticien VODAFONE ALBANIA 30.03.2010
2252 NMC Shift Engineer Informaticien VODAFONE ALBANIA 30.03.2010
2253 IN & VAS Support Engineer Informaticien VODAFONE ALBANIA 30.03.2010
2254 Agjent Shitje Shitje Agna Group 01.03.2010
2255 Ekonomist Ekonomist Unioni Shqiptar Kursim Kredi 12.02.2010
2256 Supervisor Menaxher AED 28.02.2010
2257 Intervistues Marketing AED 28.02.2010
2258 OFICER DELINKUENCE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 08.02.2010
2259 Guest Service Agent (Receptionist) Recepsionist Sheraton Tirana Hotel 15.04.2010
2260 Resepsioniste Recepsionist Bleta Shpk 15.02.2010
2261 IT Informaticien Bleta Shpk 02.03.2010
2262 Financier/e Financier XSA Co 28.02.2010
2263 Elektricist Inxhinier elektrik ManeTCI 15.02.2010
2264 Architect Arkitekt ManeTCI 15.02.2010
2265 Client service executive/ manager Marredhenie me publikun dhe komunikim PEPSI 15.02.2010
2266 Art director/ graphic designer Dizajner PEPSI 15.02.2010
2267 Programues(m/f) Informaticien lab13 31.03.2010
2268 Corporate Sales Manager Menaxhim shitjeve Login Systems 12.02.2010
2269 Enterprise Sales Manager Menaxhim shitjeve Login Systems 12.02.2010
2270 Pre-Sales Engineer Informaticien Login Systems 12.02.2010
2271 Agjent Shitjeje Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 10.02.2010
2272 Database Applications Developer Administrator rrjeti VODAFONE ALBANIA 28.02.2010
2273 Agjent shitjesh Shitje UAB 05.02.2010
2274 Agjent Shitjeje Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 25.02.2010
2275 Operatore Call Center Marketing lab13 31.03.2010
2276 Kimist, laborant Kimist lea limited 23.02.2010
2277 Showroom Arkitekt/Designer Arkitekt Casa Vip 01.03.2010
2278 Sales Assistant Shitje Casa Vip 01.03.2010
2279 KORDINATORE Marketing Neptun 29.01.2010
2280 Product Manager Menaxher Neptun 29.01.2010
2281 Agjent shitjesh Shitje UAB 26.01.2010
2282 Specialist Ekonomik Interkoneksioni Administrim biznesi Abissnet 30.01.2010
2283 Business Development Manager Menaxher UAB 26.01.2010
2284 Inxhinjer Inxhinier Abissnet 30.01.2010
2285 Inspektor Rrjeti Cilesi dhe Procedura Abissnet 30.01.2010
2286 Teknik i mesem Inxhinier Abissnet 30.01.2010
2287 Menaxher/e i Agjensive dhe Rishitesve Administrim biznesi Abissnet 30.01.2010
2288 Business Development Manager Menaxher UAB 26.01.2010
2289 Sun Support Engineer Informaticien Horizon Service Provider LLC 22.01.2010
2290 Sun Support Engineer Inxhinier Horizon Service Provider LLC 29.01.2010
2291 SHITES Shitje Neptun 31.01.2010
2292 Commercial Manager Menaxher Neptun 31.01.2010
2293 Agjent Shitjesh Menaxhim shitjeve sejega shpk 31.01.2010
2294 Architect Arkitekt ManeTCI 20.01.2010
2295 Agjent shitjesh Shitje UAB 25.01.2010
2296 Agjent shitjesh Shitje UAB 25.01.2010
2297 Financier Financier BKTF 20.01.2010
2298 OFICER DELINKUENCE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 18.01.2010
2299 Koordinator i Informacionit ne Dege (ICB) (si zevendesues per 6 muaj) Marredhenie me publikun dhe komunikim OPPORTUNITY ALBANIA 15.01.2010
2300 Asistent-Analist Shitjesh Informatike ekonomike Coca-Cola Bottling Albania Shpk 23.01.2010
2301 Drejtor Financiar, Oficer i Financave, Asistent i Financave, Drejtor i Shitjes dhe Marketingut, Mena Administrim biznesi DMTH shpk 24.03.2010
2302 Menaxher shitjesh Menaxhim shitjeve GoTech Sh.p.k 31.03.2010
2303 manaxher logjistike Menaxher Neptun 31.01.2010
2304 Pėrkthyes Perkthyes Albaglobal 30.01.2010
2305 Supervizor nė Departamentin e Hidro Sanitarev Inxhinier hidro Megatek sh.a 10.12.2010
2306 agjent shitje Shitje Neptun 29.01.2010
2307 Bleres Specialist Prokurimi Neptun 31.01.2010
2308 Analist Kredie Ekonomist Unioni Shqiptar Kursim Kredi 25.01.2010
2309 Analist Kredie Ekonomist Unioni Shqiptar Kursim Kredi 25.01.2010
2310 Analist Kredie Ekonomist Unioni Shqiptar Kursim Kredi 25.01.2010
2311 Analist Kredie Ekonomist Unioni Shqiptar Kursim Kredi 25.01.2010
2312 Analist Kredie Ekonomist Unioni Shqiptar Kursim Kredi 25.01.2010
2313 Ekonomist Ekonomist Unioni Shqiptar Kursim Kredi 25.01.2010
2314 Ekonomist Ekonomist Unioni Shqiptar Kursim Kredi 25.01.2010
2315 Analist Kredie Ekonomist Unioni Shqiptar Kursim Kredi 25.01.2010
2316 Operatore te dhenash. Operator Albaco Shoes 25.01.2010
2317 Agjent shitjesh Shitje UAB 20.01.2010
2318 Specialist i financės pėr thesarin dhe shpenzimet operative Ekonomist ABCom Shpk 16.01.2010
2319 Operator Operator ABCom Shpk 20.01.2010
2320 Agjent Shitje Shitje Agna Group 07.02.2010
2321 Brand Manager Marketing Agna Group
Kompani Rekrutimi
07.02.2010
2322 Specialiste shitjesh - Abissnet Stores Shitje Abissnet 07.02.2010
2323 HR Assistant Burime njerezore UAB 16.01.2010
2324 Shites/e Shitje Adidas Group 01.03.2010
2325 Llogaritare Ekonomist lab13 31.01.2010
2326 IT Specialist Inxhinier elektronik Coca-Cola Bottling Albania Shpk 11.01.2010
2327 Brand Manager Marketing Coca-Cola Bottling Albania Shpk 11.01.2010
2328 Agjent Shitjeje Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 10.01.2010
2329 Training coordinator Trajnim dhe zhvillim Sheraton Tirana Hotel 25.01.2010
2330 Incoming Call Specialist, Night shift Marredhenie me publikun dhe komunikim Raiffeisen Bank Albania 29.12.2009
2331 Agjent shitjesh Shitje UAB 31.12.2009
2332 Agjent Sigurimesh Menaxher WVP Group
Kompani Rekrutimi
21.01.2010
2333 Sector Manager (Ref: SM/DB) Cilesi dhe Procedura KPMG 31.12.2009
2334 Marketing and Communication Specialist Marketing KPMG 31.12.2009
2335 Human Resources Specialist Burime njerezore KPMG
Kompani Rekrutimi
31.12.2009
2336 Perfaqeuese Shitjesh Menaxhim shitjeve Moniline 20.12.2009
2337 OFICER KREDIE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 21.12.2009
2338 Designer/ Web designer/Web developer Programues ne Web Net Media 23.12.2009
2339 Menaxher Administrativ Administrim biznesi KEB 23.12.2009
2340 Menaxher i Shitjes Shitje KEB 23.12.2009
2341 Shites/e Shitje KEB 23.12.2009
2342 Asistent i Projekteve Menaxhim i Projekteve Pronet 23.12.2009
2343 Specialist i shitjes Shitje Pronet 23.12.2009
2344 Programer Programues Pronet 23.12.2009
2345 Menaxher i Produkteve Menaxher Cacttus sh.a. 23.12.2009
2346 Menaxher i Projekteve Menaxhim i Projekteve Cacttus sh.a. 23.12.2009
2347 Inxhinier i Telekomunikacionit Inxhinier telekomunikacioni Cacttus sh.a. 23.12.2009
2348 Internship Trajnim dhe zhvillim Cacttus sh.a. 23.12.2009
2349 Zhvillues Softuerik Programues Cacttus sh.a. 23.12.2009
2350 Programer Programues Rrota 23.12.2009
2351 Software Developer Programues Advmediahouse 23.12.2009
2352 Web applications developer Programues Advmediahouse 23.12.2009
2353 Call Centre Operator (Phone, email, web) Operator Art House shpk 23.12.2009
2354 Six Sigma Coordinator Cilesi dhe Procedura Art House shpk 23.12.2009
2355 Graphic Designer Dizajner lab13 31.03.2010
2356 Menaxher shitjesh Menaxhim shitjeve THE FUTURE 01.03.2010
2357 Ekonomist/e Ekonomist ICTS Albania 24.12.2009
2358 Agjent shitjesh Shitje UAB 19.12.2009
2359 Agjent shitjesh-Sarande Shitje UAB 19.12.2009
2360 Agjent shitjesh-Vlore Shitje UAB 19.12.2009
2361 Agjent Shitjeje Menaxhim shitjeve ABCom Shpk 29.12.2009
2362 IT Helpdesk Specialist Administrator rrjeti ProCredit 21.12.2009
2363 agjent shitje Menaxhim shitjeve Neptun 31.12.2009
2364 Ekonomiste Ekonomist al grup 10.12.2009
2365 Finance Manager Menaxher Development Dynamics 21.12.2009
2366 Premium Banking Relationship Manager Shitje Raiffeisen Bank Albania 18.12.2009
2367 Premium Banking Relationship Manager - Shkoder, Lushnje, Lezhe, Gjirokaster Shitje Raiffeisen Bank Albania 18.12.2009
2368 Agjent Sigurimesh Marketing WVP Group
Kompani Rekrutimi
07.02.2010
2369 Vende pune ne fushen e Ekonomise Ekonomist Konfindustria 15.01.2010
2370 Vende pune ne fushen e drejtesise Jurist Konfindustria 15.01.2010
2371 Vende pune ne fushen e Shkencave Shoqerore Shkenca tė komunikimit Konfindustria 15.01.2010
2372 Shėrbim ndaj klientit Shitje AGC Retail 15.12.2009
2373 Perkthyes ( gjuha shqipe-gjuha angleze) Perkthyes Vector Group 31.12.2009
2374 Perkthyes ( gjuha shqipe-gjuha gjermane ) Perkthyes Vector Group 31.12.2009
2375 Perkthyes (gjuha shqipe-gjuha italiane) Perkthyes Vector Group 31.12.2009
2376 Perkthyes ( gjuha shqipe -gjuha franceze) Perkthyes Vector Group 31.12.2009
2377 Recepcioniste Recepsionist Vector Group 31.12.2009
2378 IT Specialists Informaticien Vector Group 31.12.2009
2379 Keshilltare e klientit Shkenca tė komunikimit Vector Group 31.12.2009
2380 Prezantuese te mallit Shkenca tė komunikimit Vector Group 31.12.2009
2381 Specialist i Marredhenieve me Biznesin - Tirane Cilesi dhe Procedura Union Bank 10.12.2009
2382 Specialist i Marredhenieve me Biznesin - Shkoder-Lezhe-Lac (me qender ne Shkoder) Cilesi dhe Procedura Union Bank 10.12.2009
2383 Specialist i Marredhenieve me Biznesin - Fier-Lushnje-Berat (me qender ne Fier) Cilesi dhe Procedura Union Bank 10.12.2009
2384 Pergjegjes i Njesise se Riskut te Kredise se Biznesit ne Departamentin e Kredise Cilesi dhe Procedura Union Bank 10.12.2009
2385 Finance Assistant Ekonomist Porsche Albania 15.12.2009
2386 Bashkepuntor terreni Marketing Zyra e Perfaqesise REHAU Tirane 01.02.2010
2387 Prorektor pėr ēėshtjet akademike dhe kurrikulat Cilesi dhe Procedura Universiteti MARIN BARLETI 24.12.2009
2388 Prorektor pėr ēėshtje studentore Cilesi dhe Procedura Universiteti MARIN BARLETI 24.12.2009
2389 Prorektor pėr marrėdhėniet e universitetit me institucionet dhe partneritetet Cilesi dhe Procedura Universiteti MARIN BARLETI 24.12.2009
2390 Prorektor pėr ēėshtjet e kėrkimit shkencor, kualifikimit dhe projektet Cilesi dhe Procedura Universiteti MARIN BARLETI 24.12.2009
2391 STIKK-0403 Inxhinjer i Telekomunikacionit Inxhinier telekomunikacioni STIKK 09.12.2009
2392 STIKK-0303 Specialist i shitjes Shitje STIKK 09.12.2009
2393 STIKK-0302 Programer Programues STIKK 09.12.2009
2394 STIKK-0202 Menagjer shitjes Shitje STIKK 09.12.2009
2395 STIKK-0203 Shitese Shitje STIKK 09.12.2009
2396 STIKK-0301 Asisten i Projekteve Menaxhim i Projekteve STIKK 09.12.2009
2397 STIKK-0101 Designer/Web designer/Web developer Dizajner STIKK 09.12.2009
2398 STIKK-0201 Menagjer Administrativ Administrim biznesi STIKK 09.12.2009
2399 STIKK-0402 Menaxher i Projekteve Menaxhim i Projekteve STIKK 09.12.2009
2400 STIKK-0401 Menaxher i Produkteve Menaxher STIKK 09.12.2009
2401 STIKK-0404 Internship Trajnim dhe zhvillim STIKK 09.12.2009
2402 STIKK-0405 Zhvillues Softuerik Programues STIKK 09.12.2009
2403 STIKK-0501 Programer Programues ne Web STIKK 09.12.2009
2404 STIKK-0601 Software Developer Programues STIKK 09.12.2009
2405 STIKK-0602 Web applications developer Programues STIKK 09.12.2009
2406 STIKK-0701 Call Centre Operator (Phone, email, web) Operator STIKK 09.12.2009
2407 STIKK-0702 Six Sigma Cordinator Cilesi dhe Procedura STIKK 09.12.2009
2408 CFO Menaxher euromax shpk 05.12.2009
2409 Branch Manager Menaxher International Cmmercial Bank 03.12.2009
2410 Web Interface Designer Dizajner iShqip Studio 10.12.2009
2411 Manaxher i Burimeve Njerezore Burime njerezore Universiteti MARIN BARLETI 31.12.2009
2412 Branch Manager for Kukes and Branch Manager for Laē area Menaxher ProCredit 07.12.2009
2413 Senior Auditor Audit ProCredit 15.12.2009
2414 Retail Sales Finance Agent Shitje Raiffeisen Bank Albania 20.12.2009
2415 Retail Sales Finance Manager Menaxher Raiffeisen Bank Albania 20.12.2009
2416 Data Warehuose Senior Officer Informaticien Raiffeisen Bank Albania 20.12.2009
2417 Corporate Credit Analyst Financier Raiffeisen Bank Albania 20.12.2009
2418 Early Warning Signs Officer Financier Raiffeisen Bank Albania 20.12.2009
2419 Menaxher Logjistike Menaxher Neptun 30.11.2009
2420 Senior Administrative Assistant Menaxher SPARK 27.11.2009
2421 IT Officer Informaticien Development Dynamics 26.11.2009
2422 Agjent shitjesh Shitje UAB 22.11.2009
2423 Agjent shitjesh-Fushe-Kruje, Kruje, Lac Shitje UAB 22.11.2009
2424 Agjent shitjesh-Tirane Shitje UAB 22.11.2009
2425 Ekonomiste Ekonomist al grup 16.11.2009
2426 Inxhinier Mekanik (F) Inxhinier al grup 18.11.2009
2427 AGJENTE MARKETINGU Marketing FINAL SHPK 25.11.2009
2428 Fraud, Risk & Information Security Analyst Informaticien VODAFONE ALBANIA 15.12.2009
2429 ATL Communications Brand Manager Marketing VODAFONE ALBANIA 15.12.2009
2430 Office Manager Cilesi dhe Procedura Agikons 31.12.2009
2431 Sales Representatives/ Merchandiser-South Albania-Fier Shitje Profil Group 30.11.2009
2432 Sales Representatives/ Merchandiser-Central Albania-Tirana Shitje Profil Group 30.11.2009
2433 Sales Representatives/ Merchandiser-North Albania-Shkoder Shitje Profil Group 30.11.2009
2434 Programues Iphone SDK Programues lab13 03.03.2010
2435 OFICER KREDIE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 15.11.2009
2436 Inxhinier(Teknik) montimi Inxhinier mekanik Gogel shpk 01.12.2009
2437 IT Gazetar Informaticien PCWorld Albanian 15.12.2009
2438 Menaxher Rajonal - Shqiperia Qendrore Menaxher DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
15.01.2010
2439 Menaxher Rajonal - Kosove Menaxher DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
15.01.2010
2440 operatore Operator Visionna Albania 30.12.2009
2441 Commercial Broker (Sales position) Agjent Imobiliar Colliers International 03.05.2010
2442 Ekonomiste Ekonomist al grup 10.11.2009
2443 .NET / JAVA Developer Informaticien Konsort 30.01.2010
2444 Business Development Manager Informaticien Konsort 02.03.2010
2445 IT Consultant / Developer Informaticien Konsort 02.03.2010
2446 Sales Representatives/ Merchandiser-South Albania-Fier Shitje Profil Group
Kompani Rekrutimi
05.11.2009
2447 Sales Representatives/ Merchandiser-Central Albania-Tirana Shitje Profil Group
Kompani Rekrutimi
05.11.2009
2448 Sales Representatives/ Merchandiser-North Albania-Shkoder Shitje Profil Group
Kompani Rekrutimi
05.11.2009
2449 Designer Dizajner F&M Reklama 15.12.2009
2450 Menaxher/e shitjesh Marketing F&M Reklama 15.12.2009
2451 shitese Shitje Disney Regali 27.11.2009
2452 General Manager Manaxhim F&M Reklama 15.12.2009
2453 System Administrator Administrator rrjeti ABCom Shpk 11.11.2009
2454 Menaxher Dege Manaxhim OPPORTUNITY ALBANIA 01.11.2009
2455 Agjent Shitjeje Shitje Disney Regali 27.11.2009
2456 Agjent Sigurimesh Marketing WVP Group
Kompani Rekrutimi
25.11.2009
2457 Mėsues/e per shkollėn e kuzhinės Mesues Vitrina
Kompani Rekrutimi
31.12.2009
2458 Arkėtar/e Burime njerezore Vitrina
Kompani Rekrutimi
31.12.2009
2459 Instruktor autoshkolle (TEORI dhe PRAKTIKE)) Burime njerezore Vitrina
Kompani Rekrutimi
31.12.2009
2460 Punonjes zyre Cilesi dhe Procedura homesinalbania 25.11.2009
2461 System /Service Management Informaticien lab13 31.01.2009
2462 System Monitoring Specialist Informaticien lab13 31.01.2010
2463 sekretare Sekretar/Asistent zyre Vitrina
Kompani Rekrutimi
31.12.2009
2464 Medical Representative Mjek i pergjithshem Apipharma
Kompani Rekrutimi
15.01.2010
2465 Arkėtar/e Burime njerezore Vitrina
Kompani Rekrutimi
31.12.2009
2466 pedagog universiteti Pedagog Vitrina
Kompani Rekrutimi
01.12.2009
2467 Mėsues/e gjuhėsh te huaja Mesues Vitrina
Kompani Rekrutimi
01.12.2009
2468 Menaxher Dege Manaxhim OPPORTUNITY ALBANIA 26.10.2009
2469 Tech. Manager Inxhinier elektronik DV GROUP Shpk 31.12.2009
2470 Specialist per mbledhjen e kredive me vonese Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 20.10.2009
2471 Menager Marketing Marketing Agikons 01.12.2009
2472 Event Coordinator Cilesi dhe Procedura The American Chamber of Commerce in Albania 23.10.2009
2473 Manaxher i Sherbimit te Klienteles per Produktet e Jetes Manaxhim SIGAL UNIQA Group AUSTRIA 20.10.2009
2474 Administrator Sistemi GPS/GPRS Inxhinier elektronik SIGAL UNIQA Group AUSTRIA 20.10.2009
2475 Financier/e Financier SIGAL UNIQA Group AUSTRIA 20.10.2009
2476 Specialist Sigurimi Cilesi dhe Procedura SIGAL UNIQA Group AUSTRIA 20.10.2009
2477 Drejtor Dege per Sigurimet e Jetes-Berat Administrim biznesi SIGAL LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA 20.10.2009
2478 Drejtor Dege per Sigurimet e Jetes-Vlore Administrim biznesi SIGAL LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA 20.10.2009
2479 Drejtor Dege per Sigurimet e Jetes-Elbasan Administrim biznesi SIGAL LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA 20.10.2009
2480 Drejtor Dege per Sigurimet e Jetes-Gjirokaster Administrim biznesi SIGAL LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA 20.10.2009
2481 Drejtor Dege per Sigurimet e Jetes-Korce Administrim biznesi SIGAL LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA 20.10.2009
2482 Drejtor Dege per Sigurimet e Jetes-Fier Administrim biznesi SIGAL LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA 20.10.2009
2483 Drejtor Dege per Sigurimet e Jetes-Shkoder Administrim biznesi SIGAL LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA 20.10.2009
2484 Drejtor Dege per Sigurimet e Jetes-Durres Administrim biznesi SIGAL LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA 20.10.2009
2485 Drejtor Dege per Sigurimet e Jetes-Tirane Administrim biznesi SIGAL LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA 20.10.2009
2486 Agjent shitjesh Shitje Burimet Njerezore 23.10.2009
2487 Chief Accountant Ekonomist KPMG
Kompani Rekrutimi
16.10.2009
2488 Chief Financial Officer Ekonomist KPMG
Kompani Rekrutimi
18.10.2009
2489 Agjent i shitjes Shitje PCWorld Albanian 25.12.2009
2490 Technical Manager Inxhinier Sheraton Tirana Hotel 05.11.2009
2491 Gazetar/e Marredhenie me publikun dhe komunikim Alba Soft 25.10.2009
2492 CHIEF FINANCIAL OFFICER ( CFO) Financier DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
12.11.2009
2493 BTL MANAGER Cilesi dhe Procedura DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
12.11.2009
2494 CHAIRMAN ASSISTANT Sekretar/Asistent zyre DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
12.11.2009
2495 Asistente Administrative Sekretar/Asistent zyre Kalo & Associates Prishtine 26.10.2009
2496 Koordinator Projekti Jurist Agikons 31.12.2009
2497 Programues Junior Programues lab13 31.12.2009
2498 Furnitor Logjistikė Aluflor Construction Grup 08.11.2009
2499 Menaxher produkti/perkthyes Manaxhim O.E.S DISTRIMED 08.11.2009
2500 Finance Manager Manaxhim United Albanian Breweries sh.p.k 07.11.2009
2501 Call Center Operator Operator ABCom Shpk 15.10.2009
2502 Kimist/laborant Kimist Lea limited 05.11.2009
2503 Asistente Fluturimi Cilesi dhe Procedura TAFA AIR 10.10.2009
2504 Aircraft Operation(Departamenti i Operimit) Cilesi dhe Procedura TAFA AIR 10.10.2009
2505 CALL CENTER Agjente per prenotim biletash Operator TAFA AIR 10.10.2009
2506 Cargo Division ( Departamenti i transportit) Cilesi dhe Procedura TAFA AIR 10.10.2009
2507 Departamenti i Finances Financier TAFA AIR 10.10.2009
2508 Personel Administrativ Cilesi dhe Procedura TAFA AIR 10.10.2009
2509 Financial Controller Audit Coca-Cola Bottling Albania Shpk 20.10.2009
2510 Menaxher/Menaxhere te Licensimeve Franchise Administrim biznesi Century21 Albania 31.12.2009
2511 OFICER KREDIE Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 30.09.2009
2512 Specialist Infrastrukture Inxhinier telekomunikacioni cacttus 29.09.2009
2513 Sector Managers Manaxhim Brico Iliria 15.10.2009
2514 Oficer Kredie - Tirane Ekonomist Fondi Besa sh.a. 15.10.2009
2515 Oficer Kredie - Kruje Ekonomist Fondi Besa sh.a. 15.10.2009
2516 Oficer Kredie - Durres Ekonomist Fondi Besa sh.a. 15.10.2009
2517 Oficer Kredie -Lac Ekonomist Fondi Besa sh.a. 15.10.2009
2518 Oficer Kredie - Lezhe Ekonomist Fondi Besa sh.a. 15.10.2009
2519 Oficer Kredie - Rreshen Ekonomist Fondi Besa sh.a. 15.10.2009
2520 Oficer Kredie - Shkoder Ekonomist Fondi Besa sh.a. 15.10.2009
2521 Oficer Kredie - Koplik Ekonomist Fondi Besa sh.a. 15.10.2009
2522 Oficer Kredie - Kukes Ekonomist Fondi Besa sh.a. 15.10.2009
2523 Oficer Kredie - Perrenjas Ekonomist Fondi Besa sh.a. 15.10.2009
2524 Oficer Kredie - Bilisht Ekonomist Fondi Besa sh.a. 15.10.2009
2525 Oficer Kredie - Berat Ekonomist Fondi Besa sh.a. 15.10.2009
2526 Oficer Kredie - Kucove Ekonomist Fondi Besa sh.a. 15.10.2009
2527 Oficer Kredie - Fier Ekonomist Fondi Besa sh.a. 15.10.2009
2528 Oficer Kredie - Vlore Ekonomist Fondi Besa sh.a. 15.10.2009
2529 Oficer Kredie - Himare Ekonomist Fondi Besa sh.a. 15.10.2009
2530 Oficer Kredie - Gjirokaster Ekonomist Fondi Besa sh.a. 15.10.2009
2531 Oficer Kredie - Tepelene Ekonomist Fondi Besa sh.a. 15.10.2009
2532 Asistente administrative Marredhenie me publikun dhe komunikim Aluflor Construction Grup 30.09.2009
2533 Menaxher i Pergjithshem Manaxhim Aluflor Construction Grup 30.09.2009
2534 Menaxher Logjistike Manaxhim balfin 30.09.2009
2535 Manaxher Finance (Chief Finance Officer) Ekonomist balfin 30.09.2009
2536 IT Coordinator Informaticien OPPORTUNITY ALBANIA 22.09.2009
2537 Inxhinier Inxhinier ManeTCI 30.09.2009
2538 Topograf Inxhinier ManeTCI 30.09.2009
2539 Menaxher financiar Financier Agikons 30.09.2009
2540 inxhinier zbatimi Inxhinier ndertimi Agikons 30.09.2009
2541 Products and Services Unit Manager Manaxhim ALBtelecom 21.09.2009
2542 Training & Development Manager Manaxhim ALBtelecom 21.09.2009
2543 Region/Zone Sales Specialist Shitje ALBtelecom 21.09.2009
2544 Procurement specialist Specialist Prokurimi ALBtelecom 21.09.2009
2545 HR specialists Burime njerezore ALBtelecom 21.09.2009
2546 Sales Manager Shitje ALBtelecom 21.09.2009
2547 Sales Operation Manager Manaxhim ALBtelecom 21.09.2009
2548 System Administrator – Chief Administrator rrjeti ALBtelecom 21.09.2009
2549 System Administrator – Specialist Administrator rrjeti ALBtelecom 21.09.2009
2550 Web Application Development and Maintenance – Specialist Informaticien ALBtelecom 21.09.2009
2551 SAP Technical Specialist – SAP BASIS Informaticien ALBtelecom 21.09.2009
2552 SAP Technical Specialist – SAP ABAP Informaticien ALBtelecom 21.09.2009
2553 SAP System Analyst – Reporting Module Informaticien ALBtelecom 21.09.2009
2554 SAP System Analyst – Logistics Module Informaticien ALBtelecom 21.09.2009
2555 Product Development Specialist Marketing ALBtelecom 21.09.2009
2556 Small Purchases Chief Specialist Prokurimi ALBtelecom 21.09.2009
2557 Sales & Marketing Management Trainer And Team Leader Marketing ALBtelecom 21.09.2009
2558 Arkitekt Arkitekt ManeTCI 30.09.2009
2559 Finance Financier neptun 30.09.2009
2560 Bleres Ekonomist neptun 30.09.2009
2561 Area manager Manaxhim neptun 30.09.2009
2562 Menaxher Logjistikė neptun 30.09.2009
2563 Menaxher Dyqani Manaxhim neptun 30.09.2009
2564 Menaxher dyqani Manaxhim neptun 30.09.2009
2565 Financiere Financier neptun 30.09.2009
2566 Financier Financier REC Albania 25.09.2009
2567 Finance Officer Financier ManeTCI 30.09.2009
2568 Quantity Surveyor Inxhinier ManeTCI 15.09.2009
2569 Operator Telemarketing Operator Voice Star
Kompani Rekrutimi
30.09.2009
2570 Agjente marketingu Marketing Creative Plus 30.09.2009
2571 IT Support Engineer Inxhinier elektronik Intralban 10.09.2009
2572 Web Designer Programues Alba Soft 15.09.2009
2573 Quantity Surveyor Inxhinier ManeTCI 15.09.2009
2574 Cashier Ekonomist United Albanian Breweries sh.p.k 07.09.2009
2575 Drejtor Marketingu Marketing Stefani & CO 30.09.2009
2576 Menaxher/e Turizem Te Stela 30.08.2009
2577 Menaxher Rajonal Shitjesh Manaxhim Stefani & CO 30.09.2009
2578 Krye-Financier/e Financier Stefani & CO 30.09.2009
2579 Marketing and Client Service Marketing Pinguli & Jorganxhi Advertising 30.09.2009
2580 Dizajner Dizajner Pinguli & Jorganxhi Advertising 30.09.2009
2581 mesues gjuhesh dhe sekretare Mesues Qendra e Gjuheve te Huaja 30.09.2009
2582 Specialiste shitjesh - Abissnet Stores Shitje Abissnet 22.09.2009
2583 Menaxher i Pergjithshem Manaxhim Aluflor Construction Grup 21.09.2009
2584 Agjent Shitjesh Shitje United Albanian Breweries sh.p.k 15.09.2009
2585 Executive Assistant Sekretar/Asistent zyre Raiffeisen Bank Albania 30.08.2009
2586 IT Controlling Informaticien Raiffeisen Bank Albania 30.08.2009
2587 Finance Manager Manaxhim United Albanian Breweries sh.p.k 10.09.2009
2588 IT Developer Informaticien Raiffeisen Bank Albania 31.08.2009
2589 Specialist i Burimeve Njerezore Burime njerezore ABCom Shpk 18.08.2009
2590 Pununonjese zyre ne nje kompani transportesh Sekretar/Asistent zyre Aluflor Construction Grup 13.09.2009
2591 Sales Promoter Shitje United Albanian Breweries sh.p.k 20.08.2009
2592 Agjent Shitjeje Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 13.09.2009
2593 Sales Manager Manaxhim United Albanian Breweries sh.p.k 31.08.2009
2594 Supervisor Key Account Manaxhim Coca-Cola Bottling Albania Shpk 30.09.2009
2595 Administrator Kredie Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 15.08.2009
2596 Financiere Financier SIRETA 2F shpk 30.09.2009
2597 Asistente zyre Sekretar/Asistent zyre SBM Grup 31.08.2009
2598 WEB SOFTWARE DEVELOPERS Informaticien ikubINFO Software Solutions 31.08.2009
2599 Arketare Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 10.08.2009
2600 Arketare Ekonomist OPPORTUNITY ALBANIA 10.08.2009
2601 Pergjegjes turni Inxhinier mekanik Coca-Cola Bottling Albania Shpk 15.08.2009
2602 Finance Manager Manaxhim SGS Albania 15.09.2009
2603 Shef Finance Financier Aluflor Construction Grup 31.08.2009
2604 Business Intelligence Officer Informatike ekonomike Raiffeisen Bank Albania 29.08.2009
2605 Supervisor Key Account Manaxhim Coca-Cola Bottling Albania Shpk 09.08.2009
2606 Chief Accountant Ekonomist DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
19.08.2009
2607 National Sales Manager Manaxhim DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
19.08.2009
2608 Office Coordinator Manaxhim SGS Albania 31.08.2009
2609 SE Credit Risk Analyst Ekonomist Raiffeisen Bank Albania 30.07.2009
2610 Ekonomiste Ekonomist Impact 31.07.2009
2611 IT & Support Officer Informaticien Kalo & Associates 31.07.2009
2612 inxhinier Inxhinier Abissnet 26.07.2009
2613 Financier Financier Abissnet 26.07.2009
2614 Punonjes per Asistencen Teknike-Rajoni i Shqiperise se Jugut Inxhinier ndertimi KNAUF 31.07.2009
2615 Punonjes per Asistencen Teknike-Rajoni i Shqiperise se Mesme Inxhinier ndertimi KNAUF 31.07.2009
2616 Punonjes per Asistencen Teknike-Rajoni i Shqiperise se Jugut Inxhinier ndertimi KNAUF 31.07.2009
2617 Pedagog Pedagog Universiteti Marin Barleti 31.07.2009
2618 Kerkues Shkencor Cilesi dhe Procedura Universiteti Marin Barleti 31.07.2009
2619 Administratorė tė proēeseve tė mėsimdhėnies Cilesi dhe Procedura Universiteti Marin Barleti 31.07.2009
2620 Administratorė tė proēeseve tė mėsimdhėnies Cilesi dhe Procedura Universiteti Marin Barleti 31.07.2009
2621 Inxhinier Mekanik Inxhinier mekanik Albanian Motor Company 31.07.2009
2622 Agjente Tregu Shitje Aluflor Construction Grup 16.08.2009
2623 Inxhinier prane Departamentit te Telefonise Inxhinier Abissnet 18.07.2009
2624 Suporti Aktiv i Telefonise prane Departamentit te Telefonise Inxhinier Abissnet 18.07.2009
2625 Menaxhere Manaxhim Univers Rekama & Univers Promotion 31.07.2009
2626 Sekretare Sekretar/Asistent zyre Univers Rekama & Univers Promotion 31.07.2009
2627 Agjent shitje (terreni) Shitje Univers Rekama & Univers Promotion 31.07.2009
2628 Business Development Manager Manaxhim Eagle Mobile 31.07.2009
2629 Inxh. Mekanik & Elektrik Inxhinier IBEPE 22.07.2009
2630 Tech. Manager Ekonomist DV GROUP Shpk 31.08.2009
2631 Mortgage Direct Sales Agent Shitje Raiffeisen Bank Albania 27.08.2009
2632 Magaziniere Logjistikė Aluflor Construction Grup 02.09.2009
2633 Koordinator Projekti Jurist Agikons 31.08.2009
2634 Punonjes Administrativ Cilesi dhe Procedura Cacttus 31.07.2009
2635 Punonjes Administrativ Cilesi dhe Procedura Cacttus 31.07.2009
2636 Inxhinier i Telefonise - NOC Inxhinier telekomunikacioni Abissnet 30.07.2009
2637 Administrator i Teknologjise sė Informacionit/IT Informaticien Fondacioni "Soros" 17.07.2009
2638 Asistente administrative Marredhenie me publikun dhe komunikim Aluflor Construction Grup 02.09.2009
2639 Jurist Jurist Aluflor Construction Grup 02.09.2009
2640 Pergjegjese ne Departamentin e Burimeve Njerezore Burime njerezore Aluflor Construction Grup 02.09.2009
2641 Koordinator projekti ne Qarkun e Vlores Manaxhim Agikons 31.07.2009
2642 Inxhinier mekanik ose ndertim Inxhinier Aluflor Construction Grup 30.09.2009
2643 arkitekt Arkitekt Aluflor Construction Grup 30.09.2009
2644 Punonjese zyre ne nje kompani transportesh Sekretar/Asistent zyre Aluflor Construction Grup 10.07.2009
2645 Koordinatore MA ISSAT 06.07.2009
2646 Supervizor Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 12.07.2009
2647 CFO Financier KPMG 30.06.2009
2648 Chief Accountant Financier KPMG 01.07.2009
2649 Punonjese zyre ne nje kompani transportesh Marredhenie me publikun dhe komunikim Aluflor Construction Grup 07.07.2009
2650 Training and development specialist Cilesi dhe Procedura DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
25.06.2009
2651 Menaxher marketingu Marketing Schwarzkopf Professional 30.06.2009
2652 Shef finance Financier Aluflor Construction Grup 30.06.2009
2653 Punonjes Arke Financier OPPORTUNITY ALBANIA 23.06.2009
2654 Commercial Broker Administrim biznesi Colliers International 17.09.2009
2655 Business Development Manager Manaxhim Eagle Mobile 25.06.2009
2656 Market Intelligence Specialist Marketing Eagle Mobile 25.06.2009
2657 Account Manager – Corporate Sales Shitje VODAFONE ALBANIA 30.06.2009
2658 Modelist Analist Risku Statisticien OPPORTUNITY ALBANIA 17.06.2009
2659 Business Analyst Informaticien Raiffeisen Bank Albania 30.06.2009
2660 Sales Representative Shitje DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
30.06.2009
2661 kontabel i miratuar Financier kohana
Kompani Rekrutimi
29.06.2009
2662 Shop Representative Shitje Eagle Mobile 12.06.2009
2663 Shop Representative Shitje Eagle Mobile 06.06.2009
2664 Shop Representative (Durres) Shitje Eagle Mobile 08.06.2009
2665 Shop Representative (Vlora) Shitje Eagle Mobile 12.06.2009
2666 Shop Representative (Shkodra) Shitje Eagle Mobile 12.06.2009
2667 Accounting Expert Financier Eagle Mobile 22.06.2009
2668 Legal Expert Jurist Eagle Mobile 22.06.2009
2669 Inxhinier Elektronik Administrator rrjeti Albaco Shoes 30.06.2009
2670 Menaxher Marketing Albaco Shoes 20.06.2009
2671 Agjent i Pasurive te Paluajtshme Shitje Century21 Ani 01.07.2009
2672 Agjent i Pasurive te Paluajtshme Shitje Century21 Ani 30.06.2009
2673 Asistente Sekretar/Asistent zyre Kalo & Associates 12.06.2009
2674 Menaxher/Menaxhere te Licensimeve Franchise Manaxhim Century21 Albania 30.06.2009
2675 Call Center Operator Operator ABCom Shpk 05.06.2009
2676 POS Manager Shitje ABCom Shpk 05.06.2009
2677 Office Assistant Sekretar/Asistent zyre ABCom Shpk 01.06.2009
2678 CBM Manager Administrim biznesi VODAFONE ALBANIA 30.06.2009
2679 Customer Propositions Manager Administrim biznesi VODAFONE ALBANIA 30.06.2009
2680 Product& Pricing Specialist Marketing ABCom Shpk 01.06.2009
2681 Brand & Communication Specialist Marketing ABCom Shpk 01.06.2009
2682 Software Developer Informaticien PRINTEC 15.06.2009
2683 Senior Internal Auditor Audit VODAFONE ALBANIA 30.06.2009
2684 Agjente shitje marketing Marketing Trebeshina Ltd 10.06.2009
2685 Supervizor Ekonomist Trebeshina Ltd 10.06.2009
2686 Analist Kredie Cilesi dhe Procedura Banka Credins 28.05.2009
2687 Menaxher/e Marketingu dhe Shitje Marketing Tirana International Hotel 25.05.2009
2688 Menaxher/e Eventesh Manaxhim Tirana International Hotel 25.05.2009
2689 Menaxhere Housekeeping Manaxhim Tirana International Hotel 25.05.2009
2690 Specialist/e ne Departamentin e Rezervimeve Cilesi dhe Procedura Tirana International Hotel 25.05.2009
2691 Specialist IT Informaticien Tirana International Hotel 25.05.2009
2692 Recepsionist/e Operator Tirana International Hotel 25.05.2009
2693 Manaxher/e Eventesh Manaxhim Tirana International Hotel 25.05.2009
2694 Product Development employee Cilesi dhe Procedura NBG Bank 29.05.2009
2695 Menaxher i projekteve Manaxhim STIKK 28.05.2009
2696 Agjent shitjeje Shitje EVEREST IE 16.06.2009
2697 T Network Administrator & Support Engineer Administrator rrjeti Intralban 30.06.2009
2698 Head of VIP Office Ekonomist Raiffeisen Bank 22.05.2009
2699 arkitekt Arkitekt Ark Tek shpk 29.06.2009
2700 Zv. Drejtor/e Dege / Shėrbim Klientele Manaxhim Banka Popullore 21.05.2009
2701 Arkėtar/e / Kryearketar/e Cilesi dhe Procedura Banka Popullore 21.05.2009
2702 Menaxher Zonal per Qendren dhe Jugun e Shqiperise Manaxhim OPPORTUNITY ALBANIA 15.05.2009
2703 Analist Risku Statisticien OPPORTUNITY ALBANIA 15.05.2009
2704 Menaxher/e Marketingu Marketing Bleta sh.p.k. 15.05.2009
2705 Teknik Suporti Informaticien Bleta sh.p.k. 15.05.2009
2706 Sekretare/Recepsioniste (F) Sekretar/Asistent zyre Bleta sh.p.k. 15.05.2009
2707 Administrues i/e financave Ekonomist Teknika Projekt 31.05.2009
2708 Head of Controlling Cilesi dhe Procedura DM Consulting Services 08.06.2009
2709 NMC Engineer Inxhinier Albanian Satellite Communication 31.05.2009
2710 Portfolio Analyst Financier Raiffeisen 15.05.2009
2711 Sales representative Shitje DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
31.05.2009
2712 PR & Communication Specialist Marredhenie me publikun dhe komunikim DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
31.05.2009
2713 Manaxher Marketingu Manaxhim ManeTCI 15.05.2009
2714 Kostoist- Skedulist Inxhinier ManeTCI 16.05.2009
2715 Manaxher Blerjesh Manaxhim ManeTCI 16.05.2009
2716 IT Specialist Informaticien Albanian Satellite Communication 31.05.2009
2717 Work Out Officer Ekonomist Raiffeisen Bank Albania 29.05.2009
2718 Mortgage Direct Sales Agent Shitje Raiffeisen Bank Albania 29.05.2009
2719 Inxhinier Sherbim Klienti Inxhinier PRINTEC 31.05.2009
2720 OPERATOR/E Operator DATA NET EVOLUTION 31.05.2009
2721 Loan Officer Cilesi dhe Procedura BANKA POPULLORE-SOCIETE GENERALE GROUP 14.05.2009
2722 Web Developer Programues Alba Soft 05.05.2009
2723 Internal Auditor Audit Emporiki Bank-Albania S.A. 30.04.2009
2724 Audit Audit Birra Tirana 01.05.2009
2725 Mekanik Logjistikė Abissnet 15.05.2009
2726 Specialiste Blerjesh Shitje Abissnet 15.05.2009
2727 Inxhinier Projektues Inxhinier Abissnet 15.05.2009
2728 Branch Manager Manaxhim BANKA POPULLORE-SOCIETE GENERALE GROUP 08.05.2009
2729 Loan Officer Cilesi dhe Procedura BANKA POPULLORE-SOCIETE GENERALE GROUP 08.05.2009
2730 Staff for the finance department Financier Belle Air 30.05.2009
2731 Finance/Administration Assistant (m/f) Financier HIILTI 15.05.2009
2732 Finance/Administration Assistant (m/f) Financier HILTI 15.05.2009
2733 HILTI Center Representative Marredhenie me publikun dhe komunikim HILTI 15.05.2009
2734 Person for Service and Logistics Logjistikė HILTI 15.05.2009
2735 Territory Sales Representative Shitje HILTI 15.05.2009
2736 Web Developer – Junior Program Lead Informaticien Portanew 31.05.2009
2737 Promoter Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 29.04.2009
2738 Kontabilist Audit Eventscorp&Telemarketing 28.06.2009
2739 Supervisor Manaxhim Eventscorp&Telemarketing 29.06.2009
2740 Receptionist / Administrative Assistant (full time) Sekretar/Asistent zyre GTZ 27.04.2009
2741 Medical Representative Shitje Apipharma 17.05.2009
2742 Lawyer Jurist BKT-BANKA KOMBETARE TREGTARE 22.04.2009
2743 ATM & POS Specialist Inxhinier elektronik BKT-BANKA KOMBETARE TREGTARE 21.04.2009
2744 Teleoperator Marketing Eventscorp 29.06.2009
2745 Agjent/Menaxher Shitje Shitje H.L. Group LTD 30.04.2009
2746 Manaxher Pjesesh Manaxhim H.L. Group LTD 30.04.2009
2747 Asistente Administrative Sekretar/Asistent zyre H.L. Group LTD 30.04.2009
2748 Punonjese Inxhinier mekanik H.L. Group LTD 30.04.2009
2749 Manaxhere Marketingu Marketing Trebeshina LTD. 30.04.2009
2750 Specialist IT Informaticien EUROSIG sh.a. 30.04.2009
2751 Branch Managers and Executives Manaxhim TIRANA BANK 30.04.2009
2752 Executive Assistant Sekretar/Asistent zyre TIRANA BANK 30.04.2009
2753 Menaxher Shitje Shitje EVEREST IE sh.p.k. 30.04.2009
2754 Menaxher Cilesie Cilesi dhe Procedura EVEREST IE sh.p.k. 30.04.2009
2755 ING. MEKANIK OSE ELEKTRONIK Inxhinier mekanik TOYOTA Tirana 30.04.2009
2756 As/Shites Shitje TOYOTA Tirana 30.04.2009
2757 DREJTOR/E DEGE Administrim biznesi BANKA POPULLORE-SOCIETE GENERALE GROUP 22.04.2009
2758 Pergjegjes Furnizimi per Blerjet Administrim biznesi "Birra Tirana" sh.a. 14.04.2009
2759 IT Developer Informaticien Raiffeisen Bank Albania 30.04.2009
2760 Senior Developer Programues cacttus 30.04.2009
2761 Instalator Inxhinier elektronik Albanian Satellite Communication 30.04.2009
2762 Shef i Instalimeve Inxhinier elektronik Albanian Satellite Communication 30.04.2009
2763 Financial Analyst of SMEs Financier Emporiki Bank-Albania S.A. 20.04.2009
2764 Sales Representative Kimist DM Consulting Services 30.04.2009
2765 Menaxher i import-eksportit Manaxhim DM Consulting Services 30.04.2009
2766 Supervizor i shitjeve Shitje DM Consulting Services 30.04.2009
2767 Drejtor Logjistike Logjistikė Abissnet 20.04.2009
2768 Specialiste Prokurimesh ( Departamenti I Blerjeve) Specialist Prokurimi Abissnet 20.04.2009
2769 Agjente Udhetimesh Shitje Poseidon Travel & Tours 20.04.2009
2770 ASISTENTE / SEKRETARE Sekretar/Asistent zyre Shekulli 10.04.2009
2771 WebMaster / Web Design Informaticien Shekulli 20.04.2009
2772 FAQOSES / DESIGN Dizajner Shekulli 30.04.2009
2773 Market Research Consultant Marketing COLLIERS International 20.04.2009
2774 Office Assistant Sekretar/Asistent zyre COLLIERS International 20.04.2009
2775 Lawyer Jurist European Assistance Mission to the Justice System in Albania (EURALIUS) II 07.04.2009
2776 Executive Secretary Sekretar/Asistent zyre Shoqata Shqiptare e Teknologjise dhe Informacionit (AITA) 15.04.2009
2777 IT Manager Inxhinier elektronik EHW GmbH 01.05.2009
2778 Magazinier Logjistikė EHW GmbH 15.04.2009
2779 Inxhinjer Kimist Kimist EHW GmbH 26.04.2009
2780 Branch Manager Manaxhim Intesa Sanpaolo Bank 15.04.2009
2781 Call Center Officer-Bad Loan Unit Operator BANKA POPULLORE - SOCIETE GENERALE GROUP 03.04.2009
2782 Collection Officer-Bad Loan Unit Cilesi dhe Procedura BANKA POPULLORE - SOCIETE GENERALE GROUP 03.04.2009
2783 Specialist Depo Farmaceutike Farmacist Spitali Amerikan 31.03.2009
2784 Asistent Depo Farmaceutike Farmacist Spitali Amerikan 31.03.2009
2785 Drejtor Manaxhim AMI-ALBANIAN MUSIC INDUSTRY 15.04.2009
2786 Jurist/e Jurist AMI-ALBANIAN MUSIC INDUSTRY 15.04.2009
2787 Sekretare Sekretar/Asistent zyre AMI-ALBANIAN MUSIC INDUSTRY 15.04.2009
2788 IT-Administrator Rrjeti Administrator rrjeti R&T sh.p.k. 15.04.2009
2789 Restaurant Manager Manaxhim Rogner Hotel Europapark 25.04.2009
2790 Office Assistant/Translator Sekretar/Asistent zyre Chemonics International Inc. 31.03.2009
2791 Accountant /Grants Manager Ekonomist Chemonics International Inc. 31.03.2009
2792 Specialist in plant protection for advisory work in field Agronom Bayer CropScience 05.04.2009
2793 Menaxher i Shitjeve Direkte dhe Korporative Manaxhim Abissnet 15.04.2009
2794 Menaxher Marketing Promocion Marketing Abissnet 15.04.2009
2795 Jurist Jurist Abissnet 15.04.2009
2796 Specialist IT Informaticien Abissnet 15.04.2009
2797 CONSTRUCTIONS ENGINEER (CIVIL WORKS) Inxhinier Albanian Mobile Communications (AMC) 29.03.2009
2798 Procurement Specialist Specialist Prokurimi Albanian Mobile Communications (AMC) 29.03.2009
2799 Accounting Head of Section Financier Albanian Mobile Communications (AMC) 29.03.2009
2800 bashkepunetor Marketing Your chance to change 28.03.2009
2801 Engineering Manager Inxhinier KPMG Albania Sh.p.k. 25.03.2009
2802 IT Informaticien TELEPERFORMANCE 01.05.2009
2803 Web Designer / programmer e programmatore CAWI (Computer Aided Web Interview) Dizajner TELEPERFORMANCE 01.05.2009
2804 Account Manager Financier TELEPERFORMANCE 01.05.2009
2805 CONSTRUCTIONS ENGINEER (CIVIL WORKS) Inxhinier Albanian Mobile Communications (AMC) 22.03.2009
2806 Procurement Specialist Specialist Prokurimi Albanian Mobile Communications (AMC) 22.03.2009
2807 Sekretare Sekretar/Asistent zyre T.P.I 31.03.2009
2808 Inxhinier Kompjuterash Inxhinier elektronik T.P.I 31.03.2009
2809 QUALITY, PROCESSES AND PROCEDURES SPECIALIST Cilesi dhe Procedura Albanian Mobile Communications (AMC) 25.03.2009
2810 Personal Assistant / Interpreter (Ref PA) Sekretar/Asistent zyre (PAMECA) III POLICE ASSISTANCE MISSION OF THE EC TO ALBANIA 26.03.2009
2811 Freelance Interpreters/ Translators -various Perkthyes PAMECA III-Police Assistance Mission of the European Community to Albania 26.03.2009
2812 Salesman Kimist DM Consulting Services 31.03.2009
2813 Specialist ne Drejtorine e Manaxhimit te Riskut,prane Drejtorise se Pergjithshme Ekonomist Banka Credins sh.a. 19.03.2009
2814 Agricultural Economist Agronom Development Alternatives,Inc. 19.03.2009
2815 Senior Agronomist Agronom Development Alternatives,Inc. 19.03.2009
2816 Consultant for BKTF-Mid Term Evaluation Manaxhim BKTF Koalicioni Shqiptar:"Se Bashku Kunder Trafikimit te Femijeve" The Albanian Coalition "All toget 16.03.2009
2817 Jurist Jurist "Italba Asfalt" sh.p.k. 20.03.2009
2818 Inxhinier Ndertimi Inxhinier ndertimi "Italba Asfalt" sh.p.k. 20.03.2009
2819 Documentary Business Specialist Ekonomist ProCreditBank-Albania 20.03.2009
2820 Supervizor Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 15.03.2009
2821 Supervizor SHperndarjeje Logjistikė Coca-Cola Bottling Albania Shpk 15.03.2009
2822 Head of Administration Centre Manaxhim SNV Balkans 15.03.2009
2823 IT Informaticien R&T 15.03.2009
2824 Manaxher Projekti Manaxhim Dhoma e Tregtise dhe e Industrise-Tirane 15.03.2009
2825 Credit Manager Ekonomist Kalo &Associates 15.03.2009
2826 Trainee Jurist The Council of Bars and Law Societies of Europe (CCBE) 20.03.2009
2827 Head of Departmental Audit Sector-Internal Audit Department Audit BANKA POPULLORE-SOCIETE GENERALE GROUP 13.03.2009
2828 Finance Officer Financier Mane TCI 23.04.2009
2829 Office Administrative Assistant Logjistikė CIVET2000 11.03.2009
2830 Sale Manager Shitje CIVET2000 15.03.2009
2831 Administrative Officer and Assistant to the Director Marredhenie me publikun dhe komunikim KfW Entwicklungsbank 13.03.2009
2832 MICRO RISK ANALYST-RETAIL RISK ANALYSES DEPARTMENT/CRM DEVISION Audit Raiffeisen Bank 10.03.2009
2833 Agjent Shitjesh Marredhenie me publikun dhe komunikim Adria Airways 31.03.2009
2834 Financier/e Financier SUZUKI 31.03.2009
2835 Inxhinier/e Mekanik Transporti Inxhinier mekanik SUZUKI 31.03.2009
2836 Asistent/e Shitjeje dhe Marketingu Marketing SUZUKI 31.03.2009
2837 Agjent Shitjesh Marredhenie me publikun dhe komunikim Kompania Ajrore ALITALIA 31.03.2009
2838 Teller Marredhenie me publikun dhe komunikim NBG Bank 07.03.2009
2839 IT Support Informaticien Aleat Safran Group 15.03.2009
2840 Database Administrator Informaticien EUROMAX 15.03.2009
2841 Heaad of Regional Administration Center Administrim biznesi SNV Balkans Regional Office 06.03.2009
2842 National Human Resource Advisor Burime njerezore SOS Children’s Villages Albania 10.03.2009
2843 IT/IS MANAGER Administrator rrjeti BALFIN -BALKAN FINANCE INVESTMENT GROUP 05.03.2009
2844 Medical Representative Mjek i pergjithshem BILIM PHARMACEUTICALS 10.03.2009
2845 Manaxher i Shitjes Manaxhim Birra Peja SH.A. 02.03.2009
2846 AGJENT TURIZMI Turizem SAVATOURS 15.04.2009
2847 Asistente e Presidentit te Firmes Logjistikė INTERTAN ALBANIA S.A. 15.03.2009
2848 Shperndares me furgon Shofer INTERTAN ALBANIA S.A. 15.03.2009
2849 Ekonomiste Ekonomist INTERTAN ALBANIA S.A. 15.03.2009
2850 Manaxhere Shitjesh Manaxhim INTERTAN ALBANIA S.A. 15.03.2009
2851 Agjente Marketingu dhe Promocioni Marketing Birra Korca 15.03.2009
2852 Inxhinier Zbatimi Inxhinier ndertimi LIM-EM sh.p.k. 01.03.2009
2853 Jurist/e Jurist LIM-EM sh.p.k. 01.03.2009
2854 Menaxher(M) Manaxhim Wirtgen-Albania 15.03.2009
2855 OPERATORI TELEFONICI Marredhenie me publikun dhe komunikim DATA NET -EVOLUTION CALL CENTER 15.03.2009
2856 Inxhinier Mekanik Inxhinier mekanik Strati Construction 15.03.2009
2857 Agjent/e te Marketingut Marketing Weleda-A.G. 25.02.2009
2858 Inxhinier/e Elektronik Inxhinier elektronik Albania On Line 15.03.2009
2859 Financiere Financier Shoqeria Westel sh.p.k. 10.03.2009
2860 Juriste Jurist Shoqeria Westel sh.p.k. 10.03.2009
2861 Sekretare Marredhenie me publikun dhe komunikim Shoqeria Westel sh.p.k. 10.03.2009
2862 IT Support Informaticien Qendra Tregtare Univers 27.02.2009
2863 Specialist nė Sektorin e Asistencės Informatike, pranė Drejtorisė sė Teknologjisė sė Informacionit Administrator rrjeti Bashkia e Tiranes 26.02.2009
2864 UNIX SYSTEMS ADMINISTRATOR Administrator rrjeti Tring Communication 21.02.2009
2865 Product Manager Manaxhim EKONET Albania 28.02.2009
2866 Network Engineer Informaticien Tring Communications 21.02.2009
2867 Specialist i Prokurimit Jurist Fondi Shqiptar i Zhvillimit 26.02.2009
2868 Konsulente Punonjes social Sherbimi Social Shteteror 24.02.2009
2869 Oficer i Vleresimit te Pasurive te Luajtshme Dhe te Paluajtshme Inxhinier ndertimi NBG Bank 15.04.2009
2870 OFFICE ASSISTANT Administrim biznesi BILIM PHARMACEUTICALS 10.03.2009
2871 Head of Domestic Corporate Banking-Corporate Banking Division Ekonomist Raiffeisen Bank 20.02.2009
2872 BRAND MARKETING EXECUTIVE Marketing BRITISH AMERICAN TOBACCO 28.02.2009
2873 Activity Coordinator Manaxhim MDG Achievment Fund 25.02.2009
2874 Cultural Marketing Consultant Marketing MDG Achievment Fund 25.02.2009
2875 Mine Victim Assistance &Risk Educaton Coordinator Mjek i pergjithshem UNDP Office Albania 06.03.2009
2876 Head of Domestic Corporate Banking-Corporate Banking Division Ekonomist Raiffeisen Bank 20.02.2009
2877 BRAND MARKETING EXECUTIVE Marketing BRITISH AMERICAN TOBACCO 28.02.2009
2878 Activity Coordinator Manaxhim MDG Achievment Fund 25.02.2009
2879 Cultural Marketing Consultant Marketing MDG Achievment Fund 25.02.2009
2880 Mine Victim Assistance &Risk Educaton Coordinator Mjek i pergjithshem UNDP Office Albania 06.03.2009
2881 Pedagog Gazetarie UET Shkenca tė komunikimit Universiteti Europian i Tiranės 15.03.2009
2882 Pedagog per Komunikim-Marrėdhėnie Publike UET Marredhenie me publikun dhe komunikim Universiteti Europian i Tiranės 15.03.2009
2883 Pedagog per Shkenca Politike UET Shkenca politike Universiteti Europian i Tiranės 15.03.2009
2884 Pedagog per Marrėdhėnie Ndėrkombėtare – Diplomaci UET Diplomat Universiteti Europian i Tiranės 15.03.2009
2885 Pedagog per Studime Europiane UET Shkenca politike Universiteti Europian i Tiranės 15.03.2009
2886 Pedagog per Financė-Bankė UET Financier Universiteti Europian i Tiranės 15.03.2009
2887 Pedagog per Administrim Biznesi UET Administrim biznesi Universiteti Europian i Tiranės 15.03.2009
2888 Pedagog per Marketing UET Marketing Universiteti Europian i Tiranės 15.03.2009
2889 Pedagog E drejtė Private dhe Biznesi UET Jurist Universiteti Europian i Tiranės 15.03.2009
2890 Pedagog E drejte publike dhe ndėrkombėtare UET Jurist Universiteti Europian i Tiranės 15.03.2009
2891 Menaxher /e Marketingu Marketing Tirane International Hotel 23.02.2009
2892 Specialist/e Marketingu Marketing Tirane International Hotel 15.03.2009
2893 Specialist te marrjes ne sigurim per produktet e pasurise Ekonomist Albsig 28.02.2009
2894 Shef i Departamentit te Teknikes Inxhinier mekanik Tirane International Hotel 28.02.2009
2895 Financier/e Financier Tirane International Hotel 28.02.2009
2896 Mekanike te mesem Inxhinier mekanik Pespa & Albania Alumin 28.02.2009
2897 Inxhinier Mekanik Inxhinier mekanik Pespa & Albania Alumin 28.02.2009
2898 Specialist/e Marketingu Marketing ARM-Research and Marketing 20.02.2009
2899 Menaxher/e Zyre Administrim biznesi ARM-Research and Marketing 20.02.2009
2900 Intervistues/e Marredhenie me publikun dhe komunikim ARM-Research and Marketing 20.02.2009
2901 Operatore per hedhjen e te dhenave Statisticien ARM-Research and Marketing 28.02.2009
2902 Koordinator/e Rajonal Administrim biznesi ARM-Research and Marketing 20.02.2009
2903 Project Coordinator Manaxhim TACT-Project Transnational Action Against Child Trafficking 15.02.2009
2904 Dizajner Dizajner Spitali Amerikan 05.02.2009
2905 Financial Accountant Financier Spitali Amerikan 04.02.2009
2906 Finance Manager Financier Spitali Amerikan 31.01.2009
2907 Marketing Specialist Mjek i pergjithshem Spitali Amerikan 31.01.2009
2908 Inxhinier Inxhinier elektronik Starsat International 10.02.2009
2909 Internship Designer Dizajner DM Consulting Services 28.02.2009
2910 Internship Trajnime Shkenca tė komunikimit DM Consulting Services 28.02.2009
2911 Internship CRM Informatike ekonomike DM Consulting Services 15.02.2009
2912 Executive Assistant to the CEO Ekonomist DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
31.01.2009
2913 Shef I sektorit per Maredheniet me Jashte Marredhenie me publikun dhe komunikim PRESTIGE sh.p.k 15.02.2009
2914 Specialist Finance Financier PRESTIGE sh.p.k 15.02.2009
2915 CHECK-OUTS AND CUSTOMER CARE MANAGER Ekonomist DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
28.02.2009
2916 Sales Supervisor Administrim biznesi Megatek 28.02.2009
2917 Head of Managment Information System(MIS) Informaticien DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
10.02.2009
2918 Specialist per Blerje & Prokurime Inxhinier mekanik DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
28.02.2009
2919 Asistent Manaxher Marketing/Shitje Ekonomist DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
12.02.2009
2920 Tax & Accounting Assistant/ Ekonomist AECO Consulting 28.02.2009
2921 Tax & Accounting Supervisor Ekonomist AECO Consulting 28.02.2009
2922 Regional Sales Representative Administrim biznesi Megatek 28.02.2009
2923 Jurist Jurist Aluflor Construcion Group 12.06.2010
2924 Sales representative Ekonomist DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
28.02.2009
2925 Drejtor Ekzekutiv Inxhinier DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
28.02.2009
2926 GOODS RECEIVING SUPERVISOR Ekonomist DM Consulting Services 28.02.2009
2927 GOODS DISPATCH SUPERVISOR Ekonomist DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
28.02.2009
2928 test Administrim biznesi DM Consulting Services 30.11.-1
2929 test Administrim biznesi DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
30.11.-1
2930 test DM Consulting Services 30.11.-1
2931 Administrational and Project Assistant Sekretar/Asistent zyre INTRALBAN 30.11.-1
2932 Engineering Manager Inxhinier elektronik KPMG
Kompani Rekrutimi
30.11.-1
2933 Shitese Shitje AT Computer System 30.11.-1
2934 bashkepunetor Marketing Your chance to change 30.11.-1
2935 212 Administrator rrjeti stela 30.11.-1
2936 Office Assistant/Translato Sekretar/Asistent zyre Chemonics International Inc. 30.11.-1
2937 t Inxhinier test 30.11.-1
2938 juriste Jurist stefano 30.11.-1
2939 5 Inxhinier elektrik test 30.11.-1
2940 6 Administrator rrjeti t2 30.11.-1
2941 8 Inxhinier elektrik t2 30.11.-1
2942 9 Inxhinier elektrik t2 30.11.-1
2943 Manaxhere (Agjente) Promocioni Marredhenie me publikun dhe komunikim KLIK EKSPO GROUP 30.11.-1
2944 Bashkepunetor Marketing Your chance to change 30.11.-1
2945 Audit Audit BIrra TIrana 30.11.-1
2946 ndihmes marangoz Cilesi dhe Procedura albdruri 30.11.-1
2947 ndihmes marangoz Cilesi dhe Procedura albdruri 30.11.-1
2948 Bashkepunetor Marketing Your chance to change 30.11.-1
2949 IT Administrator rrjeti kaos 30.11.-1
2950 Finance & Admin Officer Financier S&T Albania 30.11.-1
2951 Arkėtar/e / Kryearketar/e Cilesi dhe Procedura Banka Popullore 30.11.-1
2952 Recepsionist/e Operator Tirana International Hotel 30.11.-1
2953 Punetor per salle lojrash elektronike Operator NUCLEAR 30.11.-1
2954 Micro Account Manager Ekonomist Raiffeisen Bank Albania 30.11.-1
2955 shofere Shitje Trebeshina Ltd 30.11.-1
2956 Repair SERVISEMAN Inxhinier elektrik HILTI COMPANY 30.11.-1
2957 Cus¬tomer Propositions Manager Administrim biznesi VODAFONE ALBANIA 30.11.-1
2958 Agjent i Pasurive te Paluajtshme Shitje Century21 Ani 30.11.-1
2959 Agjent i Pasurive te Paluajtshme Shitje Century21 Ani 30.11.-1
2960 Agjent i Pasurive te Paluajtshme Shitje Century21 Ani 30.11.-1
2961 laborante mjekesore Infermier, Ndihmesmjek amg 30.11.-1
2962 laborante mjekesore Infermier, Ndihmesmjek amg 30.11.-1
2963 finance Financier kohana
Kompani Rekrutimi
30.11.-1
2964 IT Security Officier Informaticien BKT 30.11.-1
2965 Shites Shitje LOKA GLOW 30.11.-1
2966 Kamarier Cilesi dhe Procedura Helios Catering Sh.p.k 30.11.-1
2967 Shef finance Financier Aluflor Construction Grup 30.11.-1
2968 testim_23 Administrim biznesi DM Consulting Services 30.11.-1
2969 testim_233 Administrim biznesi DM Consulting Services 30.11.-1
2970 stomatolog Mjek i specializuar arldent 30.11.-1
2971 Punonjese zyre ne nje kompani transportesh Marredhenie me publikun dhe komunikim Aluflor Construction Grup 30.11.-1
2972 Supervizor Shitje Coca-Cola Bottling Albania Shpk 30.11.-1
2973 Agjent Shitjesh Shitje Century21 The Door 30.11.-1
2974 Punonjes montimi dhe prodhimi ne fushen e fasadave Aluflor Construction Grup 30.11.-1
2975 Farmaciste Farmacist Farmaci 30.11.-1
2976 AGJENTE UDHETIMESH Ekonomist alpha travel 30.11.-1
2977 inxhinier Inxhinier Vactro Scientific sh.p.k 30.11.-1
2978 Shofer-Punetor Shofer Abissnet 30.11.-1
2979 infermjere Mjek i pergjithshem La Vita 30.11.-1
2980 infermjere Mjek i pergjithshem La Vita 30.11.-1
2981 Office Coordinator Manaxhim SGS Albania 30.11.-1
2982 ING Administrator rrjeti Dimal Telcom 30.11.-1
2983 Administrator rrjeti stela 30.11.-1
2984 Menaxher i Njėsisė Administrim biznesi Pronet Ks 30.11.-1
2985 Inxhinier i Sistemeve Administrator rrjeti Pronet Ks 30.11.-1
2986 Shitese Per ne Rinas Shitje Glabal Grup 30.11.-1
2987 testim111 DM Consulting Services 30.11.-1
2988 Elektricist i Mesem Inxhinier elektrik Abissnet 30.11.-1
2989 test DM Consulting Services 30.11.-1
2990 Chief Accountant Ekonomist DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
30.11.-1
2991 Head of Managment Information System(MIS) Informaticien DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
30.11.-1
2992 infermjere Mjek i pergjithshem La Vita 30.11.-1
2993 test DM Consulting Services 30.11.-1
2994 testim 6 gusht Audit DM Consulting Services 30.11.-1
2995 testim 6 gusht Audit DM Consulting Services 30.11.-1
2996 t1 Agronom tst english 30.11.-1
2997 t Administrim biznesi DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
30.11.-1
2998 t Administrim biznesi DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
30.11.-1
2999 4 Administrim biznesi DM Consulting Services
Kompani Rekrutimi
30.11.-1
3000 kamarier Shitje Helios Catering 30.11.-1
3001 Supervisor Key Account Manaxhim Coca-Cola Bottling Albania Shpk 30.11.-1
3002 Testim 112 DM Consulting Services 30.11.-1
3003 testim1112 DM Consulting Services 30.11.-1
3004 inxh elektrik Inxhinier elektrik shpresa group 30.11.-1
3005 Support Engineer Inxhinier telekomunikacioni Intralban 30.11.-1
3006 Mesues Mesues Job Extra 30.11.-1
3007 Shoqe dhome Inxhinier Job Extra 30.11.-1
3008 Manaxher Marketingu Manaxhim ManeTCI 30.11.-1
3009 Pergjegjes Dyqani Administrim biznesi Porcelanosa 30.11.-1
3010 test DM Consulting Services 30.11.-1
3011 Kamarier Operator Restorant Albrigantino 30.11.-1
3012 Agjent marketingu Marketing Creative Plus 30.11.-1
3013 gg1 Gjeograf DM Consulting Services 30.11.-1
3014 pedagog Pedagog La Vita 30.11.-1
3015 admin Administrator rrjeti stela 30.11.-1
3016 Finance Officer Financier ManeTCI 30.11.-1
3017 Finance Officer Financier ManeTCI 30.11.-1
3018 dffdfdf Administrim biznesi stela 30.11.-1
3019 tuyuyuy Administrim biznesi stela 30.11.-1
3020 testim 6 gusht Audit DM Consulting Services 30.11.-1
3021 IT Support Engineer Inxhinier elektronik Intralban 30.11.-1
3022 t14 Administrator rrjeti i 30.11.-1
3023 y Agronom i 30.11.-1
3024 Menaxher financiar Financier Agikons 30.11.-1
3025 Kerko Administrator rrjeti Mikisoft 30.11.-1
3026 Mesuese gjuhes angleze Mesues Qendra Gjuheve te Huaja JUPITER 30.11.-1
3027 Kimiste Kimist La Vita 30.11.-1
3028 inxhinier ndertimi Inxhinier ndertimi La Vita 30.11.-1
3029 Magaziniere Logjistikė Aluflor Construction Grup 30.11.-1
3030 Dizajner Dizajner Artmax Advertising 30.11.-1
3031 Specialist Infrastrukture Inxhinier telekomunikacioni cacttus 30.11.-1
3032 Oficer Kredie - Bilisht Ekonomist Fondi Besa sh.a. 30.11.-1
3033 dizajner Dizajner Artmax Advertising 30.11.-1
3034 Operatore per hedhjen e te dhenave Statisticien ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3035 Menaxher/e Zyre Administrim biznesi ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3036 Intervistues/e Marredhenie me publikun dhe komunikim ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3037 Shef i Departamentit te Teknikes Inxhinier mekanik Tirane International Hotel 30.11.-1
3038 Menaxher/e Zyre Administrim biznesi ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3039 Project Coordinator Manaxhim TACT-Project Transnational Action Against Child Trafficking 30.11.-1
3040 Dizajner 30.11.-1
3041 Specialist/e Marketingu Marketing ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3042 Menaxher/e Zyre Administrim biznesi ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3043 Intervistues/e Marredhenie me publikun dhe komunikim ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3044 Specialist/e Marketingu Marketing ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3045 Operatore per hedhjen e te dhenave Statisticien ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3046 Project Coordinator Manaxhim TACT-Project Transnational Action Against Child Trafficking 30.11.-1
3047 Koordinator/e Rajonal Administrim biznesi ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3048 Koordinator/e Rajonal Administrim biznesi ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3049 Mekanike te mesem Inxhinier mekanik Pespa & Albania Alumin 30.11.-1
3050 Intervistues/e Marredhenie me publikun dhe komunikim ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3051 Inxhinier Mekanik Inxhinier mekanik Pespa & Albania Alumin 30.11.-1
3052 Specialist/e Marketingu Marketing ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3053 Operatore per hedhjen e te dhenave Statisticien ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3054 Operatore per hedhjen e te dhenave Statisticien ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3055 Menaxher/e Zyre Administrim biznesi ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3056 Intervistues/e Marredhenie me publikun dhe komunikim ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3057 Specialist/e Marketingu Marketing ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3058 Koordinator/e Rajonal Administrim biznesi ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3059 Shef i Departamentit te Teknikes Inxhinier mekanik Tirane International Hotel 30.11.-1
3060 Mekanike te mesem Inxhinier mekanik Pespa & Albania Alumin 30.11.-1
3061 Project Coordinator Manaxhim TACT-Project Transnational Action Against Child Trafficking 30.11.-1
3062 Menaxher/e Zyre Administrim biznesi ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3063 Koordinator/e Rajonal Administrim biznesi ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3064 Intervistues/e Marredhenie me publikun dhe komunikim ARM-Research and Marketing 30.11.-1
3065 Shef i Departamentit te Teknikes Inxhinier mekanik Tirane International Hotel 30.11.-1
3066 Mekanik-xhenerik Logjistikė Abissnet 30.11.-1
3067 Menaxher Dyqani/Shkoder Menaxhim Neptun 15.08.2011
3068 OPERATORE TELEFONICO Operator Rekrutim Ekspres 30.11.-1
3069 Rekrutim Ekspres Operator Rekrutim Ekspres 30.11.-1
 
  Kthehu


Vini reDuapune.com ƫshtƫ pranƫ jush pƫr punƫsim, zhvillim profesional dhe menaxherial.

Ju lutem na kontaktoni tek info@duapune.com ose +355 (0)4 2272622 / +355692077847.